Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Elpis

Τελικα ειναι παρα πολυ χαζες αυτες οι γυναικες. GRRRR

Οχι ρε συ,απλα φοραν αλλο λειτουργικο κ επεξεργαζονται τα δεδομεμα αλλιωτικα :p

Το μονο που χρειαζεσαι για να τα πας καλα μαζι τους ειναι ενας emulator :hehe:

Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 14:19]

Το μονο που χρειαζεσαι για να τα πας καλα μαζι τους ειναι ενας emulator :hehe:

Δωσε γρηγορα λινκ να το κατεβασω, αν και με adsl 384 θα αργησω παρααααα πολυ! ;)

Αρχική απάντηση από Elpis

Δωσε γρηγορα λινκ να το κατεβασω, αν και με adsl 384 θα αργησω παρααααα πολυ! ;)

Νο worries,πες σε πμ την διευθυνση κ στο κανω ενα "back up" σε dvd και στο στελνω :p

Εχει καποια bug ακομα βεβαια αλλα....ειναι beta stage :hehe:

Τι κάνετε παληκάρια μου; Προς το παρών βρίσκομαι στας Φέρραι για να γίνω λόχας.. άλλη όρεξη δεν είχα.. υπομονή περνάει ο καιρός. Ένα έχω να πω.. άμα θέλετε να κοιμηθείτε πάτε στο στρατό.. κι αφού κοιμηθείτε και χορτάσετε.. ξανακοιμηθείτε γιατί δεν έχει τπτ να κάνετε εκτός από το να βαριέστε... lol

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 16:32]

Τι κάνετε παληκάρια μου; Προς το παρών βρίσκομαι στας Φέρραι για να γίνω λόχας.. άλλη όρεξη δεν είχα.. υπομονή περνάει ο καιρός. Ένα έχω να πω.. άμα θέλετε να κοιμηθείτε πάτε στο στρατό.. κι αφού κοιμηθείτε και χορτάσετε.. ξανακοιμηθείτε γιατί δεν έχει τπτ να κάνετε εκτός από το να βαριέστε... lol

Great piece of advice :D Και εκτος στρατου βαρεμαρα και υπνο κανει προς το παρον :p

Αρχική απάντηση από DJD

Νεος εσυ τουλαχιστον το επιασες το νοημα νωρις :) Οχι σαν εμενα που απολυθηκα και μετα το πηρα πρεφα :)

πολυ μ'αρεσει να βλεπω στο flea αγγελιες υπολογιστων του στυλ

"TERAS PC PEDIUM 4"

"ΤΕΡΑΣ Η/Υ INTEL ΣΤΑ 3 giga..."

με 512 ram και καμια Onboard vga ή καμια 9550 στην καλυτερη...

(για chipset φυσικα ουτε λογος...)

απ'οτι φανταζομαι το μονο τερας που υφισταται

ειναι το Τερας Βλακειας,

η αυτου μεγαλειοτης....

ο ιδιος ο δημιουργος της αγγελιας

Αρχική απάντηση από DJD

O υπνος μειωνει την θητεια ως γνωστον :p

Θα μας ερθεις με μια επιδερμιδα.....λουκουμι :p

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Χθες, στις 21:30]

αφηστε το νετ και αντε για καμια μπυρα ρε! μετα απο 2 ωρες μαθηματικα κατευθυνσης....

Κορυφαιο μαθημα αυτο και ο προγραματισμος....:worship:

Στον προγραματισμο εκανα την π@παρια μου ..τα θεματα ηταν Γ.Τ.Π.

εγω εκανα κωλιες(3 σελιδες κωδικα του ειχα γραψει) και ο εξεταστης δεν τα καταλαβαινε με αποτελεσμα να χασω το 4ο θεμα...:whistling

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

samael θρακιωτης εισαι?

Oι ριζες απο τη μερια του πατερα μου ναι,ο προπαππους μου ηταν απο την Α.Θρακη κ με τους διωγμους ηρθαν Λαρισα(Γιαννουλη το χωριο για την ακριβεια). :)

Χαχαχαχα...

Σε έστειλε ε?

Και γ@μω τις ταινίες πάντως, δεν μπορείς να πεις...

Εγώ που έτρωγα και την έβλεπα τι να πω (Στο σημείο που η κοπελιά ξεντεριαζε τον γκόμενο της για να βρει το κλειδί που είχε καταπιεί);

Ωραία πράματα. :hehe:

Το highlight πάντως ήταν την στιγμή που ο γιατρός έκοβε το πόδι του με το saw...

Αχχχ, τι μου θύμησες τώρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.