unseen Αύγουστος 19, 2005 #9361 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 καθε παρασκευη μαζευομαστε σε μια καφετερια στην θεσ/νικη.http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=12891&highlight=%EA%E1%F6%E5%F2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Αύγουστος 19, 2005 #9362 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 [Να σου πω την αληθεια δεν περιμενα απαντηση] Ρε ειστε ωραιοι εσεις εδω :hehe: Αυτα ειναι, πιγεντε οπου να ναι, και με πλαστηκα ποτιρια στην παραλια, αμα λαχει να ουμ ,αλλα μην το χαλασετε το εθιμο ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 19, 2005 Author #9363 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- [Να σου πω την αληθεια δεν περιμενα απαντηση] Ρε ειστε ωραιοι εσεις εδω :hehe: Αυτα ειναι, πιγεντε οπου να ναι, και με πλαστηκα ποτιρια στην παραλια, αμα λαχει να ουμ ,αλλα μην το χαλασετε το εθιμο ;) Το εθιμο κραταει 2+ χρονια τωρα...γιατι να το χαλασουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Αύγουστος 19, 2005 #9364 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 Ωπα μεγαλε μια κουβεντα ειπα, δεν ηθελα να γρουσουζεψω.... Απλα μου αρεσει αυτη ομαδικοτητα και εξεφρασα την αρεσκεια μου ετσι, ε, αυτο μου ηρθε εκεινη την στιγμη... Και μπραβo σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Αύγουστος 19, 2005 #9365 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 Εδώ είμαι ρε απλά με έχει ψιλοκάψει το WoW και δεν έρχεται και το άτιμο το ρανκ 8... Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Αύγουστος 19, 2005 #9366 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 Καλα μιλαμε η sig σου, τα ρεστα μου!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Αύγουστος 19, 2005 #9367 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 Αρχική απάντηση από unseen Θα βρεθουμε στον καφε? ΕννοείταιΚαλεσμένος σήμερα ο [Endu mode on] Chosenάκος [/Endu mode off]Ρεμάλι Ζάχο κανόνισε έλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Αύγουστος 19, 2005 #9368 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 Μιας και είμαστε λίγοι αυτό τον καιρό, ο καφές θα γίνει στο Porto σήμερα στις -7- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Αύγουστος 19, 2005 #9369 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 Α ρε κάντε το αύριο που ανεβαίνω :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 19, 2005 #9370 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 εγω αυριο μπορει να κατευω σαλονικα. αν βολεψει μπορει να ερθω και εγω στο καφε καμια φορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Αύγουστος 19, 2005 #9371 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 http://media.hamncheez.com/videos/counter_struck_0628..wmv τραγικό βίντεο-παρωδία counterstrike! το βρήκα στο adslgr.com και είπα να το ποστάρω γιατί γέλασα πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Αύγουστος 19, 2005 #9372 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 Αμα προσλαμβανεται με "ενας-θεος-ξερει-τί-βυσμα" ο πασα ενας τυχαρπαστος gamer στην εταιρια ειναι λογικο να παρατηρουνται φαινομενα σαν κι αυτα :devil: Στην παρακατω αγγελια ζητησης παρακαλω να γινει οσο το δυνατον περιορισμενη χρηση ντοματας... ΖΗΤΑΩ... ενα save game απο το Gabriel Knight 1 ΜΕΤΑ το σημειο που εισαι στο αστυνομικο τμημα για να φωτοτυπισεις την ταυτοτητα (εκει που βγαινει ο αστυνομος εξω για να αγορασει φαι) ΚΑΙ ενα save game απο το SPACE QUEST 4 στο εμπορικο κεντρο... ΜΕΤΑ απο την αγορα του hint book ΕΞΩ απο το καταστημα solon34@hotmail.com Danke... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 19, 2005 #9373 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 μεγαλε ασε τα πο@στικα και στρωσε κωλ@ρακι...Κανε και το τεστ.... ->http://www.zortal.gr/modules/mylinks/visit.php?cid=2&lid=520 Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Αύγουστος 19, 2005 #9374 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 15:17] μεγαλε ασε τα πο@στικα και στρωσε κωλ@ρακι... Κανε και το τεστ.... ->http://www.zortal.gr/modules/mylinks/visit.php?cid=2&lid=520 :whistling :whistling :blink: :hehe: :rofl: Αυτα ειχα να πω! <εδιτ> Και θελω να προσθεσω αυτο: "ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!!!" </ΕΔΙΤ> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Αύγουστος 19, 2005 #9375 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 Ρε σεις, η μάνα μου έχει μια παλιά φωτογραφική canon (της δεκαετίας του '80) από αυτές που αλλάζουν και φακούς. Επειδή τελευταία με έχει πιάσει ένα ψώνιο με τη φωτογραφία και επειδή η ψηφιακή δεν αλλάζει φακούς σκέφτομαι να επιστρατέψω και αυτή τη μηχανή για πιο ειδικές περιστάσεις. Θέλω να πάρω έναν ευρυγώνιο φακό. Ξέρει κανείς περίπου σε τι τιμές παίζουν; Δεν θέλω τπτ φοβερό απλώς ενδεικτικά περίπου πού παίζουν και τι γωνίες δίνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Αύγουστος 19, 2005 #9376 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Ρε σεις, η μάνα μου έχει μια παλιά φωτογραφική canon (της δεκαετίας του '80) από αυτές που αλλάζουν και φακούς. Επειδή τελευταία με έχει πιάσει ένα ψώνιο με τη φωτογραφία και επειδή η ψηφιακή δεν αλλάζει φακούς σκέφτομαι να επιστρατέψω και αυτή τη μηχανή για πιο ειδικές περιστάσεις. Θέλω να πάρω έναν ευρυγώνιο φακό. Ξέρει κανείς περίπου σε τι τιμές παίζουν; Δεν θέλω τπτ φοβερό απλώς ενδεικτικά περίπου πού παίζουν και τι γωνίες δίνουν. http://www.dpgr.gr Μπορεις να ρωτήσεις οτιδήποτε σχετικό με φωτογραφία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Αύγουστος 19, 2005 #9377 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 Το ξέρω το forum ρε συ αλλά λέω τώρα να μη γίνομαι μέλος για μια τόσο απλή ερώτηση. Απλώς πιστεύω οτι όλο και κάποιος σας θα ξέρει γι'αυτό ρώτησα εδώ. Τέσπα, στην τελική ρωτάω και σε φωτογραφίο. Απλή περιέργεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 19, 2005 #9378 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 Απο τα κορυφαια posts που εχω δει lol, χαχαχαχαχαχαhttp://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=18141 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 19, 2005 #9379 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 ασταματητε. επειδη λεει ολοκαινουριο στο τοπικ και ελαφρως μεταχιρισμενο κατω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Αύγουστος 19, 2005 #9380 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 "ρε συ δωσε τον δισκο να κουβαλησω κατι κλιπακια απο την δουλεια""παρτον αλλα προσεχε.....δεν εχω ορεξη να ασχολουμε με χλαπατσες"" οχι ρε πλακα κανεις? οσα κατεβαζω ειναι ελεγμενα "" αε καλα"περιττο να πω πως παρελαβα το δισκο γεματο με οτι φιδι και βιοχημικη χλαπατσακυκλοφορει(ουσε) στο νετ . που πηγε και τα βρηκε ο μπαγασας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.