Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Οχι ΧΤ ραααααααααα!!

LC4 είναι....

Σήμερα πάω να δώσω τα μπικικίνια! Μας έβαλαν τρελλο πωπωδάκτυλο. 2110 έουρα παρακαλώ:cry: :confused:

Ελπίζω να τα πάρω όλα πίσω χωρίς τις γνωστές απατεωνιές των ασφαλιστικών..

Αρχική απάντηση από 2cpu

αναλογα την ασφαλιστικη.αλλες τα δινουν χωρις δευτερη σκεψη αλλες .......

δικαστηρια.η χειροτερη παντως ειναι η ιντερσαλονικα.δεν νομιζω να ειναι αυτη??

στα μηχανακια ΟΛΕΣ ειναι χαλια

ea6gka> οχι απαραιτητα.γνωστος με cbr900 fireblade ζημια 2.000.000(ελληνικα) τον πληρωσαν αμεσως χωρις παζαρια.οι ασφαλιστηκες διατηρουν την ιδια πολιτικη (παζαρια μεχρι

να τρελλαθεις) απλα στις μοτο το ποιο απλο χτυπημα βγαινει ενα καραβι λεφτα για αυτο

φαινεται οτι εκει ειναι ποιο ματζιριδες.οχι οτι στα αυτοκινητα πανε πισω.

darkCount> οσο εχω ακουσει και συνεργαστει με την allianz παντα πληρωνε.

μακαρι να συνεχιζει ετσι οπως θυμομουν.

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl-

Θα ηταν τελειο πχ οπως εισαι στο κρεβατι να μπορεις μεσω wifi να δεις αν κατεβαινει κατι στο bittorent ή οχι,να μπορεις να βαλεις το antivirus να κανει scan κτλ :inlove:

Εύκολο: βάλε στο PC σου το UltraVNC server και στο PPC σου το .NET VNC viewer :)

Αρχική απάντηση από georgeadams

Εύκολο: βάλε στο PC σου το UltraVNC server και στο PPC σου το .NET VNC viewer :)

λεει ομως The program allows you to use your mouse and keyboard to control the other PC remotely. δεν αναφερει πως ειναι συμβατο με ppc :<

Από τη στιγμή που τρέχεις στο PC το UltraVNC Server, μπορείς να το τηλεχειριστείς με οποιοδήποτε VNC Viewer, ανεξαρτήτως λειτουργικού (υπάρχουν VNC viewers που τρέχουν σε Linux, MacOS, Windows, PalmOS, Java κλπ). Ο .NET VNC Viewer τρέχει σε PPC (το έχω δοκιμάσει στο Qtek 8020 μου):

.NET VNC Viewer is a VNC viewer written entirely in C#. It is binary compatible with Smartphones, Pocket PCs and Windows desktops (with .NET Compact Framework or .NET Framework).

:)

Αρχική απάντηση από greekfragma

εαν θελετε παντως εχω και βιντεακια τυπου σαμαελ απο τον δασκαλο των ντοκυμαντερ(ξερει αυτος) οπου φαινομαι να πιανω αξιοθεατα στα χερια μου........:inlove:

(δεν φταιω εγω.........ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΣΑΡΕΣ)

:flex:

μπουονα νοττε σινιοριτα............:flower:

Ετσι αγορινα μου!!Καμακωσε τες ουλες :hehe:

(ποτε θα βρεθουμε ρε χαμενε να ανταλαξουμε υλικο?)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.