Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl-

Επιτελους εφτιαξα το ιντερνετ στο 2020! τωρα ποστς ακομα και ξαπλα!

μεσω wlan η gprs ? 2020i εδω....;)

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

blutooth και wlan με καρτα sd. Το δευτερο σπανια λογω ακτινοβολιας

Ακτινοβολιας ή χρεωσης? :hehe:

Δεν το εποιασα το χιουμορ!

Τεσπα! ακτινοβολιας εννοω. Αφου απο το κινητο χρησιμοποιω τη dsl μου οποτε την πληρωνω που την πληρωνω το ιδιο ειναι. Μεσω active sync παντα

EDIT: τωρα το εποιασα, λολ ! :laughing::tomato:

’μα ξαναγοράσω από pixmania τρυπήστε μου τη μύτη. Εδώ και ένα μήνα σχεδόν περιμένω μια ψύκτρα που όταν την πήρα έδειχνε να είναι στο stock και εδώ και αρκετές μέρες δεν είναι. Στέλνω τις προάλλες mail ζητώντας ευγενικά εξηγήσεις, μου απαντάνε με ένα απλό Link με την κατάσταση της παραγγελείας μου. Παίρνω τηλέφωνο, μιλάω με ένα παιδί, του λέω τι συμβαίνει ρε παιδί μου, μου λέει δεν ξέρω τι παίζει αλλά λογικά σε καμια βδομάδα μάλλον θα έχουμε απόθεμα... Τώρα τους έστειλα ένα Mail και τους τα πα ωμά και σύντομα, να δούμε τι θα μου απαντήσουν τώρα...

Και το θέμα είναι οτι την παρήγγειλα όλος χαρά την ψύκτρα τις πρώτες μέρες του Ιούλη ωστε να προλάβω να τη χαρώ μερικές μέρες, τώρα την Παρασκευή φεύγω και ακόμα να έρθει... ’σε που μπορεί να έρθει και να μην είμαι εδώ να την παραλλάβω...

Δεν το εποιασα το χιουμορ!

Τεσπα! ακτινοβολιας εννοω. Αφου απο το κινητο χρησιμοποιω τη dsl μου οποτε την πληρωνω που την πληρωνω το ιδιο ειναι. Μεσω active sync παντα

EDIT: τωρα το εποιασα, λολ ! :laughing::tomato:

Καλιο αργα παρα ποτε.... Εγω εχω εχω ενα switch/router με wifi και οπου κ να παω σπιτι εχω access στον Λαμπη.

Πιστευεις θα αξιζε ενα θεμα για ppc ? Οκ υπαρχει και το myphone αλλα αλλη ειναι η γλυκα εδω!

Εχω βρει απειρα προγραμματα να ελεγχεις το ppc απο το pc αλλα ψαχνω το αντιθετο.

Θα ηταν τελειο πχ οπως εισαι στο κρεβατι να μπορεις μεσω wifi να δεις αν κατεβαινει κατι στο bittorent ή οχι,να μπορεις να βαλεις το antivirus να κανει scan κτλ :inlove:

αφου μπορεις να τρεξεις το nasa world wind στο ppc, σιγουρα μπορεις να κανεις κι αλλα.

Μολις γυρισα απο βραδινο μπανιο με το αμορε και κατι φιλους!

ΚΟΡΥΦΙΙΙ !!!

και περιμενω και το psp την αλλη βδομαδα! κ@υλ@!!!

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

’μα ξαναγοράσω από pixmania τρυπήστε μου τη μύτη. Εδώ και ένα μήνα σχεδόν περιμένω μια ψύκτρα που όταν την πήρα έδειχνε να είναι στο stock και εδώ και αρκετές μέρες δεν είναι. Στέλνω τις προάλλες mail ζητώντας ευγενικά εξηγήσεις, μου απαντάνε με ένα απλό Link με την κατάσταση της παραγγελείας μου. Παίρνω τηλέφωνο, μιλάω με ένα παιδί, του λέω τι συμβαίνει ρε παιδί μου, μου λέει δεν ξέρω τι παίζει αλλά λογικά σε καμια βδομάδα μάλλον θα έχουμε απόθεμα... Τώρα τους έστειλα ένα Mail και τους τα πα ωμά και σύντομα, να δούμε τι θα μου απαντήσουν τώρα...

