Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

@#$^#$@^#$ κουνούπια.. σκνίπες.. και κάθε τι ιπτάμενο ζωύφιο.. έχουν πάθει ανοσία και στα κουνοπέλαια.. αν είναι δυνατόν με τα γκατζολόπτερα... :rant:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Αλήθεια, που ακριβώς είσαι στον Έβρο? Εγώ ήμουν το 1996 στο 12ο ΤΤΧ (τώρα πλέον 12ο ΤΥΠ) στην Αλεξανδρούπολη :)

Αρχική απάντηση από DJD

@#$^#$@^#$ κουνούπια.. σκνίπες.. και κάθε τι ιπτάμενο ζωύφιο.. έχουν πάθει ανοσία και στα κουνοπέλαια.. αν είναι δυνατόν με τα γκατζολόπτερα... :rant:

H μονη λυση στο προβλημα σου......

quad20.jpg

καλημερα και απο εμενα!!! :p πρωινος για υπνο

Νομιζω πως ειναι αντιδραση για οσους εχουμε μεινει αθηνα να του δινουμε να καταλαβαινει.

Κάτι ακούστηκε ότι στην Κεφαλονιά έφτασε γνωστός Admin του TheLab.

Παραδόξως οι θάλασσες του Ιονίου είναι πιο ζεστές από σήμερα. Αναφέρθηκε και στήλη υδρατμών στην παραλία του Μύρτου και θεωρείται ότι κάπου εκεί βρίσκεται η πηγή της ζέστης.

Θα επανέλθω με photo τις επόμενες μέρες.

Αρχική απάντηση από dfragos

Κάτι ακούστηκε ότι στην Κεφαλονιά έφτασε γνωστός Admin του TheLab.

Παραδόξως οι θάλασσες του Ιονίου είναι πιο ζεστές από σήμερα. Αναφέρθηκε και στήλη υδρατμών στην παραλία του Μύρτου και θεωρείται ότι κάπου εκεί βρίσκεται η πηγή της ζέστης.

Θα επανέλθω με photo τις επόμενες μέρες.

ποσο χαιρομαι που δεν με ξερεις φατσικα και δεν εχω το φοβο να κοιταω καθε 5 λεπτα πισω μου για photo ^^

Αρχική απάντηση από unstoppable

Installing windows vista beta1 (προσπαθω τουλαχιστον γκρρρρ)

επιτελους τελιωσε η εγκατασταση

Αρχική απάντηση από 2cpu

εριξα και εγω ενα υπνο...ξεχασα το ονομα μου... δεν ειμαι απο αθηνα btw.

EEE ενοω στο ξενυχτι... 10:30 επεσα για υπνο (το πρωι) :D

Παίδες... δεν πάει άλλο... :( έχουμε γεμίσει παντού μπόμπες... έχω ακόμα ένα στομάχι χάλια... :sick: :confused:

Αρχική απάντηση από R@tNET

Παίδες... δεν πάει άλλο... :( έχουμε γεμίσει παντού μπόμπες... έχω ακόμα ένα στομάχι χάλια... :sick: :confused:

ναι... μου ελεγαν δυο φιλοι χτες οτι ειχαν βγει την παρασκευη και με 1 ποτο βαρεσαν tilt (ενω ειναι μεγαλα ποτηρια)

post-1377-1416072100,8663_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 19:38]

ναι... μου ελεγαν δυο φιλοι χτες οτι ειχαν βγει την παρασκευη και με 1 ποτο βαρεσαν tilt (ενω ειναι μεγαλα ποτηρια)

Εμείς εχθές... εγώ και άλλα δύο άτομα... τρέχαμε και δεν φτάναμε... :boxed::confused: κάναμε ένα κεφάλι και ένα στομάχι :sick: :drool: μόνο με μισό ποτήρι.

Αρχική απάντηση από R@tNET

Εμείς εχθές... εγώ και άλλα δύο άτομα... τρέχαμε και δεν φτάναμε... :boxed::confused: κάναμε ένα κεφάλι και ένα στομάχι :sick: :drool: μόνο με μισό ποτήρι.

αισχος ... :TD:

Εδώ ο άλλος λέει πήγε και πήρε από σουπερμάρκετ της Μυκόνου 2 βότκες, τις έβαλε κατάψυξη και γίνανε γρανίτες!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.