Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

για να καπνισεις μπορεις και σπιτι μου...

για να αγορασεις εχει κατι μαγαζακια (ειχε τουλαχιστον πριν 2 χρονια που περνουσα συχνα απο εκει) στην εμμ. μπενακη και στη τζωρτζ

Μοναστηρακι εχει καποια μαγαζακια που πουλανε καλους ναργιλεδες. Θελει προσοχη ομως να μην παρεις κανεναν απο αυτους που πουλανε σε τουριστες !

οι καλοι ειναι γυαλινοι απο κατω και οχι μεταλικοι...οι μεταλικοι ειναι για διακοσμηση μονο...

εχουν μεγαλο πηλινο χωνι πανω πρπ 10 ποντους διαμετρο με 5-6 τρυπες για να τραβαει καπνο και οχι μικρο χρωματιστο...

περιπου ενα μετρο υψος...

και στο ρουξουνι καλο ειναι να μην ειναι μεταλικο εκει που ρουφας αλλα να εχει τρυπα στην οποια μπαινει μια κοκαλινη βλακεια για να τραβας...αν εχει μεταλικο τοτε πρεπει να βρεις κατι πλαστικα που μπαινουν απο πανω γιατι το σιδερο αφηνει μια ασχημη γευση στο στομα λιγη ωρα αφου βραχει...

τοσα χρονια μας εφαγε η αραπια (μην σχολιασετε...δεν την εφαγα)...

κατι μαθαμε κι εμεις...

εδω ειναι ακριβοι...γιατι ειναι για τουριστες και διακοσμηση...

στο ντουμπαι ενας πολυ καλος εκανε λιγοτερο απο 20 ευρω....

ναι.... επειδή ντουμπάι δεν παίζει να πάω.. ελπίζω 40-50 στην Κοζάνη να βρώ τπτ...

βασικά σε ένα μαγαζί είδα μερικούς.. αλλά μόνο το ύψος και το γυάλινο θυμάμαι ότι είναι σίγουρα οκ... θα δώ και τα υπόλοιπα.... (30 κάνει αυτός)

ΑΑΑ και να μην ξεχάσω...

ΥΠΟΚΛΕΙΝΩΜΑΙ ΑΡΑΠΗ ΑΡΧΟΝΤΑ (ΞΕΡΩ - ΞΕΡΩ ΔΝ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕΣ) :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Έχω πάρει κι εγώ έναν (Ναργιλέ) φανταστικό από Αίγυπτο........Όπως τον περιγράφει ο haris1984 θα πρέπει να είναι αυτός που θα πάρεις.......Επίσης υπάρχει καπνός με μέλι μέσα πολύ καλός - βέβαια δεν ξέρω αν έχουν κι εδώ στην Ελλάδα τέτοιο καπνό - δεν το έχω ψάξει......

Για κάρβουνα χρησιμοποιώ τα στρογγυλά καρβουνάκια που λιβανίζουν και τον καπνό από κάτω..... :)

αυτα τα καρβουνα που λιβανιζεις ειναι οτι χειροτερο...

ο καπνος του ναργιλε ειναι υγρος μεσα...ειναι καπνος σε σιροπι...

κανονικα...πρεπει να βαλεις τον καπνο στο χωνι, το κλεινεις με αλουμινοχαρτο και ανοιγεις τρυπες απο πανω με οδοντογλυφιδα και μετα βαζεις τα καρβουνακια απο πανω γυρω γυρω εκτος απο το κεντρο του χωνιου...για ξεθαψτε ολοι τους ναργιλεδες σας και καντε σωστη δουλεια...

Αρχική απάντηση από haris1984 [Σήμερα, στις 15:45]

αυτα τα καρβουνα που λιβανιζεις ειναι οτι χειροτερο...

ο καπνος του ναργιλε ειναι υγρος μεσα...ειναι καπνος σε σιροπι...

κανονικα...πρεπει να βαλεις τον καπνο στο χωνι, το κλεινεις με αλουμινοχαρτο και ανοιγεις τρυπες απο πανω με οδοντογλυφιδα και μετα βαζεις τα καρβουνακια απο πανω γυρω γυρω εκτος απο το κεντρο του χωνιου...για ξεθαψτε ολοι τους ναργιλεδες σας και καντε σωστη δουλεια...

Χμμμμ.......... :D

Αρχική απάντηση από ea6gka

προταση :

Ναργιλε παρτυ , thelab :D:D:D

ανετα...

Αρχική απάντηση από hipro5

Χμμμμ.......... :D

καντο ετσι οπως σου λεω και με κανονικα καρβουνα και θα δεις τη διαφορα...

καλυτερα μικρα μικρα καρβουνακια και αφησε κενο στη μεση...full flavour λεμε...

μπορουμε να κανονισουμε και το αλλο....θα μου δωσεις ενα μαξιμαιζερ κι εγω θα σου προσφερω ολες μου τις γνωσεις πανω στους ναργιλεδες...θα σου μαθω και τα λιγοστα αραβικα που ξερω...

Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 16:15]

Aντε οργανωθητε να κανουμε το σπιτι του Φαρμα τεκε :hehe:

μηπως να φερω και καμια χορευτρια να γουσταρετε παραπανω?

στο χωριο φετος εκανα ενδιαφερουσες γνωριμιες με ατομα απο Παλενκε Ενζο ντι κουμπα σαλον οριενταλ κλπ κλπ:whistling

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.