---Zapotek-- Σεπτέμβριος 3, 2005 #9681 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 23:40] Βγηκαν τα αποτελεσματα για τους διορισμους σε σχολεια των πληροφορικαριων.. ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ Η ΣΤΕΛΛΑ!!!!!! Ω ρε π@υστι τι παθαμεεεεεεεεε :jump: Διορίστηκε η Στελλα? Όχι ρε γμτ! Μαχαιριά στην καρδιά.:cry: ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΤΖΑΜΙ !!! ΑΝΤΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟοοοοοοοοοοοοο...................... :rip: Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Σεπτέμβριος 3, 2005 #9682 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Α, ναι.Ποια ειναι η Στελλα ρε παιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 3, 2005 #9683 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Αυτή με το μαχαίρι ή αυτή με τη λαβή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 3, 2005 #9684 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από SlotKiller [Χθες, στις 16:28] Holly moly.................. μολις ανεβω εβαλααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! βαστα ακομα λιγο.ανελαβε ο προεδρος τωρα τα κουμαντα, και θα δωσει φτηνο ιντερνετ στο λαο (HOL προσφορα και forthnet). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Σεπτέμβριος 3, 2005 #9685 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- Α, ναι.Ποια ειναι η Στελλα ρε παιδια? H γυναικα μου ....Και τωρα μπορεις να σπασεις το τζαμι μονος η εαν θες το σπαω εγω με το κεφαλι σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 3, 2005 #9686 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 00:34] H γυναικα μου ....Και τωρα μπορεις να σπασεις το τζαμι μονος η εαν θες το σπαω εγω με το κεφαλι σου. :smoke: ......να εχεις και τον παπαρατσι εκει γυρω για τα σχετικα ντοκουμεντα :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Σεπτέμβριος 3, 2005 #9687 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Σιγα θα μου χαλασεις την χωριστρα........ @ greekfragma Χεχεχε.... Λες να μου βγει σε καλο τελικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Σεπτέμβριος 3, 2005 #9688 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- :giveup: Σιγα θα μου χαλασεις την χωριστρα........ @ greekfragma Χεχεχε.... Λες να μου βγει σε καλο τελικα? Για να ξηγουμαστε , κανω ενα ποστ και αναφερω ενα γαμημενο ονομα .Διπλα στο νικ μου λεει Εγγραφή: Sep 2003 Περιοχή: Καταχωρήσεις: 2488 που σημαινει οτι ειμαι αρκετα παλιο μελος και οτι με καποιους ανθρωπους καλος ή κακος γνωριζομαι προσωπικα , και φυσικα εχουν γνωρισει την Στελλα και για αυτο χρησιμοποιησα το ονομα και οχι καποιο χαρακτηρισμο.Επισης ποσταρα στην κατηγορια του οφτοπικ για να εκφρασω την χαρα μου οτι και να σημαινει αυτο .Επισης υπαρχουν πολυ πιο ευκολοι να μαθεις τελικα ποια ειναι η Στελλα αγαπητε Zapotek.Απο εκει και περα οχι απλα περιμενω να σβησεις το ποστ αλλα και να ζητησεις συγνωμμη για την παπαρια που εσυ θεωρησες ποστ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Σεπτέμβριος 3, 2005 #9689 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Εχεις ΡΜ.[ "The way it's ment to be said." ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 4, 2005 #9690 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 το google παιζει; ή η antispyware χαζομαρα της M$ μας εκλεισε το σπιτι;http://www.google.com/sorry/?continue=http://start.mozilla.org/firefox%3Fclient%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 4, 2005 #9691 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 αυτο που μολις ποσταρες δεν παιζει.........και δεν εχω την χαζομαρα της Μ$ εγκατεστημενη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 4, 2005 #9692 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 αχαχαχ , βλεπω ο θα σας σκισω τη πατουρα αφεντικο της Μ$ παιρνει δραστικα μετρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 4, 2005 #9693 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 03:29] αυτο που μολις ποσταρες δεν παιζει......... We're sorry... ... but we can't process your request right now. A computer virus or spyware application is sending us automated requests, and it appears that your computer or network has been infected. We'll restore your access as quickly as possible, so try again soon. In the meantime, you might want to run a virus checker or spyware remover to make sure that your computer is free of viruses and other spurious software. We apologize for the inconvenience, and hope we'll see you again on Google. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 4, 2005 #9694 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 εμενα 404 βγαζει παντως........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Σεπτέμβριος 4, 2005 #9695 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 Εγω δεν εχω προβληματα...Εμφανιζετε μια χαρα, μαλλον εκαναν forward το traffic σε αλλο μηχανημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 4, 2005 #9696 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 και τωρα που ο μικρος γουγλης εγινε καλα, το ερωτημα παραμενει; γιατι το Microsoft Antispyware δεν βρισκει αυτα που εβρισκε το Giant Antispyware; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 4, 2005 #9697 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 πειναω γμτ κερατο μου......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 4, 2005 #9698 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 ευκαιρια να τα γεμισεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 4, 2005 #9699 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 04:17] πειναω γμτ κερατο μου......... Χ2 δεν μου θελες ?φατον τωρα....ή δωστον σε εμενα ανταλλαγη με δυο ντουζινες πιτογυρα περιποιημενα....ξερεις εσυ... με εξτρα κρεατακι και μπολικο τζατζικακι....(kick him when he ιs down):devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Σεπτέμβριος 4, 2005 #9700 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 Τέτοια ωρα τετοια λογια....Πονάει και ο λεμος μου, αλλα θελω να φαω κι αλλο παγωτο...Δεν χτυπαει και το κινητό καθολου, δεν ξερω αν τελικα ο πελατης θα αγορασει το CMS μπας και βγαλω κανα φραγκο, δεν ξερω ποιο kit για w/c να παρω, COOLERMASTER MINI AQUAGATE 120 ή Water Cooling Kit Asetek KT03-L20 (03-L-3009) .Γιατι σχεδον ολοι οι καθηγητες ειναι τοσο μλκες? (εξαιρουντε οι παροντες)Γιατι τα σχολεια ειναι μπουρδε*α?Και πολλα αλλα......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.