Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Δουλειά;;; Τελικά τα μαθητικά χρόνια είναι τα καλύτερα!

Αυτή τη στιγμή είμαι αραχτός στην καρέκλα, τα πόδια στο γραφείο και απολαμβάνω παγωμένο ice tea!

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Πάντως εγώ τόσες μέρες περίμενα για την ψύκτρα για να μάθω τελικά σήμερα οτι μάλλον έχει χαθεί το δέμα και θα μου στείλουν καινούριο. πάντως μπράβο στο παιδί που μιλήσαμε για την εξυπηρέτηση!

κανοντας τον δικηγορο του διαβολου αυτη πρεπει να ειναι η καλυτερη δικαιολογια για να δικαιολογησουν αδικαιολογητη καθυστερηση, κερδιζοντας ταυτοχρονα και τον σεβασμο του πελατη. ( :devil: )

Αρχική απάντηση από esdee

κανοντας τον δικηγορο του διαβολου αυτη πρεπει να ειναι η καλυτερη δικαιολογια για να δικαιολογησουν αδικαιολογητη καθυστερηση, κερδιζοντας ταυτοχρονα και τον σεβασμο του πελατη. ( :devil: )

Σατανικέ...Δεν αφήνεις τπτ κρυφό ε? :p

Ακριβώς! Σου λέει, κοίτα να δεις, χάθηκε το δέμα, αλλά εμείς, σαν ΣΟΒΑΡΗ εταιρία που είμαστε θα το ξαναστείλουμε... :p

looooooooooool axaxaxaxaxaxaxaxaxax

Φοβερό! Λες και στη γυναικα να σου κουβαλαει το ψυγείο οπότε μπορείς να το φοράς παντού.

Ελπίζω τη γυναίκα σας να μην γνωρίζει την ύπαρξη ξηρού πάγου η LN2 γιατι.....

Κοίτα, μου είπε οτι το δέμα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει, έχει φύγει από αυτούς από τις 22/7 αλλά δεν δίνει αριθμό φορτωτικής άρα λέει οτι μάλλον χάθηκε... Δε νομίζω να έλεγε ψέματα δίνοντας κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο... Επίσης είπε οτι έχει ξαναγίνει και θα ενημερώσει αμέσως την DHL για την απώλεια του δέματος και τον υπεύθυνο στην pixmania αμέσως μετά που θα κλείναμε για να μου αποσταλεί καινούριο. Τώρα εγώ προς το παρόν μόνο να ελπίζω οτι έλεγε αλήθεια μπορώ... :)

Υ.Γ.: Ωραία τα Vista αλλά εγώ θα τα βάλω μόνιμα όταν: 1. βγει η τελική έκδοση, 2. βγουν drivers για όλα όσα έχω... Πάντως βρήκα άπειρες ομοιότητες με τα XP πράγμα που δε μου άρεσε. Το μόνο καλό είναι πως μου φαίνεται πως το σύστημα έγινε αρκετά πιο γρήγορο με τα vista. Ελπίζω η τελική έκδοση να προσφέρει και άλλα πλεονεκτήματα...

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Κοίτα, μου είπε οτι το δέμα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει, έχει φύγει από αυτούς από τις 22/7 αλλά δεν δίνει αριθμό φορτωτικής άρα λέει οτι μάλλον χάθηκε... Δε νομίζω να έλεγε ψέματα δίνοντας κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο... Επίσης είπε οτι έχει ξαναγίνει και θα ενημερώσει αμέσως την DHL για την απώλεια του δέματος και τον υπεύθυνο στην pixmania αμέσως μετά που θα κλείναμε για να μου αποσταλεί καινούριο. Τώρα εγώ προς το παρόν μόνο να ελπίζω οτι έλεγε αλήθεια μπορώ... :)

1) κοιταω ποτε εκανες την παραγγελια και σου λεω οτι εχει φυγει το δεμα την ημερομηνια που επρεπε

2) σου λεο οτι δεν εχω αριθμο φορτωτικης και αν θες σου δινω και εναν (στην τυχη)

3) παιρνεις την DHL και σου λεει οτι δεν εχουν καποιο δεμα με αριθμο φορτωτικης που δινεις.

