Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από .38-.45

πρωτη προσπαθεια, ελπιζω να το στρωσω καπως με τον καιρο..

Πολυ καλο ! Απο cpu usage τι λεει ???

Εdit:

1) Eχεις email! :p

2) Με καμια ρωσιδα μιλας? Τι ονομα ειναι αυτο διπλα στου Συριου ??? ;)

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 23:13]

πρωτη προσπαθεια, ελπιζω να το στρωσω καπως με τον καιρο..

για δωσε καμια πληρογορια !!! ενδιαφερομαι και εγω αλλα δεν ξερω τιποτα αλλα οταν λεμε τιποτα τιποτα LOL !! καθυστερει καθολου το συστημα ?

Αρχική απάντηση από Elpis

για δωσε καμια πληρογορια !!! ενδιαφερομαι και εγω αλλα δεν ξερω τιποτα αλλα οταν λεμε τιποτα τιποτα LOL !! καθυστερει καθολου το συστημα ?

O άνθρωπος μίλησε:

Αρχική απάντηση από .38-.45

WindowsBlinds, DesktopX και Widgets λεμε

Είναι σταθερό το σύστημα?

Εχω μαθημα οδηγησης... τα δικα σου τα περασα φετος.. :D

Τριτη θα πας ?

εδιτ: αν πας τριτη πετα το πισι στη ντουλαπα απο τον μαρτιο και μην το ξαναβγαλεις μεχρι τον ιουνη που θα τελειωσεις.. και κατσε και διαβασε και το καλοκαιρι ... εγω αρχισα να διαβαζω απο τον μαρτιο καιμετα και γ@μηθηκα τους τελευταιους μηνες να βγαλω την υλη μιας και δεν ειχα διαβασει τιποτα πιο νωρις...

αν παλι θα πας δευτερα πηγαινε χαλαραααααααααα

Αρχική απάντηση από FrOsT [Χθες, στις 23:45]

Είναι σταθερό το σύστημα?

αμε, μια χαρα ειναι μεχρι τωρα, δεν εχει δειξει κατι το περιεργο. ουτε load ανεβαζει ουτε τιποτα.

το skin ειναι απο το WindowsBlinds, τα εικονιδια ειναι Widgets και φορτωνουν με το DesktopX.

http://www.wincustomize.com/IndexSkins.aspx

http://www.windowblinds.net/

http://www.desktopx.net/

πριν απο λίγο γύρισα απο το εξωτερικό......37 ώρες στο τρένο....Βουδαπέστη-Θεσσαλονίκη!!!!! πάλι καλά που είχαμε κρεβάτια και παλευόταν. Η πλάκα είναι οτι απο τον ΟΣΕ μου είχαν πει 24 ώρες!!! αν προσθέσουμε και τις ώρες Μπρατισλάβα-Βουδαπέστη που κάναμε κυριακή πρωί παίζω στις 40 ώρες

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

2) Με καμια ρωσιδα μιλας? Τι ονομα ειναι αυτο διπλα στου Συριου ??? ;)

χ0χ0χ0! Ναι είναι μια στρουμπουλή Ρωσσιδούλα και είναι μονίμως δίπλα στον Σύριο... ;)

Αρχική απάντηση από ea6gka

αντε γεια καλες διακοπες

Kαλα να περασεις κ καλη ξεκουραση!

2 κ σημερα.....:D

Αρχική απάντηση από Chosen

χ0χ0χ0! Ναι είναι μια στρουμπουλή Ρωσσιδούλα και είναι μονίμως δίπλα στον Σύριο... ;)

Αρχική απάντηση από RootX

LOL Ρε Βρούτε :p:P

l o l

Μετα απο 3 μερες προσφυγιας, με τις βαλιτσες στον ωμο, ερημοσπιτης, κατεπλευσα στο κ#$λονησι... PSTN rulez

Εστειλα χτες μνμ του shaman να πλυνει τον... πισινο του και να κλεισει το WoW αλλα δεν απαντησε ... Μαλλον 1 απο τις 2 παρακλησεις ηταν too much... τρεχω να του ζητησω συγνωμη στο αναλογο thread...

Αρχική απάντηση από SLN

Μετα απο 3 μερες προσφυγιας, με τις βαλιτσες στον ωμο, ερημοσπιτης, κατεπλευσα στο κ#$λονησι... PSTN rulez

Εστειλα χτες μνμ του shaman να πλυνει τον... πισινο του και να κλεισει το WoW αλλα δεν απαντησε ... Μαλλον 1 απο τις 2 παρακλησεις ηταν too much... τρεχω να του ζητησω συγνωμη στο αναλογο thread...

Αστην ισυχη τη νοσοκομα μου σιχαμενε αραπακλα! :p

Εχουμε "δουλεια" σημερα :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.