Samael Ιούλιος 24, 2005 #8861 Ιούλιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από def αν βλεπει κανεις τωρα F1 ας με ενημερωσει παιδια τι γινεται.ευχαριστω Παρακαλω http://www.formula1.com/race/result/743/8.html
Chosen Ιούλιος 25, 2005 #8863 Ιούλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Δηλαδή αν η σκλαβιά δεν είναι η απεχθέστερη όπως αυτής των μαύρων της Αφρικής λογίζεται ελευθέρια; Τι κάνουμε εδώ μέτρηση πόνου; Αν δεν πόνεσες αρκετά μια χαρά είσαι; Εγώ ξέρω ότι όταν δεν έχεις ελεύθερη βούληση είσαι σκλάβος. Όταν κάποιος σου επιβάλει την θέληση του σε μετατρέπει σε σκλάβο. Σωστό κι αυτό, αλλά ο λόγος που το ένα λέγεται σκλαβιά και το άλλο αυτοκρατορία, είναι γιατί διαφέρουν τόσο πολύ ώστε να πρέπει να διαχωριστούν ως έννοιες. Και δεν μπορείς να συγκρίνεις μια κατάσταση προ 400 ετών με μέτρα και σταθμά του σήμερα, ειδικά όταν τότε δεν υπήρχαν έννοιες όπως "κράτος" κλπ. Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤΡατσισμός είναι να θεωρείς μια φυλή υπέρτερη των άλλων, αλλά ρατσισμός είναι να την θεωρείς υποδεέστερη όπως εσύ. Εγώ με τις παρωπίδες που διέγνωσες βλέπω ισάξιες όλες τις φιλές. Με διαφορετικά προσόντα και ελαττώματα ανάλογα το περιβάλλον που εξελίχτηκαν, αλλά με έναν κοινό περίπου παρανομαστή που δεν δίνει προβάδισμα σε κανέναν. Θέλω να πιστεύω ότι δεν έδωσα την λάθος εντύπωση από τα γραφόμενα μου: δεν θεωρώ κανέναν λαό και καμιά εθνικότητα υποδεέστερους, και αυτή τη στάση μου μάλιστα πολλοί την βρίσκουν και ενοχλητική (φίλοι ή γνωστοί μου που ενοχλούνται και μόνο που ακούν π.χ. την αλβανική γλώσσα στο δρόμο, καθώς "οι Αλβανοί είναι ζώα"). Από την Ελλάδα δεν έφυγα γιατί με ενοχλούσαν οι Έλληνες, αλλά η διακυβέρνηση της χώρας και κάποιες πολύ συγκεκριμένες νοοτροπίες μερικών συνανθρώπων μου. Δεν θα καταδίκαζα όμως ποτέ έναν ολόκληρο λαό, κρίνοντας από κάποια μερίδα του πληθυσμού (τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει;...) Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤΑυτή η ξαφνική αλλαγή μέσα σε 20 χρόνια δεν σου φαίνεται παράξενη; Δεν συνηθίζει να μπουκάρει το μεγάλο κεφάλαιο κάπου χωρίς σκοπιμότητα!! Αλλά στην τελική γιατί τόση μανία με τα φράγκα και ποιος θα βγάλει τα περισσότερα; Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι πλουσιότεροι, το ζητούμενο για μένα είναι να περνάς καλά με αυτά που έχεις. Αν έχεις το μάτι σου κολλημένο στα περισσότερα, θα περάσεις την ζωή σου στην μιζέρια. Μόλις θυμήθηκα που μου είχες πει ότι δεν γνωρίζεις αγγλικά, οπότε να σου συνοψίσω τα περιεχόμενα του συνδέσμου που παρέθεσα στα εξής: η προ 20ετίας κυβέρνηση της Ιρλανδίας, αλλά και οι μετάπειτα αυτής, άλλαξαν ριζικά κομμάτια της νομοθεσίας της χώρας, μερικά από τα οποία είναι: - Δωρεάν ανώτερη εκπαίδευση (οι προϋπολογισμοί της Παιδείας και της Εθνικής ’μυνας, φαντάζουν αντεστραμμένοι σε σύγκριση με αυτούς της Ελλάδας) - Η μικρότερη φορολογία σε ολόκληρη την Ευρώπη για εταιρίες που έχουν σχέση με την τεχνολογία (από εταιρίες ηλεκτρονικών υπολογιστών, εώς εταιρίες που φτιάχνουν καλώδια δικτύου, κλπ) - Ριζική πάταξη της γραφειοκρατίας. - Ριζική αναδιάρθρωση των δημοσιων υπηρεσιών, ώστε να είναι "υπηρεσίες" για τον λαό και όχι τραμπούκοι. - κλπ... Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤΕάν σε δυσαρεστεί η συμπεριφορά κάποιων, και εξ αυτού έχεις κακή εντύπωση για τους συμπατριώτες σου, σκέψου ότι μπορεί να φταις εσύ. Ο άνθρωπος δεν είναι μονοδιάστατος, ανάλογα με τον τρόπο που θα του απευθυνθείς θα σου απαντήσει με τον καλύτερο η τον χειρότερο εαυτό του. ΠΧ Η αποπομπή κάποιου από το thelab επειδή δεν τήρησε τους κανόνες όσο δίκαιη και να είναι παραμένει θλιβερή και θέλω να πιστεύω ότι μας στεναχωρεί όλους. Το να αστειευτείς με αυτό μέσω του αβαταρ σου είναι προκλητικό. Το αποσμητικό σου βρομάει ιδρώτα χωροφύλακα. Φαντάζομε δεν είχες κακή πρόθεση, αλλά αν έτσι αντιμετωπίζεις τους άλλους μην περιμένεις τον καλύτερο εαυτό τους!! Ο καθένας μας φέρει ευθύνες για οτιδήποτε αλληλεπιδρά με τον εαυτό του, γιατί έμμεσα ή άμεσα το επηρεάζει. Ας πούμε λοιπόν ότι είμαστε αρκετά μεγάλα παιδάκια, ώστε να ξέρουμε τι οφείλεται στην συμπεριφορά μας, τι οφείλεται στους άλλους και τι συμβαίνει επειδή απλά συμβαίνει. Όσο για το χιούμορ μου, ξέρω ότι είναι καυστικό, αλλά δεν είμαι και αναίσθητος. Έχω "πειράξει" πολλές φορές φίλους, χρήστες, γνωστούς, και μερικές φορές και άγνωστους και αν ποτέ κάποιος δυσανασχετεί με κάτι, αναλόγως την περίπτωση θα διορθώσω την κατάσταση. Τώρα, αν δημιούργησα ανεπανόρθωτη ψυχολογική ζημιά σε κάποιον με το σοκαριστικά προκλητικό μου avatar, λυπούμαι. Θα φροντίσω να το αλλάξω με κάτι πιο κατάλληλο για την ευαίσθητη ψυχοσύνθεση του σύγχρονου overclocker και παράλληλα θα γράψω και ένα ωραίο εισαγωγικό κειμενάκι με θέμα "Ban για 15 μέρες από το φόρουμ: κοινωνικός θάνατος ή απλώς έκανα κάτι που δεν έπρεπε να κάνω;" Δεν έκανα ποτέ ban κάποιον που έγραψε με greeklish ή που ποστάρει συνδέσμους για παράνομο λογισμικό, αλλά αν κάποιος επιτίθεται προσωπικά σε άλλους χρήστες ή δεν ξέρει να μιλήσει και να φερθεί κόσμια, τότε με συγχωρείς Γιαγκ, αλλά το 15ήμερο ban ΔΕΝ είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτού του ανθρώπου... Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Το περνάς καλά με αυτά που έχεις δεν σημαίνει ότι δεν απαιτείς αυτά που αξίζεις και αφήνεις τους άλλους να σε πιάνουν κορόιδο!! Σημαίνει ότι αν έχεις ένα αυτοκίνητο να κάνης την δουλειά σου, δεν σε νοιάζει η φεραρη του διπλανού. Αν εξασφαλίσεις μια βάρκα για ψάρεμα, την χαίρεσαι χωρίς να έχεις το μάτι σου στο 80αρι ποσιλιπον του άλλου!! Το να αρκούμαι σ'αυτά που