Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ea6gka

συριε ηρθε η ωρα να παρουμε προφυλαξεις , ξερω κατι καλα παιδια security , παρε με τηλεφωνο :hehe:

Μετά από αυτό Γιώργο, σταματάω την κούρσα για την 1η θέση την οποία σου παραδίδω με χαρά και σου εύχομαι καλή τύχη στην υπόλοιπη (?) ζωή σου. :p

Αρχική απάντηση από Zarras

:clap: προσωπικα την επικροτω αυτη τη κινηση...ελπιζω να βρει ανταποκριση και εδω στην ελλαδα :clap:

Mr. Crazy Train, τι θα γίνει με εκείνο το σουφλέ; (αν είναι να πάω χορτάτος βρε αδερφέ)

:p

Σιγά μωρέ! Δεν είμαι απ'αυτούς που κοιτάνε το μετρητή άρα μπορείς να τα κρατήσει... Όσο για τη μητρική... Στείλε μου πμ να σου πω που να τη στείλεις... :hehe: :hehe: :hehe:

Υ.Γ.: Έλα ρε γμτ!!! 20 θέλω ακόμα... :look: :tw: :p :P :p :P

Ρε σεις... Τι έγινε σήμερα στο Πλαίσιο; Μπαίνω μέσα και βλέπω σε διαφορετική διάταξη τα προϊόντα. Συν τοις άλλοις οι κοπελιές τρέχανε να με εξυπηρετήσουνε, αυτή που της ζήτησα μαρκαδόρους για cd μου είπε κάτι και μετά μου έκλεισε το μάτι, όλες μου μιλούσαν στον ενικό και η ταμίας μου είπε "σ'ευχαριστώ". Λέτε ξαφνικά να ομόρφηνα και να μην το κατάλαβα; Μπα, μάλλον είναι που έκανα μπάνιο χθες... :hehe: :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Ρε σεις... Τι έγινε σήμερα στο Πλαίσιο; Μπαίνω μέσα και βλέπω σε διαφορετική διάταξη τα προϊόντα. Συν τοις άλλοις οι κοπελιές τρέχανε να με εξυπηρετήσουνε, αυτή που της ζήτησα μαρκαδόρους για cd μου είπε κάτι και μετά μου έκλεισε το μάτι, όλες μου μιλούσαν στον ενικό και η ταμίας μου είπε "σ'ευχαριστώ". Λέτε ξαφνικά να ομόρφηνα και να μην το κατάλαβα; Μπα, μάλλον είναι που έκανα μπάνιο χθες... :hehe: :hehe: :hehe:

ή απο τη ζεστη τα εχουνε παιξει οι πωλητριες:hehe:

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 12:49]

Μαθανε οτι ερχομαι για RMA στο Ηρακλειο και ειπανε να με εντυπωσιασουνε....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.