Και το θέμα είναι οτι την παρήγγειλα όλος χαρά την ψύκτρα τις πρώτες μέρες του Ιούλη ωστε να προλάβω να τη χαρώ μερικές μέρες, τώρα την Παρασκευή φεύγω και ακόμα να έρθει... ’σε που μπορεί να έρθει και να μην είμαι εδώ να την παραλλάβω...

Εν τω μεταξύ ξέχασα οτι δεν μπορείς να τους στείλεις κανονικά e-mail, στο γυρίζει πίσω. Πρέπει να συμπληρώσεις μια φόρμα και πρέπει να επιλέξεις κατηγορία, υποκατηγορία κ.τ.λ. και στην κατηγορία που επιλέγω μου πετάει error οτι δεν υπάρχει η φόρμα... :mad:

Αρχική απάντηση από RootX [Χθες, στις 15:54]

Προφανώς Μάκης=darkcount.

XT μπορεί να εννοεί και μηχανή.

τσάκαλε μου :daisy:

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Χθες, στις 18:41]

οχι ειπαμε. να βρεις εκει κανενα αξιοθεατο να το πιασεις στα χερια σου να στρωσεις χαρακτηρα και σταματησεις απλα να τα βγαζεις φωτο.

ετσι και με ξαναπεις 38-45 θα σου σπασω το κεφαλι.

διαμετρηματα ειναι, και γραφονται .38-.45

με συγχωρειτε αγαπητε -7............ :whistling

εαν θελετε παντως εχω και βιντεακια τυπου σαμαελ απο τον δασκαλο των ντοκυμαντερ(ξερει αυτος) οπου φαινομαι να πιανω αξιοθεατα στα χερια μου........:inlove:

(δεν φταιω εγω.........ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΣΑΡΕΣ)

:flex:

μπουονα νοττε σινιοριτα............:flower:

Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 09:25]

βρε κοιτα να πουλησεις το acound και ασε τα αξιοθεατα. τουριστα

buona mattina.sonno stallion greco ed il mio nome è george:inlove:

μασ φαγανε τα κοτερα......τουλαχιστον εμβαθυνουμε πολιτισμικα και αυξανουμε τις γλωσσικες μας(και οχι μονο) (κατα)κτησεις:D

Πιστευεις θα αξιζε ενα θεμα για ppc ? Οκ υπαρχει και το myphone αλλα αλλη ειναι η γλυκα εδω!

Εχω βρει απειρα προγραμματα να ελεγχεις το ppc απο το pc αλλα ψαχνω το αντιθετο.

Θα ηταν τελειο πχ οπως εισαι στο κρεβατι να μπορεις μεσω wifi να δεις αν κατεβαινει κατι στο bittorent ή οχι,να μπορεις να βαλεις το antivirus να κανει scan κτλ :inlove:

Προσπάθησα καποια στιγμη, αλλα δεν ηταν κ πολυ της μοδας τοτε. Click me

blutooth και wlan με καρτα sd. Το δευτερο σπανια λογω ακτινοβολιας

γιατί το bluetooth εκπέμπει λιγότερο από το wi-fi? :shock:

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 09:50]

αστα αυτα , μακαρονια ξες να φτιαχνεις?:hehe:

desidero comprarlo un caffè.

allora desidero fare l'amore voi sulla spiaggia mentre guardo le stelle:devil:

κυριε φαρμα ελληνικα γραφουμε στο φορουμ. κατσε να κανω καμια αναφορα στο pgmako :p

Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 09:57]

κυριε φαρμα ελληνικα γραφουμε στο φορουμ. κατσε να κανω καμια αναφορα στο pgmako :p

ελα ρε ζυξουλα.....μην με παρεξηγας....δεν φταιω εγω....το παλιο altavista babelfish φταιει.......:o

τελικα πολυ χρησιμο εργαλειο για τις καλοκαιρινες διακοπες...το χω ξεσκισει στη μεταφραση λεμε..:laughing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.