έχω είναι αρκετά διαφορετικό με το να έχω αυτά που χρειάζομαι. Χρειάζεσαι 10 και η ζωή σου, έτσι όπως είναι, σου παρέχει τα 6. Έχεις 2 επιλογές: είτε κάθεσαι ως έχεις και λες "δε βαριέσαι, δεν τα χρειάζομαι και πολύ τα άλλα 4" ή κάνεις κάτι και παίρνεις ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι. Και στην περίπτωση μου, είναι κάποια πράγματα που εγώ τα θεωρώ αυτονόητα, αλλά κάποιοι άλλοι προσπάθησαν και προσπαθούν να με πείσουν ότι δεν είναι στον "στάνταρ εξοπλισμό", αλλά θεωρούνται "έξτρα". Με συγχωρείς, αλλά αυτό το κουτόχορτο εγώ δεν θα το φάω. Και να είσαι σίγουρος ότι ούτε εύκολο είναι, ούτε παράτησα οικογένεια, σπίτι και φίλους, απλά για "παραπάνω λεφτά"... Αρχική απάντηση από ea6gka βασικα ο τσοζεν ειναι ακομα λιγο καιρο στην Ιρλανδια , ειναι λιγο νωρις για να βγαλει συμπερασματα. Ας περασουν καμμια 10ρια χρονια και τοτε νομιζω θα εχει πιο πολυ βαρος η γνωμη του για την χωρα αυτη που εχει παει. Βασικά Γιώργη, ούτε η Ιρλανδία είναι παράδεισος, ούτε η Ελλάδα είναι κόλαση. Οι δυο μήνες στην Ιρλανδία, μόνο αρκετοί δεν είναι, για να έχω πλήρη άποψη, εδώ φοβάμαι ότι ούτε τα 30 χρόνια στην Ελλάδα ήταν αρκετά ... Και όπως έλεγα πάντα, λεπτομέρειες όπως ο συννεφιασμένος ουρανός και το ότι δεν έχουνε παραλιακή με φραππέ, τις θεωρούσα και τις θεωρώ παιδικές ασθένειες που έχω ξεπεράσει. Είμαι σε μια φάση που με απασχολεί περισσότερο ένα κράτος πρόνοιας και να μην τραβιέμαι στα 60 μου όπως ο πατέρας μου τα τελευταία 5 χρόνια, απ'ότι οι παραλίες της Αμμουλιανής... Αν ενδιαφέρεσε σου κάνω κι ένα μίνι-συγκριτικό, των 10-20 μεγαλύτερων διαφορών που έχω εντοπίσει, τόσο θετικών όσο και αρνητικών, σε άμεση σύγκριση με την Ελλάδα, και μου λες αν είμαι αντικειμενικός
greekfragma Ιούλιος 25, 2005 #8864 Ιούλιος 25, 2005 καλημερα σε ολα τα καλοπαιδα........ τελικα το βραδυνο μπανιο με καλη παρεα γυναικακια φωτιτσα μουσικουλα και φιλοσοφικες συζητησεις ειναι απο τα καλυτερα πραγματα στη ζωη.......... οπως το λεει και το τραγουδι..... ''αποψε λεω να μην κοιμηθουμε... να παμε κατευθειαν για δουλεια... αποψε στ ακρογυαλι θα την βρουμε.... θα πιουμε ολες τις μοιρες αγκαλια'' summer loving mode off
YDinopoulos Ιούλιος 25, 2005 #8865 Ιούλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma θα πιουμε ολες τις μοιρες αγκαλια'' Eγω συνηθως πινω μπιρες κ οχι μοιρες. Εκτος αν ειναι καποιος ποιητικος συνυρμος που δεν εχω καταλαβει, επειδη δεν εχω πιε καφε ακομα!by the way....Lowebray rulezzzz Xτες πρεπει να ηπια τουλαχιστον 8-9 λιτρα στην παραλια...
Maximus Ιούλιος 25, 2005 #8866 Ιούλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από giorikas [Χθες, στις 22:35] μολις ειδα το War of Worlds lol, είναι για γέλια πράγματι η ταινία, ειδικά μετά τη μέση. Είναι σα να ξεκινάει Half-Life 2 και να καταλήγει σε...άστο καλύτερα...