4) παιρνεις τηλ και παλι και σου λενε χαθηκε

δεν εχω τιποτα με κανενα μαγαζι, απλα μια θεωρεια λεω.

το ευτυχες μακη θα ειναι απλα να παρεις επιτελους αυτο που περιμενεις πως και πως και να σταματησει η ταλαιπωρια σου

Γμώ τα Βόδια της Βόδιαfon, αυτή ήταν και η δεύτερη κίτρινη κάρτα για την πιο καθυστερημένη και γραφειοκρατική εταιρία κινητής τηλεφωνίας.

5η μέρα στην Ελλάδα κι ακόμα τηλέφωνο δεν έχω, τα Vodia τα σιτευτά ούτε ένα συμβόλαιο σε καρτοκινητό δε μπορούν να κάνουν... :TD:

Αρχική απάντηση από Chosen

Γμώ τα Βόδια της Βόδιαfon, αυτή ήταν και η δεύτερη κίτρινη κάρτα για την πιο καθυστερημένη και γραφειοκρατική εταιρία κινητής τηλεφωνίας.

5η μέρα στην Ελλάδα κι ακόμα τηλέφωνο δεν έχω, τα Vodia τα σιτευτά ούτε ένα συμβόλαιο σε καρτοκινητό δε μπορούν να κάνουν... :TD:

’σε τα Vodia και πάμε για καμιά μπύρα ραααααααααααααα

(έφτασαααααααααα :p )

Όλη τη νύχτα WOW και σε λίγο δουλεία...

Και το ποιο περίεργο είναι ότι δεν μου αρέσει το wow:tomato:

:tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

E παρε να 'χεις... :p:P

Οχι τπτ αλλο αλλα δεν ησουν εδω να κανεις παρεα σε εμενα και τον DJ, βγαλαμε και το thread μου off topic :cry: ...

Αρχική απάντηση από ---Zapotek--

:tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

E παρε να 'χεις... :p:P

Οχι τπτ αλλο αλλα δεν ησουν εδω να κανεις παρεα σε εμενα και τον DJ, βγαλαμε και το thread μου off topic :cry: ...

’σε ρε, μπένει ο άλλος στο wow και με κάνει: Καλά ρε ακόμα μέσα είσαι? Ξυμέρωσε!:p

Αρχική απάντηση από FrOsT

Όλη τη νύχτα WOW και σε λίγο δουλεία...

Και το ποιο περίεργο είναι ότι δεν μου αρέσει το wow:tomato:

τελιωσες και εσυ. nextttttttt

Αρχική απάντηση από zyx

τελιωσες και εσυ. nextttttttt

φτου φτου φτου μακρια από μας :p

*Τώρα έχω το τζαμπε που είναι για 10 μέρες + δανεικό pc με προεγκατεστημένο το wow...

Θα το επέστρεφα σήμερα το pc αλλά αφου είναι στο σπίτι... θα το κρατήσω 2 μέρες ακόμα έτσι για να συγουρευτώ ότι παίζει σωστά:whistling

Αρχική απάντηση από dfragos

’σε τα Vodia και πάμε για καμιά μπύρα ραααααααααααααα

(έφτασαααααααααα :p )

Θα βρεθουμε στον καφε?

Ποιο καφέ ρε παιδιά πείτε να μαθαίνουμε και οι καινούργιοι.

Συνθηματικά είναι αυτά?

Θα σε δω στο πλοίο που λέμε?

Και μιας και λέμε οτι θε' με εδώ, ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΕΙ Ο KENDER??????

Πήγε level 60, ακόμα να ηρεμήσει????

A ρε, πότε θα το καταλάβετε????

Πάρτε ναρκοτικα, αρχίστε το τσιγάρο, γίνετε αλκοολοκοι, ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ WOW!!!!! :tw: :tw: :tw: :tw: :tw: :tw: :hehe: :hehe: :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.