ea6gka Αύγουστος 4, 2005 #9101 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 τι ειναι αυτα ? Εγω ξερω , Ακακιε να μακαρονια να ειναι cisco!.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Αύγουστος 4, 2005 #9102 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Οχι ΧΤ ραααααααααα!! LC4 είναι.... Σήμερα πάω να δώσω τα μπικικίνια! Μας έβαλαν τρελλο πωπωδάκτυλο. 2110 έουρα παρακαλώ:cry: Ελπίζω να τα πάρω όλα πίσω χωρίς τις γνωστές απατεωνιές των ασφαλιστικών.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Αύγουστος 4, 2005 #9103 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 αναλογα την ασφαλιστικη.αλλες τα δινουν χωρις δευτερη σκεψη αλλες .......δικαστηρια.η χειροτερη παντως ειναι η ιντερσαλονικα.δεν νομιζω να ειναι αυτη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 4, 2005 #9104 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Αρχική απάντηση από 2cpu αναλογα την ασφαλιστικη.αλλες τα δινουν χωρις δευτερη σκεψη αλλες .......δικαστηρια.η χειροτερη παντως ειναι η ιντερσαλονικα.δεν νομιζω να ειναι αυτη?? στα μηχανακια ΟΛΕΣ ειναι χαλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Αύγουστος 4, 2005 #9105 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Allianz ειναι η ασφαλιστική του δολοφόνου. Έχει κανεις info?Για να δουμε τι μας περιμένει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 4, 2005 #9106 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 8 και σημερα λεμε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Αύγουστος 4, 2005 #9107 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 ea6gka> οχι απαραιτητα.γνωστος με cbr900 fireblade ζημια 2.000.000(ελληνικα) τον πληρωσαν αμεσως χωρις παζαρια.οι ασφαλιστηκες διατηρουν την ιδια πολιτικη (παζαρια μεχρινα τρελλαθεις) απλα στις μοτο το ποιο απλο χτυπημα βγαινει ενα καραβι λεφτα για αυτοφαινεται οτι εκει ειναι ποιο ματζιριδες.οχι οτι στα αυτοκινητα πανε πισω.darkCount> οσο εχω ακουσει και συνεργαστει με την allianz παντα πληρωνε.μακαρι να συνεχιζει ετσι οπως θυμομουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 4, 2005 #9108 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos 8 και σημερα λεμε !!! 1 και καμμια :devil: τα μαλλια μου κανω μπουκλες φευγω ψαρουυυυυκλεςςςςςς ΥΓ : εκτος και αν χαλασει το πλοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Αύγουστος 4, 2005 #9109 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl-Θα ηταν τελειο πχ οπως εισαι στο κρεβατι να μπορεις μεσω wifi να δεις αν κατεβαινει κατι στο bittorent ή οχι,να μπορεις να βαλεις το antivirus να κανει scan κτλ Εύκολο: βάλε στο PC σου το UltraVNC server και στο PPC σου το .NET VNC viewer Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Αύγουστος 4, 2005 #9110 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 παρε τον κεντερη δεν χαλαει ποτε(ντοπα που παει συννεφο) :laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Αύγουστος 4, 2005 #9111 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Αρχική απάντηση από georgeadams Εύκολο: βάλε στο PC σου το UltraVNC server και στο PPC σου το .NET VNC viewer λεει ομως The program allows you to use your mouse and keyboard to control the other PC remotely. δεν αναφερει πως ειναι συμβατο με ppc :< Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Αύγουστος 4, 2005 #9112 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Από τη στιγμή που τρέχεις στο PC το UltraVNC Server, μπορείς να το τηλεχειριστείς με οποιοδήποτε VNC Viewer, ανεξαρτήτως λειτουργικού (υπάρχουν VNC viewers που τρέχουν σε Linux, MacOS, Windows, PalmOS, Java κλπ). Ο .NET VNC Viewer τρέχει σε PPC (το έχω δοκιμάσει στο Qtek 8020 μου): .NET VNC Viewer is a VNC viewer written entirely in C#. It is binary compatible with Smartphones, Pocket PCs and Windows desktops (with .NET Compact Framework or .NET Framework). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 4, 2005 #9113 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragmaεαν θελετε παντως εχω και βιντεακια τυπου σαμαελ απο τον δασκαλο των ντοκυμαντερ(ξερει αυτος) οπου φαινομαι να πιανω αξιοθεατα στα χερια μου........ (δεν φταιω εγω.........ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΣΑΡΕΣ) μπουονα νοττε σινιοριτα............:flower: Ετσι αγορινα μου!!Καμακωσε τες ουλες (ποτε θα βρεθουμε ρε χαμενε να ανταλαξουμε υλικο?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 4, 2005 #9114 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Αρχική απάντηση από 2cpu παρε τον κεντερη δεν χαλαει ποτε(ντοπα που παει συννεφο) :laughing: Οταν υπηρετουσα Χιο παντως χαλουσε καθε τοσο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Αύγουστος 4, 2005 #9115 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 λέτε... λέτε... για τις διακοπούλες σας... δεν λέμε όμως πόσοι θα μείνουν σπίτια τους... και θα δουλεύουν... όπως ΕΓΩ :getlost: :getlost: :getlost: :getlost: .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 4, 2005 #9116 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 23:00......και τωρα......Ναζλί Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 4, 2005 #9117 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 πωπωπω.. πως την βλεπετε αυτη την βλακεια.. καλα κανω εγω και δεν βλεπω τv.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 4, 2005 #9118 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Γιατι εχει χαβαλε. πολυ απλο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 4, 2005 #9119 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 εχει τιποτα καλο στην τιβι να δουμε? εκτος απο αυτο το οθωμανικο! :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Αύγουστος 4, 2005 #9120 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 αμα εχεις δορυφορικο εχει.αλλιως νοικιασε κανενα dvd αν θες να δεις τηλεοραση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.