ea6gka Ιούλιος 25, 2005 #8867 Ιούλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 03:33] Βασικά Γιώργη, ούτε η Ιρλανδία είναι παράδεισος, ούτε η Ελλάδα είναι κόλαση. Οι δυο μήνες στην Ιρλανδία, μόνο αρκετοί δεν είναι, για να έχω πλήρη άποψη, εδώ φοβάμαι ότι ούτε τα 30 χρόνια στην Ελλάδα ήταν αρκετά ... Και όπως έλεγα πάντα, λεπτομέρειες όπως ο συννεφιασμένος ουρανός και το ότι δεν έχουνε παραλιακή με φραππέ, τις θεωρούσα και τις θεωρώ παιδικές ασθένειες που έχω ξεπεράσει. Είμαι σε μια φάση που με απασχολεί περισσότερο ένα κράτος πρόνοιας και να μην τραβιέμαι στα 60 μου όπως ο πατέρας μου τα τελευταία 5 χρόνια, απ'ότι οι παραλίες της Αμμουλιανής... Αν ενδιαφέρεσε σου κάνω κι ένα μίνι-συγκριτικό, των 10-20 μεγαλύτερων διαφορών που έχω εντοπίσει, τόσο θετικών όσο και αρνητικών, σε άμεση σύγκριση με την Ελλάδα, και μου λες αν είμαι αντικειμενικός μα δεν ειπα οτι αυτο που με κραταει στην ελλαδα ειναι οι παραλιες και οι φραπεδες ,αυτα ειναι για φοιτητες ή μη εργαζομενους γιατι οποιος δουλευει 2 εβδομαδες το χρονο τα βλεπει. Φυσικα στην ιρλανδια θα βρεις καλυτερο κρατος προνοιας αλλα να θυμασαι παντα εκει εξω οτι εισαι πολιτης δευτερης κατηγοριας (δλδ μη ιρλανδος) , αν και επιφυλασομαι για αυτο γιατι μπορει να ειναι καλυτεροι απο τους εγγλεζους. Τι αλλο να σου πω , γερα και με τσαμπουκα
XTCgr Ιούλιος 25, 2005 #8868 Ιούλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από XTCgr [22-07-2005 23:21] barcelona here i come again! τα λέμε στις 5/8 τελικά γύρισα χτες τα ξημερώματα απίστευτα κουρασμένος. Λόγω οικογενειακού προβλήματος της συνοδού μου σταματήσαμε την εκδρομή και ενω είμασταν στο τρένο για παρίσι. :X: Δεν έλεγε να συνεχίσω μόνος. Οπότε επιστροφή στην βαρκελώνη και στιγμές απείρου κάλλους στο αεροδρόμιο προσπαθώντας να αλλάξω εισητήρια και να συνδυάσω ώρες και δρομολόγια για την επιστροφή. Τεσπα, ανασύνταξη δυνάμεων και την κάνουμε με την πρώτη ευκαιρία
SLN Ιούλιος 25, 2005 #8869 Ιούλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από XTCgr [Σήμερα, στις 11:35] τελικά γύρισα χτες τα ξημερώματα απίστευτα κουρασμένος. Λόγω οικογενειακού προβλήματος της συνοδού μου σταματήσαμε την εκδρομή και ενω είμασταν στο τρένο για παρίσι. :X: Δεν έλεγε να συνεχίσω μόνος. Οπότε επιστροφή στην βαρκελώνη και στιγμές απείρου κάλλους στο αεροδρόμιο προσπαθώντας να αλλάξω εισητήρια και να συνδυάσω ώρες και δρομολόγια για την επιστροφή. Τεσπα, ανασύνταξη δυνάμεων και την κάνουμε με την πρώτη ευκαιρία Ταπα μικρε... Καλη συνεχεια. Η κουραση δεν λέει τιποτα... Stay strong my brotha!! OFFTOPIC GREEKFRAGMA................. Ο ανθρωπος που βγαζει γκομενα "ταζοντας" τους cd windows XP sp2 και drivers μητρικης με norton corporate 9!!! Bow down to the pro!! :clap: :banging: :worship: :worship:
greekfragma Ιούλιος 25, 2005 #8870 Ιούλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 11:44] Ταπα μικρε... Καλη συνεχεια. Η κουραση δεν λέει τιποτα... Stay strong my brotha!! OFFTOPIC GREEKFRAGMA................. Ο ανθρωπος που βγαζει γκομενα "ταζοντας" τους cd windows XP sp2 και drivers μητρικης με norton corporate 9!!! Bow down to the pro!! :clap: :banging: :worship: :worship: for the record: η χθεσινη γκομενιτσα ηρθε απο κονε το οποιο μου εκανε φιλος μεσω της ξαδερφης του γιατι προχθες πηγα σπιτι του και αφου του αλειψα τον επεξ με αρκτικ σιλβερ στον νορθγουντ φουλ καπς ο οποιος εβραζε στους 75 βαθμους και ειχε κολλησει καπου στα 150 spyware εριξα ενα γενικο καθαρισμα.......ετσι απο τη στιγμη που το πισακι του πηρε τα πανω του με κερασε μια μπουκαλα τζονι και υποσχεθηκε κονε με θηλυκη υπαρξη απειρου καλλους.
