Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 14:49]

LOL!

Αγοραζω μια σακουλα Ceramique κ ερχομαι να αλλοιψω ολα τα περιχωρα :p

Μην κατεβεις ακομα ρε!! Δεν ακους? Δεν εχουν καλο ιντερνετ και δεν θα τρεχουν καλα τα instances...

Τι τα θελετε ρε σεις ολα αυτα με τις.... σακουλες ceramique και τα... πολλα κερασια και τα... μεγαλα καλαθια?!?!?!

Αφου παλι WoW θα πατε να παιξετε στις διακοπες...

Αφηστε ησυχα τα κοριτσακια και τραβατε να κανετε κανα raid...:p:tomato:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από SLN

Μην κατεβεις ακομα ρε!! Δεν ακους? Δεν εχουν καλο ιντερνετ και δεν θα τρεχουν καλα τα instances...

Τι τα θελετε ρε σεις ολα αυτα με τις.... σακουλες ceramique και τα... πολλα κερασια και τα... μεγαλα καλαθια?!?!?!

Αφου παλι WoW θα πατε να παιξετε στις διακοπες...

Αφηστε ησυχα τα κοριτσακια και τραβατε να κανετε κανα raid...:p:tomato:

Eεε μη νομιζεις,1-2 μερες "δουλεια" ειναι η περιοχη :p

Μπορω να αντεξω χωρις wow για τοσο,μετα αρχιζουν κ με πιανουν κρυαδες κ ριγοι :hehe:

Αρχική απάντηση από Shidokanjohn [Σήμερα, στις 14:04]

Χθες γυρισα απο Κεφαλονιά,μετα απο 10 μέρες ...Αλλες 10 ηθελα ρε γμτ:(

Χμμμμμμμ...........Καλά........Έλα από δώ και θα σε ξαναστείλω εγώ άλλες 10 μέρες.......στο νοσοκομείο βρε παλιό Intel-ά........ :devil:

Αρχική απάντηση από hipro5

Χμμμμμμμ...........Καλά........Έλα από δώ και θα σε ξαναστείλω εγώ άλλες 10 μέρες.......στο νοσοκομείο βρε παλιό Intel-ά........ :devil:

να τακτοποιηθω και θα στην φερω.......Πως κανει ο ανθρωπος για 40Κ στο 3d 2001 χαχαχααχ

:o

αντε να τελειωνουμε σιγα σιγα τις δουλιες μας να παμε κανα μικρολιμανο να δουμε κανα οπισθιακι...γιατι βαραει αγρια η ζεστη αυτες τις μερες...

(ειδικα αν δεν εχεις "cool room" οπως καποιοι... :p )

Ρε παιδιά, στις 6/7 το απόγευμα παράγγειλα από την Pixmania κάτι ηχεία και μια zalman 7700AlCu. Τη στιγμή που έκανα την παραγγελεία και τα δυο τα έδειχνε στο απόθεμα. Στις 12/7 παραλαμβάνω τα ηχεία μαζί με μια ενημέρωση οτι η ψύκτρα θα έρθει αργότερα. Εντάξει λέω, σε 4-5 μέρες λογικά. Ακόμα και τότε την έδειχνε στο απόθεμα αλλά εμένα μου είχε έρθει ειδοποίηση οτι θα αποσταλεί μόλις είναι στο απόθεμα. Πάω πριν λίγες μέρες να στείλω mail να δω τι γίνεται, λέω κάτσε να ξανατσεκάρω, λέει στο απόθεμα θα είναι σε πάνω από 10 μέρες και ακόμα έτσι είναι. Εν τω μεταξύ εκεί που λέει ποσότητα παράδοσης και ποσότητα για να παραδοθεί έχει και στα δυο "1" ενώ λίγες μέρες πριν είχε "0" στο πρώτο. Να τους στείλω τα καντίλια ή να περιμένω; Το θέμα είναι οτι έτσι όπως το πάνε θα έρθει μέσα στον αύγουστο και δεν θα είμαι εδώ... :mad: :mad: :mad:

Δεν είναι και λίγες 19 μέρες γμτ!!! :mad:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.