Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 13:17]

^^

Θα πεσουν κ μπαλωθιες ? :hehe:

ενα εχω να πω ... ειμαι μισος απο τον μυλοποταμο και μισος απο το λασιθι..

εσυ τι λες ? :hehe::hehe:

υ.γ. οποιος κρητικος εχει πρεσκοτ τους χρειαζομαστε για να ψησουμε τα αρνια

ασχετο.. εβαλα για πρωτη φορα το service pack 2 και ενεργοποιηθηκε το firewall και το antivirus.. πως σκ@τα τα απενεργοποιω ? (απενεργοποιησα το firewall απο το control panel αλλα παλι λειτουργει οσο για το antivirus δεν ξερω καθολου)

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 13:25]

μπα , φασαρια να γινεται και ειμαστε ενταξει , σαμπως μετα απο 30 κιλα κρασι θα καταλαβουνε τη διαφορα αναμεσα σε σφαιρες και πυκνωτες?

κρασι ? και την ρακι γιαντα την εχουμε ? (αχα το καζανι θα γινει και αυτο με preshot)

Αρχική απάντηση από Elpis

ποτε θα κανονισουμε καμια συναντηση στο χερακλιο ?

Είχα πει νωρίτερα αλλά δεν απάντησε κανείς. Εγώ θα είμαι εδώ από τη δευτέρα μέχρι την πέμπτη-παρασκευή. Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή πρωί έχω μάθημα. Τρίτη βράδυ είμαι κλεισμένος. Όποτε άλωτε θέτε πείτε κι εμέ.

Αρχική απάντηση από ea6gka

στον αρραβωνα του μακη με πωλητρια απο το πλαισιο :hehe:

Ουστ ρε! Εμένα ο πατέρας μου είπε θα με παντρέψει με κοπελιά που να έχει σπίτι στα κήθηρα/αντικήθηρα/νότια κρήτη... :hehe:

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Θα πεσουν κ μπαλωθιες ? :hehe:

Προσωπικά είμαι κάθετα κατά της οπλοχρησίας και του ηλίθιου αυτού εθίμου. Επίσης οι μπαλοθιές πέφτουν κατά 90% σε συγκεκριμένα χωριά που έχουν διατηρηθεί. Οι υπόλοιποι έχουμε γίνει ευρώπη και αυτά που ακούτε περί προφορών, μαυροπουκαμισάδων και όπλων είναι σε μεμονωμένες περιοχές.

ασχετο.. εβαλα για πρωτη φορα το service pack 2 και ενεργοποιηθηκε το firewall και το antivirus.. πως σκ@τα τα απενεργοποιω ? (απενεργοποιησα το firewall απο το control panel αλλα παλι λειτουργει οσο για το antivirus δεν ξερω καθολου)

Administrative tools>services

Προσωπικά είμαι κάθετα κατά της οπλοχρησίας και του ηλίθιου αυτού εθίμου. Επίσης οι μπαλοθιές πέφτουν κατά 90% σε συγκεκριμένα χωριά που έχουν διατηρηθεί. Οι υπόλοιποι έχουμε γίνει ευρώπη και αυτά που ακούτε περί προφορών, μαυροπουκαμισάδων και όπλων είναι σε μεμονωμένες περιοχές.

κριμα γιατι νομιζα οτι οι μαυροπουκαμισαδες,οι μπαλωθιες και η προφορα των κατοικων ειναι η ομορφια της Κρητης...

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 15:02]

κριμα γιατι νομιζα οτι οι μαυροπουκαμισαδες,οι μπαλωθιες και η προφορα των κατοικων ειναι η ομορφια της Κρητης...

οι μαυροπουκαμισιδες ειναι μονο σε ελαχιστα μερη στη κρητη πλεον .... (μυλοποταμο , σφακια , ανωγεια) μπαλιοτες σε γαμο εχω δει μονο στο μυλοποταμο (λασιθι τιποτα μα τιποτα) και η προφορα ειναι σχεδον κανονικη σε ελαχιστα μερη μιλανε ακομα με τη "βαρια" κρητικη προφορα

Χτες ημουν στον Αρδα, στην 11η συγκεντροση νεων.

Πηγα με εναν φιλο μου για να δουμε τον Αρτεμη και τον Ευθυμη (πρωην Terror X Crew).

Βγηκαν στην σκηνη κατα τις 9:30 μετα τον Κωστα Μολτσιδη ( ναι αυτον απο το fame story

που και καλα ειναι ραπερ...)

Εκει γινοταν ενας ΠΑΝΙΚΟΣ και ευτηχος προλαβα και ειμουν πρωτη σειρα!!!:happy2:

Αμεσος μετα την συναβλεια ετρεξα για να παρω αυτογραφο απο τους δυο αλλα επιδη δεν ειχαν ουτε αυτοι χαρτι και στυλο αλλα ουτε εμεις :slap: δεν πηραμε...:cry:

Αλλα, ενα απο τα μεγαλητερα ονειρα μου εγινε πραγματικοτιτα!!!!

Βγηκα φωτογραφια με τον Ευθυμη!!!!! Με τον Αρτεμη δεν βγηκαμε γιατι μας πιεζανε οι πουστ***ς οι securitαδες...:fist:

που να του καει το σπιτι του μαλ*** του securitα.......

δεν βρισκω το antivirus...

Το Service Pack 2 των windows XP ΔΕΝ περιλαμβάνει antivirus. Απλά, σε ειδοποιεί βγάζοντας αυτά τα ενοχλητικά μυνήματα αν δει να μην έχεις εγκαταστήσει κάποιο antivirus, ή αν έχεις κάποιο αλλά έχεις να το ενημερώσεις πάνω από μια εβδομάδα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.