Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

να πηξεις στο χωραφη αλητηριε τυπε :p

εχω για πουλημα ενα acound για wow μαζι με το game μηπως ενδιαφερεσαι να το σπρωξεις και να παρεις ποσοστα :p

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 09:10]

να πηξεις στο χωραφη αλητηριε τυπε :p

εχω για πουλημα ενα acound για wow μαζι με το game μηπως ενδιαφερεσαι να το σπρωξεις και να παρεις ποσοστα :p

ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΟ BIDDING.........:D

πες μου λεβελ χρηματα εξοπλισμο για να καθορισω την αρχικη τιμη.........ποσοστα ανω του 30% δεκτα.θενκς:p

30% ok ειναι rogue 60lvl ονομα vrokolos εχει καλα αντικημενα τιμη δεν γνωριζο αφηνω σε σενα να κανεις κουμαντο :p

Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 09:40]

30% ok ειναι rogue 60lvl ονομα vrokolos εχει καλα αντικημενα τιμη δεν γνωριζο αφηνω σε σενα να κανεις κουμαντο :p

ΟΚ......ξεκιναω απο 250ευρω και βλεπουμε........:nerd:

γμτ.....τι ζεστη ειναι αυτη.........μετα τη δουλεια με βλεπω να λυωνω μεσα στην καφετερια και τα κλιματιστικα των 50000ΒΤU......

Περαστικα στον φιλο DarΚCount και περαστικα επισης στον τυπα που εφταιγε και θα πληρωσει την λυπητερη της ΧΤ του μακη..........

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

μαμησε τα τι ειναι αυτοι ρε!

αυτα ειναι τσιρκο δεν ειναι basket. αλλα ειναι εντυπωσιακα :D

Πριν λιγο καιρο οπαδοι του παοκ εδω στην Αλεξανδρουπολη κανανε ζημια στο club της Αεκ σπαζοντας την τζαμαρια και κατι καρεκλες. Οι δικοι μας οι Αεκτζηδες πηγανε στο club του παοκ να ζητησουνε εξηγησεις και φυσικα να πληροσουν τα σπασμενα!!! Και το αποτελεσμα?

917953954972957945274al.jpg

:D

Αρχική απάντηση από greekfragma

...επισης στον τυπα που εφταιγε και θα πληρωσει την λυπητερη της ΧΤ του μακη..........

Pardon? Τι έγινε; Δεν κατάλαβα τπτ... :o

οχι ρε γμτ!!

εφαγα μπλε οθονη μετα απο 10+ μερες uptime:TD: :TD:

αν και φυσικα με WinXP δεν περιμενα να παω πολυ μακρυτερα

Ρε παδιά εξηγήστε μου κι εμένα τι έγινε! Εγώ διάβασα για ένα Μάκης και μια XT. Εγώ είμαι ένας Μάκης και έχω μια ATi 9600XT αλλά δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάω εγώ... :confused: Μήπως εννοείτε κάποιον άλλο; :confused:

Αρχική απάντηση από RootX

Προφανώς Μάκης=darkcount.

XT μπορεί να εννοεί και μηχανή.

πωωωωπωωωωω :o

Tον Ηρακλη Πουαρο τι τον εχεις?? :p

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 08:42]

(πλιζ μιστερ 38-45 ας αρθει το φωτογραφικο εμπαργκο μου....δεν αντεχω αλλοοοοοοο)

οχι ειπαμε. να βρεις εκει κανενα αξιοθεατο να το πιασεις στα χερια σου να στρωσεις χαρακτηρα και σταματησεις απλα να τα βγαζεις φωτο.

ετσι και με ξαναπεις 38-45 θα σου σπασω το κεφαλι.

διαμετρηματα ειναι, και γραφονται .38-.45

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.