Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

και μιας και θα αναψουμε που θα αναψουμε τα καρβουνα...θα μας ανοιξει και η ορεξη με τη χορευτρια...κυρα φραγμα να πεταξουμε πανω και κανα λουκανικακι?

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από haris1984 [Σήμερα, στις 16:29]

και μιας και θα αναψουμε που θα αναψουμε τα καρβουνα...θα μας ανοιξει και η ορεξη με τη χορευτρια...κυρα φραγμα να πεταξουμε πανω και κανα λουκανικακι?

εχω και τζακι.............βαζεις τα κοψιδια?:hehe:

Kαιρο εχω να benchαρω μου φαινετε.... Ψιλοσπαστηκα σημερα... Αν παω καλα απο λεφτα αυτο το μηνα λεω να κανω ενα ντου στις λιστες....

Αρχική απάντηση από greekfragma

εχω και τζακι.............βαζεις τα κοψιδια?:hehe:

σαφως...

Αρχική απάντηση από Samael

Tα χωρευτικα θα τα κανονισω εγω,μην ανχωνεσε :D

στειλε φωτογραφια σου....να σου φερω χανουμοστολη...

Aντε οργανωθητε να κανουμε το σπιτι του Φαρμα τεκε :hehe:

τεκιλα θα παιζει? σημερα εχει ακρωτηρι η βραδια και το pretime αρχηζει καπου στις 10 σε φιλικο σπιτι ...

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 17:40]

Γιατί βρε παλικάρι???

τιποτα σοβαρο... απλα θα μιλησω με σκορ...

Αρχική απάντηση από unseen

τιποτα σοβαρο... απλα θα μιλησω με σκορ...

η φετινη χρονια θα ειναι το αποκορυφωμα του lab ... i guarantee

(η ως γνησιος νεγρος "wooord")

Από διακοπές ντέι! :p Ξαναρχίζουν τα αγγούρια...

Που 'στε; Ρίχτε μια ματιά στο www.stock-house.gr. Καλά μιλάμε έχει πράγματα από εποχής Pentium μέχρι περίπου Pentium III σε γελίες τιμές... Δεν θα με χάλαγε να έδινα 6 για ένα ωραίο επεξεργαστή για το ράφι μου... :D

Αρχική απάντηση από haris1984

σαφως...

στειλε φωτογραφια σου....να σου φερω χανουμοστολη...

Χαχαχ!οχι για μενα ρε!Για τα αλλοδαπα που θα χωρεψουν φερε :hehe:

Αρχική απάντηση από esdee

τεκιλα θα παιζει? σημερα εχει ακρωτηρι η βραδια και το pretime αρχηζει καπου στις 10 σε φιλικο σπιτι ...

Η Χοσε η Κουερβα μας συνοδευει σε καθε εξοδο το καλοκαιρι(το χειμωνα καταναλωνω βαρελια με Ντραμβουι...) :D

Η Χοσε η Κουερβα μας συνοδευει σε καθε εξοδο το καλοκαιρι(το χειμωνα καταναλωνω βαρελια με Ντραμβουι...) :D

αν και ειμαι ιωαννιστης...ο καλος ο χαρης ολα τα αλεθει... :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.