Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- [Σήμερα, στις 01:04]

Το highlight πάντως ήταν την στιγμή που ο γιατρός έκοβε το πόδι του με το saw...

Αχχχ, τι μου θύμησες τώρα.

τι σου θυμησε; τοτε που ειχατε πεσει με το αεροπλανο, και κοβατε κομματια απο τους νεκρους για επιζησετε;

(μαυρο χιουμορ μαυρου ανθρωπου που δουλευε μεσα στη μαυρη νυχτα και μολις γυρισε σπιτι του).

το μεγαλυτερο χαβαλε παντως τον εκανε η εκκλησια, που αφορισε τους δυστυχους επειδη επιζησανε.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Λοιπον 300 και κάτι ψιλά ως 350 πολύ βαριά . Θέλω να τα επενδύσω σε γραφικά .

x800xl μονόδρομος ? Ποιας εταιρίας ? saphire ? msi ?

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 08:23]

τι σου θυμησε; τοτε που ειχατε πεσει με το αεροπλανο, και κοβατε κομματια απο τους νεκρους για επιζησετε;

(μαυρο χιουμορ μαυρου ανθρωπου που δουλευε μεσα στη μαυρη νυχτα και μολις γυρισε σπιτι του).

το μεγαλυτερο χαβαλε παντως τον εκανε η εκκλησια, που αφορισε τους δυστυχους επειδη επιζησανε.

Την ταινια μου θυμησε ρε κανηβαλε...:p

’ντε λίγο ακόμα.... και θα τα καταφέρω... :D μετά αρχίζουν οι χρονοβόρες διαδικασίες όπως το μάζεμα...:zzz:

Αρχική απάντηση από Zarras [25-08-2005 15:27]

kalimera apo to aerodromio baraja tis madritis.... synexizontas to taxidi

gia kanaria nisia :innocent: .....

sorry gia ta greeklish eee.... :p

spain SUXS ta megista.....

Γιατί λες ψέματα στον κόσμο ρε;

Αφού σε πέτυχα στην Κάλυμνο.

Και για του λόγου το αληθές παραθέτω και αδιάσειστα στοιχεία: Την μηχανή σου παρκαρισμένη πλησίον παραλίας!

post-1061-1416072142,2789_thumb.jpg

ρε παιδια στο spi 32m βγαζει αυτο ΝΟΤ convergent in sqr05 τι ειναι αυτο παλι και δεν δουλευει?

Αρχική απάντηση από spc

Γιατί λες ψέματα στον κόσμο ρε;

Αφού σε πέτυχα στην Κάλυμνο.

Και για του λόγου το αληθές παραθέτω και αδιάσειστα στοιχεία: Την μηχανή σου παρκαρισμένη πλησίον παραλίας!

:jump: tou Zara einai?

και sebring εξατμισουλα... καλα θα πηγαινει. τη R1 και χαγιαμπουζες μου λετε!:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe::whip:

Αρχική απάντηση από 2cpu

μισω το νεο ωραριο :mad: :mad:

Καλό είναι....για τους καταστηματάρχες...

Αρχική απάντηση από blacK_iCe

Μου την δινη που εχω παρη RMA γα την mobo μου και mobo δεν βλεπω εδω και ενα μηνα

Εγώ τι να πω που για κάρτα γραφικών και μητρική περίμενα 2 1/2 μήνες...

Έχω τρελαθεί πάντως με αυτά που βλέπω στους υπολογιστές. Προχτές άλλαξα κουτί και το παλιό το έδωσα σε ένα φίλο. Πάω λοιπόν να του το συναρμολογήσω. Ανοίγω το παλιό του, βγάζω τα πράγματα, του περνάω και ένα Arctic Cooling ATI Silencer στην 9600ΧΤ του και τα βάζω όλα μέσα.

Όλα καλά μέχρι εδώ. Το παλιό μου κουτί είχε τις USB μπροστά. Ε, του συνδέω το panel της μητρικής στη μία υποδοχή USB της μητρικής και στην άλλη υποδοχή συνδέω τις USB του κουτιού. Καλά ως εδώ? Όχι. Ανοίγω το PC και ενώ όλα λειτουργούσαν το Secondary IDE με τα DVD-Rom/RW είχε χαθεί. Ε ρε φούστη λέω. Ανοίγω το PC, δοκίμασα 2000 πράγματα, τπτ. Το Secondary τα είχε φτύσει. Το Primary δούλευε. Ε, δε βγάζεις τις USB λέω? (από κάτω από τα κανάλια ήταν). Ω! Νάτο το Secondary....

Να μην τα πολυλογώ υπήρχε ασυμβατότητα μεταξύ των USB του κουτιού και του Secondary IDE. Προσοχή, όχι των έξτρα USB της μητρικής, αυτές όπου κι αν τις έβαζα δούλευαν. Μόνο του κουτιού...

Έχω δει και χειρότερα βέβαια όπως Windows 98SE GR (με το CD αυθεντικό και μια χαρά) να μην εγκαθιστώνται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ (όλα τα άλλα Windows έμπαιναν) επειδή το παλικάρι που του τα πέρναγα είχε Siemens μνήμες και όταν έβαλα Mitsubishi ως δια μαγείας έγινε η εγκατάσταση...

(σημείωση: Οι Siemens σε άλλο μηχάνημα δούλευαν μια χαρά -αλλά και πάλι δεν έμπαιναν ΜΟΝΟ τα συγκεκριμένα Windows παρόλο που δοκίμασα και 2ο CD)

Θα τρελαθώ...

:crazy:

Αρχική απάντηση από aristos87

Καλό χειμώνα!!! :D Πίσω στο λούκι! Σχολή,thelab,φαι,ύπνος :p

κατι σημαντικο ξεχασες...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.