dfragos Ιούλιος 25, 2005 #8871 Ιούλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma for the record: η χθεσινη γκομενιτσα ηρθε απο κονε το οποιο μου εκανε φιλος μεσω της ξαδερφης του γιατι προχθες πηγα σπιτι του και αφου του αλειψα τον επεξ με αρκτικ σιλβερ στον νορθγουντ φουλ καπς ο οποιος εβραζε στους 75 βαθμους και ειχε κολλησει καπου στα 150 spyware εριξα ενα γενικο καθαρισμα.......ετσι απο τη στιγμη που το πισακι του πηρε τα πανω του με κερασε μια μπουκαλα τζονι και υποσχεθηκε κονε με θηλυκη υπαρξη απειρου καλλους. Σαν τον υδραυλικό ένα πράμα δηλαδή, μόνο που εσύ αλοίφεις(και μετά κανονίζεις με κατάλληλες τεχνικές να καθαρίσεις).
esdee Ιούλιος 25, 2005 #8872 Ιούλιος 25, 2005 esdee(){very long int esdees_mistakes=0;esdees_mistakes+=1;return sfaliares;}
dfragos Ιούλιος 25, 2005 #8873 Ιούλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από XTCgr τελικά γύρισα χτες τα ξημερώματα απίστευτα κουρασμένος. Λόγω οικογενειακού προβλήματος της συνοδού μου σταματήσαμε την εκδρομή και ενω είμασταν στο τρένο για παρίσι. :X: Δεν έλεγε να συνεχίσω μόνος. Οπότε επιστροφή στην βαρκελώνη και στιγμές απείρου κάλλους στο αεροδρόμιο προσπαθώντας να αλλάξω εισητήρια και να συνδυάσω ώρες και δρομολόγια για την επιστροφή. Τεσπα, ανασύνταξη δυνάμεων και την κάνουμε με την πρώτη ευκαιρία No problem Θανούλη. Έλα Κεφαλονιά να λιώσουμε μαζί.
SLN Ιούλιος 25, 2005 #8874 Ιούλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 12:34] esdee(){very long int esdees_mistakes=0;esdees_mistakes+=1;return sfaliares;} Thank you again φιλαρακο...:flower:
XTCgr Ιούλιος 25, 2005 #8875 Ιούλιος 25, 2005 Mε τιμά η πρόσκληση σου αλλά έχω interrail των 385euro και δεν πρόκειται να το αφήσω ανεκμετάλλευτο!
greekfragma Ιούλιος 25, 2005 #8876 Ιούλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από dfragos [Σήμερα, στις 12:37] No problem Θανούλη. Έλα Κεφαλονιά να λιώσουμε μαζί. ρε λες να σου ρθω καμια βολτα? .......το σουκου θα παω ζακυνθο ..........και μια βολτα απο πατρα και σολωνα.......χμμμ χμμμ χμμμμμ
Shidokanjohn Ιούλιος 25, 2005 #8877 Ιούλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από dfragos No problem Θανούλη. Έλα Κεφαλονιά να λιώσουμε μαζί. Χθες γυρισα απο Κεφαλονιά,μετα απο 10 μέρες ...Αλλες 10 ηθελα ρε γμτ
YDinopoulos Ιούλιος 25, 2005 #8878 Ιούλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από dfragos No problem Θανούλη. Έλα Κεφαλονιά να λιώσουμε μαζί. Ληξουρι παντα ε ???
Samael Ιούλιος 25, 2005 #8879 Ιούλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma for the record: η χθεσινη γκομενιτσα ηρθε απο κονε το οποιο μου εκανε φιλος μεσω της ξαδερφης του γιατι προχθες πηγα σπιτι του και αφου του αλειψα τον επεξ με αρκτικ σιλβερ στον νορθγουντ φουλ καπς ο οποιος εβραζε στους 75 βαθμους και ειχε κολλησει καπου στα 150 spyware εριξα ενα γενικο καθαρισμα.......ετσι απο τη στιγμη που το πισακι του πηρε τα πανω του με κερασε μια μπουκαλα τζονι και υποσχεθηκε κονε με θηλυκη υπαρξη απειρου καλλους. LOL! Αγοραζω μια σακουλα Ceramique κ ερχομαι να αλλοιψω ολα τα περιχωρα
dfragos Ιούλιος 25, 2005 #8880 Ιούλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma ρε λες να σου ρθω καμια βολτα? .......το σουκου θα παω ζακυνθο ..........και μια βολτα απο πατρα και σολωνα.......χμμμ χμμμ χμμμμμ Κάτσε να κατεβώ και έλα lol Μέσα στην βδομάδα κάτω θα είμαι πάντως. Αρχική απάντηση από YDinopoulos Ληξουρι παντα ε ??? Λειβαθώ ρε! ! ! ! (αν και ψήνομαι για ένα μπάνιο και από Ληξούρι μεριά )
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.