Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από esdee

ποσο χαιρομαι που δεν με ξερεις φατσικα και δεν εχω το φοβο να κοιταω καθε 5 λεπτα πισω μου για photo ^^

Μην ανησυχείς, όλο και κάποια photo θα υπάρχει στους φακέλους του vdeseris.

καλο μεσημερι σε ολα τα παιδια.

παω για μασα/καφεδακι παραλια/και στα καπακια ψαροντουφεκακι......χτες ειχαμε καλη ψαριά..........εντοπισαμε και 1 κοπαδακι λαυρακια/κεφαλικα του κιλου κοντα στα 40κομματια......χεχεχεχεχε........καλη σκορδαλια θα πεσει το σαββατο.......

να προσεχετε ρεεεεεεε:flower:

Αρχική απάντηση από greekfragma

παω για μασα/καφεδακι παραλια/και στα καπακια ψαροντουφεκακι......χτες ειχαμε καλη ψαριά..........εντοπισαμε και 1 κοπαδακι λαυρακια/κεφαλικα του κιλου κοντα στα 40κομματια......χεχεχεχεχε........καλη σκορδαλια θα πεσει το σαββατο.......

Δύσκολη η ζωή στα χωράφια fragma, κουράγιο man.

Αρχική απάντηση από greekfragma

Έλα Κεφαλονιά ρεεεεεεεεεεεε

Αρχική απάντηση από gznp

Ξέρει κανείς αν τα Multirama έχουν Arctic Silver γιατί μου τελείωσε?...(και βαριέμαι να πάω μέχρι το Πλαίσιο :p)

:computer:

εφερε το πλαισιο arctic? απο οτι θυμαμαι (πριν κανα χρονο βεβαια) μονο στο site υπηρχε

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 15:10]

εφερε το πλαισιο arctic? απο οτι θυμαμαι (πριν κανα χρονο βεβαια) μονο στο site υπηρχε

Ναι εδώ και αρκετό καιρό, έχω πάρει από Πλαίσιο 3 ή 4 φορές. (αλλά τη δίνει 6 ευρώ, 2 ευρώ το γραμμάριο... :...: )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.