.38-.45 Ιούλιος 20, 2005 #8801 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 δε λεω τιποτα. να μενετε κι εσεις σπιτι να βλεπουμε ολοι μαζι τηλεοραση. δεν ηταν ο unseen, δεν ηταν απο salonica, και δεν ειναι πια δικο του το ρεκορ. σπανε τοσο ευκολα τα ρεκορ, που δεν τα προλαβαινει η τηλεοραση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιούλιος 20, 2005 #8802 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 01:32] δε λεω τιποτα. να μενετε κι εσεις σπιτι να βλεπουμε ολοι μαζι τηλεοραση. δεν ηταν ο unseen, δεν ηταν απο salonica, και δεν ειναι πια δικο του το ρεκορ. σπανε τοσο ευκολα τα ρεκορ, που δεν τα προλαβαινει η τηλεοραση. τι εννοεις να δουμε ολοι τηλεοραση ?που το διχνει και ποτε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 21, 2005 #8803 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 παντως ο κουτσουριδης (φιλος απο παλια) πριν κανα δυο μερες που τον ειδα υποσχεθηκε να μας κανει μια εκπομπουλα. Αντε βρε θα φορεσω και μπλουζακι thelab.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούλιος 21, 2005 #8804 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Χθες, στις 17:37] Αν υπάρχει ζημιά στην Ελλάδα, την κάνει ο χλευασμός του μεγάλου, που οταν ηταν πιτσιρικας δε βρεθηκε καποιος να του μαθει να μη χλευαζει και να σεβεται. Υπήρχαν και θα υπάρχουν και αυτοί μάστορα, αλλά αν παρατηρήσεις προσεκτικά θα δεις ότι γίνονται όλο και λιγότεροι, δίνοντας την θέση τους σε ανθρώπους με ευγένεια και πρόθεση να ακούσουν και να μάθουν. Αρχική απάντηση από SLN [Χθες, στις 19:38] 1oν ... σωστη η προεσεγγιση ρε Γιαγκο (σιγουρα) αλλα μηπως ειναι ρε γμτ πολυ "αθωωτικη" για τους "ενοχους". Κλεβω γιατι με κλεβουν... Σωστο σαν αποψη (και μη με παρεξηγησεις, κι εγω το ιδιο θα εκανα) αλλα δεν γιατρευει καμμια αρρωστια, αντιθετα διαιωνιζει το προβλήμα...Η ευκολη κριτικη παντα θα υπαρχει... παρολαυτα δεν νομιζω οτι ευθυνεται για την ζημια... Ειναι πολυ τραβηγμενο να πεις οτι η ευκολη (και λανθασμενη αν θες) κριτικη ευθυνεται για ενα τετοιο προβλημα... Η αδυναμια ή ωχαδερφισμος να αντιδρασει καποιος σωστα οταν του γινεται "ευκολη" κριτικη, ειναι πιο απτος σαν αιτιο... Απλά αναφέρω το γεγονός, δεν έχω πρόθεση να αθωώσω κανέναν. ’λλωστε δεν υπάρχει άμεση λύση σε αυτό, είναι φυτεμένο στο υποσυνείδητο του έλληνα. Θα γνωρίζεις φαντάζομε ότι όσο τίμιος και να είσαι, όταν κλίσης βιβλία θα κλιθείς να καταβάλεις αυτά που νομίζει ο έφορος ότι έκλεψες.Είναι ένας φαύλος κύκλος που θέλει τον χρόνο του για να κλίσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούλιος 21, 2005 #8805 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Μου ειπε ο esdee οτι ερχεται, λεει και θα ειναι μονος του στο ξενοδοχειο, λεει, και θα εχει το δωματιο δικο του, λεει και αλλα τετοια "υποπτα"...Λετε να αρχισω να ανησυχω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 21, 2005 #8806 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 μπορει να τις φας κιολλας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Ιούλιος 21, 2005 #8807 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Προς τους Admins & Moderators, ρε παιδιά τι συμβαίνει, έχει εδώ και 1-2 μέρες το TheLab.GR μου εμφανίζει αυτή την εικόνα. Πολύ γλώσσα μηχανής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Ιούλιος 21, 2005 #8808 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Αυτό μετά από refresh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Ιούλιος 21, 2005 #8809 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Και αυτό εμφανίζεται από τη μέρα που άρχισαν τα χαζά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούλιος 21, 2005 #8810 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Μου ειπε ο esdee οτι ερχεται, λεει και θα ειναι μονος του στο ξενοδοχειο, λεει, και