Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από 2cpu [Σήμερα, στις 23:52]

αμα εχεις δορυφορικο εχει.αλλιως νοικιασε κανενα dvd αν θες να δεις τηλεοραση.

δεν εχω δορυφορικη, dvd μια φορα το χρονο νοικιαζω εγω.. αντε να δω και σε κανα φιλο.βαριεμαι γμτ. παλι καλα εβρεξε αρκετα εδω και δεν εχει τοσο ζεστη. :p

μια απο τα ιδια και εδω. επιτελους θα κοιμηθω ανετα.μεχρι να παρω ενα διαμαντι

του κλιματισμου η μια corona( οχι την μπυρα).μεγαλο συννεφο πρεπει να ηταν.αφου εβρεξε και σε εσενα.ξηλωσα και το diablo αλλιως θα σε ελεγα να μπεις.

εκανα μια εγκατασταση κανουρια 2003 , σα το μπακλαβα του τουρκου. Ουτε το winamp δε παιζει . ωραιος....

πρωτη φορα δε παιζει τπτ και εχω κανει 8 φορες την ιδια ακριβως εγκατασταση στο παρελθον. Μαλλον θελει και τις διακοπες του το μηχανακι , δε μαμιεται εχουμε και ραδιο...

μα δε θελω file server. κατεβαστηρι θελω. αντε, να παιζει και κανενα παιχνιδακι, με τα six PCIe slots on board, και να βαστηξει μεχρι το καλοκαιρι, με four more dual core processors can be added along with 16 more DIMM slots for 32 more gigabytes of RAM. Imagine that -- 64 GB of RAM and 8 dual core processors.

Αρχική απάντηση από .38-.45

μα δε θελω file server. κατεβαστηρι θελω. αντε, να παιζει και κανενα παιχνιδακι, με τα six PCIe slots on board, και να βαστηξει μεχρι το καλοκαιρι, με four more dual core processors can be added along with 16 more DIMM slots for 32 more gigabytes of RAM. Imagine that -- 64 GB of RAM and 8 dual core processors.

αυτό το pc είναι αντιοικολογικό, πρόσεχε, θα σε δώσω στην greenpeace.

Αρχική απάντηση από RootX

I'm so excited, and i just can't hide it,

I'm gonna fax twice as fast and i think i like it :hehe:

Αρχική απάντηση από RootX

Δεν ξέρω ο βορειοευρωπαίος τι κάνει, εγώ στον spc τραγουδάω :p

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

:worship: :worship: :worship: :worship:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.