Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Myralis

Χμμμ, και τώρα θέλω έναν απλό, καλό και αποδεκτό τρόπο να φτάσω τις 150 καταχωρήσεις για να πουλήσω κάτι.... ΩΧ! :p:P:P

ποσταρε αντιθετη αποψη σε thread του overvolt

θα σε εμπνευσει να απαντησεις πολλες φορες

Καλο χειμωνα παληκαρια! Μολις γυρισα απο 2 (εξαντλητικες ?!) εβδομαδες διακοπων! Αυριο δουλεια γ@μωτι μου!

:OT:

Φραγμακο, γυρισες? Να κανονισουμε για το θεμα σου!

Αρχική απάντηση από ea6gka

ψυχακια θα το καταντησεις με τετοιες συμβουλες :hehe:

εχω ηρεμησει και εχω γυρισει 2 φορες απο τα ΚΤΕΛ για βολο ξανα σπιτι, γιατι καταλαβα οτι δεν αξιζει

Ποιος "καμμενος" lab-ιτης Ηρακλειωτης πηγε σε "ψυγεια" στην Κνωσσου (υψος Παπανδρεου) να ζητησει ψυγειο για υδροψυξη, και μολις του ειπε 65 ευρω το ford transit, πηρε... 4 (και για τους φιλους του προφανως)????? Μου ελεγε την ιστορια ο τυπακος απο το μαγαζι και ειχα λιωσει στα γελια (απο μεσα μου βεβαιως-βεβαιως)

FOR JAX

Αρχική απάντηση από SLN

Ποιος "καμμενος" lab-ιτης Ηρακλειωτης πηγε σε "ψυγεια" στην Κνωσσου (υψος Παπανδρεου) να ζητησει ψυγειο για υδροψυξη, και μολις του ειπε 65 ευρω το ford transit, πηρε... 4 (και για τους φιλους του προφανως)????? Μου ελεγε την ιστορια ο τυπακος απο το μαγαζι και ειχα λιωσει στα γελια (απο μεσα μου βεβαιως-βεβαιως)

Αφού εσύ πάντα γελάς.

Hint... Βλέπε avatar

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 00:24]

Καλο χειμωνα παληκαρια! Μολις γυρισα απο 2 (εξαντλητικες ?!) εβδομαδες διακοπων! Αυριο δουλεια γ@μωτι μου!

:OT:

Φραγμακο, γυρισες? Να κανονισουμε για το θεμα σου!

Καλο χειμωνα και απο μενα!:)

σημερα τακτοποιηθηκα και εβαλα και το δσλ(ριχτε αργοτερα μια ματια στο αναλογο θρεντ για περαιτερω πληροφοριες για τα φοιτητικα πακετα)

να κανονισουμε τζονι μποη να κανονισουμε:woot:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.