θα εχει το δωματιο δικο του, λεει και αλλα τετοια "υποπτα"... Λετε να αρχισω να ανησυχω??? Eεε να κανονισεις καμια ρωσιδουλα θα θελει Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 21, 2005 #8811 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Xαλασε το skroutz.gr ??? :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούλιος 21, 2005 #8812 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 09:53] Υπήρχαν και θα υπάρχουν και αυτοί μάστορα, αλλά αν παρατηρήσεις προσεκτικά θα δεις ότι γίνονται όλο και λιγότεροι, δίνοντας την θέση τους σε ανθρώπους με ευγένεια και πρόθεση να ακούσουν και να μάθουν. υπερβολικα αισιοδοξο σε βρισκω Γιαγκο (ή εγω τα βλεπω λιγο ζοφερα τα πραγματα).Αρχική απάντηση από H.A.Balafoutre [Σήμερα, στις 15:02] Προς τους Admins & Moderators, ρε παιδιά τι συμβαίνει, έχει εδώ και 1-2 μέρες το TheLab.GR μου εμφανίζει αυτή την εικόνα. Πολύ γλώσσα μηχανής. Dual Xeon αγαπητε. και στο αμερικα εχει ζεστες καλες αυτο τον καιρο, οχι αστεια. τα παρατησαν και τα κλιματιστικα απο υπερφορτωση. ε, δε θελει και πολλα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Ιούλιος 21, 2005 #8813 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Xαλασε το skroutz.gr ??? :cry: δεν δουλευεί και σε μένα.o Firefox μου βγάζει ukservices.com could not be found. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούλιος 21, 2005 #8814 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Παιδιά, κοιτάξτε το λίγο το Λάμπη γιατί τελευταία έχει μαμηθεί τελέιως. Απο τη μια τα αλαμπουρνέζικα στην κορυφή και το τέλος της σελίδας και σε άσχετα σημεία γύρω γύρω και το πρόβλημα με τις εικόνες και τα avatars που έχουν αναφερθεί + μου έχουν τύχει διάφορα περίεργα στις νέες απαντήσεις (πιθανοτατα θα το κάνει και σε άλλες σελίδες). Συγκεκριμένα ο τίτλος ενός tread ήταν πάνω από τη λίστα και στα αλαμπουρνέζικα, μια άλλη φορά ένα κελί με όνομα χρήστη ή αριθμό Posts στο thread (δε θυμάμαι) ήταν μωβ και σε ένα άλλο thread έλειπε ο τίτλος και είχε τραβηχτεί όλο αριστερά. Κοινώς μάλλον κάποιος στο τετράγωνο που είναι ο server έχει DFI... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούλιος 21, 2005 #8815 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Ο υπεύθυνος έχει σταλεί στην Ορεστιάδα για σεμινάρια πάνω στο ζήτημα και θα έχουμε λύση το συντομότερο δυνατό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούλιος 21, 2005 #8816 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Κάνουν και σεμινάρια πληροφορικής τώρα στο στρατό; Δηλαδή όταν μου ρθει το χαρτί εμένα να πάω κατευθείαν και να μην πάω για σπουδές... :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Ιούλιος 21, 2005 #8817 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Αφού υπάρχει backup, ας πέσει αυτό...Μήπως το hosting έκανε αναβάθμιση σε php 5? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 21, 2005 #8818 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Μπορεί κιολας, η αναβάθμιση σε php 5 είναι επιβεβλημένη, αλλα προξενεί πονοκέφαλο γιατι πολλές μεταβλητές που πρίν ηταν φλού τώρα πρέπει να οριστούν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούλιος 21, 2005 #8819 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 εγω χθες δεν μπορουσα να ποσταρω γμτ σε μερικα threads χρησιμοποιουσα ιντερνετ εχπλορερ απο νετ καφε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Ιούλιος 21, 2005 #8820 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos Μπορεί κιολας, η αναβάθμιση σε php 5 είναι επιβεβλημένη, αλλα προξενεί πονοκέφαλο γιατι πολλές μεταβλητές που πρίν ηταν φλού τώρα πρέπει να οριστούν... Επιβεβλημένη δεν είναι, καθώς δεν υπάρχουν security issues. Απλά αν έγινε κάτι τέτοιο μην ψάχνει τσάμπα ο Κώστας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.