Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

aye man , have a nice houliday:hehe:

σε βλεπω και τα χριστουγενα να τρεχεις επανω αν σε αρεσει , πρωτοχρονια μαζευονται κατω απο το καστρο , πυροτεχνηματα , σκνιπες ολοι , χαμος τρελο πανυγηρι:D

παρε και το flying scotsman μια μερα αν προλαβεις πανε Νεοκαστρο (newcastle)στο τειχος του ανδριανου να αποδωσεις τιμες στο "ντουβαρι" που εσωσε τη σκωτια απο τους εγγλεζους :banging: :hehe:

ρε πως τη λενε εκεινη που τραγουδαγε στο μιζερυ στορυ 3 νομιζω απο τον ευοσμο, εκεινη που τη γιουχαρανε οταν κατεβαινε στη πλατεια ευοσμου , μια καστανη , πως τη λενε?

Όποιος αναφέρει για διακοπές τις υπόλοιπες 280φεύγα μέρες που μου απομένουν θα τιμωρηθεί με 5ημέρους κράτηση.. εεε... ban :p

σκεψου bro να ξεκινουσες απο τις 547.... Στις 280 νομιζα οτι απολυομουνα παντως...

^^

Ακομα να μαθει το στραβαδι !

Περπαταω στο δασος κ ακουω φωνες......279 κ σημερα ειναι πολλες ?

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ !!!!:rofl:

@unseen Εμεις ξεκινουσαμε στις 630 ! ΠΝ σπικινγκ

Αρχική απάντηση από DJD

Όποιος αναφέρει για διακοπές τις υπόλοιπες 280φεύγα μέρες που μου απομένουν θα τιμωρηθεί με 5ημέρους κράτηση.. εεε... ban :p

8-14/8 θα ειμαι μυκονο ... :innocent:

Αρχική απάντηση από esdee

Πολλα χρονια τωρα !!!

9 Seasons και 1 ταινία...

(τώρα είμαι στην 5η)

Αρχική απάντηση από FrOsT

9 Seasons και 1 ταινία...

(τώρα είμαι στην 5η)

i know .... τα βλεπω συνεχεια!!! :D

Αρχική απάντηση από XTCgr [Χθες, στις 17:10]

@R@tNET

Χρυση ακτή στην πάρο?

@αστολάβος

μας κατατοπίζεις λίγο?

Όχι... :p έχεις άλλη μία ευκαιρία... :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.