ea6gka Σεπτέμβριος 4, 2005 #9701 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 ανταλασεται Χ2 με ενα ψυγειο γεματο τροφιμα , πμ me Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 4, 2005 #9702 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 04:26] Χ2 δεν μου θελες ?φατον τωρα....ή δωστον σε εμενα ανταλλαγη με δυο ντουζινες πιτογυρα περιποιημενα....ξερεις εσυ... με εξτρα κρεατακι και μπολικο τζατζικακι....(kick him when he ιs down):devil: :bye: ..........:drool: :drool: :drool: :drool: :drool: .................:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Σεπτέμβριος 4, 2005 #9703 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 Χεχεχε, πριν λιγο ξέσκισα κατι πιτογυρα τωρα που το εφερε η κουβεντα... Οταν λεμε λιγο εννοω στις 9:30 . Γμτ πεινασα παλι, παω να την πεσω. greekfragma πεσε κοιμησου να ξεχασεις την πεινα σου ή ριχτο στους καφεδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 4, 2005 #9704 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- Α, ναι. Ποια ειναι η Στελλα ρε παιδια? Λοιπον,Στελλα=Estranged (για να θυμουντε οι παλιοι κ να μαθαινουν οι νεοτεροι ) Αρχική απάντηση από greekfragma πειναω γμτ κερατο μου......... Εμ εγω στα ελεγα ρε καρακγιοζακο,παρε κανενα χυμουλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Σεπτέμβριος 4, 2005 #9705 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 oh fcuk ... βγηκα για βολτα πιστευοντας οτι θα περασω το χαλι το ιδιοΤο αλκοολ μου αλαξε ΟΛΑ τα σχεδια.thank you cuervo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 4, 2005 #9706 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από esdee oh fcuk ... βγηκα για βολτα πιστευοντας οτι θα περασω το χαλι το ιδιο Το αλκοολ μου αλαξε ΟΛΑ τα σχεδια. thank you cuervo Ο Χοσε κανει θαυματα Καληνυχτα,ξημερωσε κ η Κυριακη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Σεπτέμβριος 4, 2005 #9707 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Λοιπον,Στελλα=Estranged (για να θυμουντε οι παλιοι κ να μαθαινουν οι νεοτεροι ) Εμ εγω στα ελεγα ρε καρακγιοζακο,παρε κανενα χυμουλη Aλλο Estranged Στελλα αλλη αυτη που λεω εγω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 4, 2005 #9708 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma πειναω γμτ κερατο μου......... φακ μαν ! Εχεις μουντσο γραντε προβλημα.... Εγω φευγω σε λιγο για μπαρμπεκιου στην Βουλα...Ξερεις.....παιδακια...παντσετουλες...λουκανικα...κεμπαμπ......χαλια ολα! α-πα-πα-πα :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 4, 2005 #9709 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Vagouridis Aλλο Estranged Στελλα αλλη αυτη που λεω εγω . Και ειχα κολλησει. Για 3,4 εκατοστα του δευτερολεπτο νομιζα οτι εισασταν παντρεμενοι.... ΥΓ Συγχαρητηρια για τον διορισμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Σεπτέμβριος 4, 2005 #9710 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 02:31] ανταλασεται Χ2 με ενα ψυγειο γεματο τροφιμα , πμ me Λοιπόν διαθέτω το παρακάτω ψυγείο, Schaub lorenz, 220 Volt, 9000BTU @ 13000 BTU:tomato: , εγγυηση 1 έτους ακόμα. Διαθέτει 1 τάπερ σπανακόπιτα, λίγο κέικ, λίγα κεφτεδάκια, 3*1,5 λίτρα μπουκάλια γάλα, 3*2 λίτρα νερό, σταφύλια, βανίλιες, υλικά για 9 τοστ,μισό μπθκάλι χυμό, 1 redbull, μία κέτσαπ, μερικά ml ρακί και 1 μπουκάλι ursus:devil: :devil: :devil: ea6gka ενδιαφέρεσαι?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 4, 2005 #9711 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 Παιδες , έχω 2gb μνήμη στο Pc . Απενεργοποίησα την virtual memory [winxp] Και έχω μια εντύπωση οτι το pc πάει λίγο καλύτερα . Είναι ιδέα μου η καλύτερα είναι όντως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 4, 2005 #9712 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 Παιδες , έχω 2gb μνήμη στο Pc . Απενεργοποίησα την virtual memory [winxp] Και έχω μια εντύπωση οτι το pc πάει λίγο καλύτερα . Είναι ιδέα μου η καλύτερα είναι όντως? Ελάχηστα καλήτερα... το είχα απενεργοποιήσει με 1gb αλλά είχα πρόβλημα όταν έπαιζα UT2004. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 4, 2005 #9713 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 1. Όταν άκουσα Στέλα, φαντάστηκα την Estranged που, για κάποιο άγνωστο λόγο, μέσα μου είπα "ώχ"... (μην το πάρεις προσωπικά) 2. Έτσι όπως διευκρίνησες την κατάσταση κι εγώ σε μια φάση νόμισα πως ο Vag και Estranged ήταν ζευγάρι... :tomato: 3. Τώρα που ξεκαθάρισε η κατάσταση, συγχαρητήρια για το διορισμό και να ευχηθώ και εις ανώτερα και αν επιτρέπεται σε ποιά πόλη διορίστικε; Μάλλον όχι Ηράκλειο ε; :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Σεπτέμβριος 4, 2005 #9714 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 LOlhttp://www.sethmilchman.com/malakabotbig.htm#bot Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 4, 2005 #9715 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 παιδες , η θηκη του στακερ που παιρνει τους δισκους , παιρνει 3 ή 4 δισκους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Σεπτέμβριος 4, 2005 #9716 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 4 νομίζω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Σεπτέμβριος 4, 2005 #9717 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 15:50] παιδες , η θηκη του στακερ που παιρνει τους δισκους , παιρνει 3 ή 4 δισκους? 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 4, 2005 #9718 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 θενξ αγορι τρελο Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Σεπτέμβριος 4, 2005 #9719 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka θενξ αγορι τρελο Σε ποιον πάει αυτό? Σε μένα η στον Σταύρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 4, 2005 #9720 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 Κωδικός ασφαλειας των windows [στο logon] παρακάμπτεται ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.