Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

αγαπητο πρηξ-το-λογιο, ξυπνησα στις 9μισι κ διαβασα στις 10 το ραβασακι απ'το 14χρονο αχχχχχχ ( αυτοφορο you know ? :p ) μετα πηγα για ET, με διακοψε απ'το ET μετα οταν τελειωσαμε το μπλα μπλα ξαναπηγα ET Και τα πρωτα 20 λεπτα δεν μπορουσα να συγκεντρωθω, μετα ομως .... ΑΝΜΠΙΤΑΜΠΟΛ 12 frags 0 deaths και καναμε και τα objectives, btw εμαθα οτι αυτο που παθαινω εγω http://www.esreality.com/?a=post&id=809039 το παθαινει τοσο συχνα ενας γνωστος μου που στο ιδιο σημειο εχει ΚΑΛΛΟ, i'm too lazy to stop using the pc :( τουλαχιστον αμα καταφερω να κοιμηθω το πρωι θα παω το απογευμα γυμναστηριο εχω να παω μια βδομαδα, μια η αργια, μια που ποναγα ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ μεχρι το σαββατο( απο μαιο ειχα να αθληθω :p ) 17:00-22:00 θα λιωσωωΩωωωωΩΩωωω :devil:

btw Περιμενω το ultra flat X USB keyboard της logi http://www.elitebastards.com/page.php?pageid=9872&head=1&comments=1 απ'το chipshop θα ερθει λενε το πρωι, επισης θα καβατζωσω καποια στιγμη και teflon pads για το 3 χρονων Inteli μου(φαινεται στο review) γιατι το "feel" ειναι ασταθες εξαιτιας των γδαρμενων feet, χθες ητανε πολυ "sticky" σημερα οκ, ΕΛΕΟΣ

Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 01:37]

...........btw Περιμενω το ultra flat X USB keyboard της logi http://www.elitebastards.com/page.php?pageid=9872&head=1&comments=1 απ'το chipshop θα ερθει λενε το πρωι, .....

Λεει τιποτα αυτο τελικα?

για τις "ειδικες" αναγκες μου ειναι τελειο :p no wrist rest, feel στα κουμπια οπως ειναι στα Laptop, USB συνδεση για να μην τα παιζει κ κανει μπιμπ οταν παταω 3-4 κουμπια ταυτοχρονα στο Enemy Territory, ctrl shift κ enter στην ιδια ευθεια ετσι ωστε να ειναι 100% προσβασιμα, αντε ακομα να ερθει :...:

Αρχική απάντηση από Elpis [Χθες, στις 02:06]

μωρε εγω πμ στελνω εσυ κατεβαινεις κρητη;;; :D

εγω ειμαι ηδη Κρητη... "κερδιζω" τιποτα περισσευουμενο?

(Περα απο πλαστη στο κεφαλι αν μαθει η γυναικα τι υποχθονια ποστ κανω πισω απο την πλατη της)

το αμαξι που (σχεδον) μπηκε το Pc ειναι bmw 520.

οτι απεμεινε απο μπιελα-πιστονι ειναι απο yamaha diversion 600.

χτες ηταν η μερα της καταστροφης.το αλλο θυμα ηταν ενα Mondeo

που εφυγε η τροχαλια του στροφαλου και καρφωσε ολες τις βαλβιδες.

(οπα ξεφυγα συγνωμη )

Ρε συυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!! Κι εγώ τώρα ήρθα για 2-3 μέρες Ηράκλειο και θα ξαναφύγω χωριό. Δεν έλεγες τπτ ρε οτι θα κατέβεις; Τέσπα, δεν πειράζει... :)

Επειδή βαριέμαι να διαβάζω τόσες σελίδες στο "πείτε ό,τι σας κατέβει", έχει γίνει τπτ συνταρακτικό από τις 5/8 και μετά; Πάντως εγώ τόσες μέρες περίμενα για την ψύκτρα για να μάθω τελικά σήμερα οτι μάλλον έχει χαθεί το δέμα και θα μου στείλουν καινούριο. πάντως μπράβο στο παιδί που μιλήσαμε για την εξυπηρέτηση!

Ωρεεεεεε ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!

’ντε να περάσει αυτη η βδομάδα.......άντε ρε παιδια βάλτε ένα χεράκι. Μόνος έχω μείνει στην εταιρία...ούτε τα φώτα δεν μου ανάβουν. Λες και δουλεύω στο Γκοθαν Σίτυ!

Αρχική απάντηση από nickstamat

Αν έγινε κάτι συνταρακτικό;

Χμμμ, ναι, ένα αεροπλάνο τράκαρε σε βουνό... :tomato:

:p Αυτό δυστυχώς το μάθαμε από τις ειδήσεις... Κρίμα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.