magicman Ιούλιος 19, 2005 #8781 Ιούλιος 19, 2005 παιδια πως μπορω να κανω εικονα με φοντο διαφορα σχεδια και μπροστα να παρτς του πισι μου? μιλαω για αυτες που εχουν πολλα παιδια στην υπογραφη τους... οποιος ξερει αν του ειναι ευκολο ας μου στελει ενα πμ. ευχαριστω.
Elpis Ιούλιος 19, 2005 #8783 Ιούλιος 19, 2005 πωπω καψααα και εδω! δεν μπορω να κοιμηθω .. και αυριο πουρνο πουρνο δινω μηχανογραφικο...
ΓιαγκΤ Ιούλιος 20, 2005 #8785 Ιούλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen [18-07-2005 03:08] ’ντε ρε πές τα! Πάρτε το καρυφίλι ωρέ αδέρφια και πάμε να τους φάμε τους τουρκαλάδες που θένε να μας πάρ'νε και τα σπιτικά μας!...Ψιτ μεγάλε, μη χαλιέσαι πολύ, το αθάνατο ελληνικό δαιμόνιο έχει πεθάνει και έχει παραδώσει τη θέση του στην "αρπαχτή" και την "γρήγορη", εδώ και καιρό. Τον Έλληνα πλέον τον νοιάζει να καβαντζωθεί και όχι να "εξυψωθεί". Μετά από 2 μήνες Ιρλανδία, έχω βρει μόνο ένα βαζάκι ελιές "Made in Greece". Κατά τ'άλλα, greek type feta (Made in Denmark), greek type yogurt (Made in Holland) & greek type olive oil (Made in Spain). Από κρασιά δεν το συζητώ, ούτε Greek wine, ούτε Greek Type wine, ούτε just wine that was left in Greece for 1 night...Τίποτα λέμε! Και αυτοί οι Έλληνες παραγωγοί που φωνάζανε πρόπερσυ για το δανέζικο άσπρο τυρί που ήθελε να λέγεται φέτα (και καταφέρανε να κερδίσουνε και την δίκη), ξαφνικά χάθηκαν κι αυτοί.Τώρα λοιπόν που τους ενημερώσανε ότι ξαναέσκασε μύτη στην ευρωπαϊκή αγορά, αυτό το άσπρο άγευστο δανέζικο τυρί που θέλει να λέγεται "Greek type feta", δε μιλάνε πια, δε λένε τίποτα. Κάποια καβάντζα θα έχουν στην άκρη και στα "πελέ" τους η ελληνική περηφάνια και το όνομα "φέτα"...Τι μου λες τώρα, ο Τούρκος σου φταίει κατά τ'άλλα.Εγώ βλέπω ότι όλος ο πλανήτης προχωράει κι εξελίσσεται, και η Ψωροκώσταινα στη μιζέρια και την κατάντια της. Πριν 50 χρόνια, Γερμανοί και Γάλλοι σφαζόντουσαν και σήμερα συνεργάζονται και κερδίζουν και οι δυο από αυτό, και όχι μόνο δεν υπάρχει ένταση, αλλά αν αναφέρεις και τον Β' Π.Π. θα σου πούνε "Καλά ρε φίλε, ακόμα εκεί είσαι;".Και στην Ελλάδα, 200 χρόνια μετά κι ακόμα δεν ξέρουμε τι σημαίνει "σκλαβιά" και "οθωμανική αυτοκρατορία".Η Τουρκία δεν κάνει καμιά ζημιά στην Ελλάδα, ούτε μέσω της TV, ούτε μέσω των ανατολίτικων σκυλάδικων ακουσμάτων, ούτε μέσω του ιμάμ μπαϊλντί και του καταϊφιού... Την ζημιά στην Ελλάδα την κάνουν τα 15χρονα και τα 35χρονα πιτσιρίκια που μισούν και χλευάζουν χώρες και λαούς ολόκληρους... Γνωρίσαμε 13 ’γγλους => "όλοι οι ’γγλοι είναι αδερφές". Γνωρίσαμε 18 Αλβανούς => "όλοι οι Αλβανοί είναι δολοφόνοι". Γνωρίσαμε 16 Γάλλους => "όλοι οι Γάλλοι είναι βρωμιάρηδες". Δεν γνωρίσαμε ΚΑΝΕΝΑΝ Τούρκο ακόμα στη ζωή μας => "όλοι οι Τούρκοι είναι εχθροί μας by default".No offence Elpis, αλλά δεν φταις εσύ, έτσι σε μάθανε. Και μπορεί να μην έκανες ακόμα κανένα ρατσιστικό σχόλιο, αλλά έχεις ήδη προκατηλλειμένη συμπεριφορά και το τραγικό είναι ότι σου φαίνεται και φυσιολογικό να στραβώνεις ακούγωντας την τουρκική γλώσσα, κι ας μην ξέρεις το "γιατι"... Υπάρχουν πάντα σωστοί τρόποι να προσεγγίσουμε ένα θέμα.Εδώ θα εξετάσουμε δυο.1ος Γεγονότα.Έχουμε την Ψωροκώσταινα όπως λες!! Μετά την άλωση έπεσε σε 400 ετών Τούρκικη κατοχή.Μετά την ναυμαχία του Ναβαρίνου πέρασε σε Αγγλική κατοχή-κηδεμονία.Μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο άπου έχασε το μεγαλύτερο επί της % ποσοστό του πληθυσμού από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, πουλήθηκε από τους άγγλους στους αμερικανούς.Όλα αυτά τα χρόνια οι κάτοικοι της ψωροκώσταινας πληρώνουν με διάφορους τρόπους νταβατζιλίκια, στους κηδεμόνες.ΠΧ είναι υποχρεωμένοι να αγοράζουν όπλα και μάλιστα τους υποδεικνύονται πια θα πάρουν!!Δεν καβαλικεύει κανένας την εξουσία εδώ χωρίς να έχει το χρίσμα του κηδεμόνα, και ο κηδεμόνας δεν το δίνει στον πρώτο τυχόντα φιλέλληνα!!Από την άλλη έχουμε τους ’γγλους: (η Ιρλανδία είναι κατεχόμενος τόπος )Αφού έγδαραν τους κινέζους αβγατίζοντας τον προϋπολογισμό τους, ξεκόλλησαν την Ταϊβάν γιατί γουστάρανε.Αφού κατάκλεψαν τους Ινδούς τους έμπλεξαν με τους Πακιστανούς για να γουστάρουνε!!Τους άραβες τους κλέβουνε αιώνες τώρα, κλπ κλπ Δεν έχουν τελειωμό τα κλεμμένα που πέφτουν στην όμορφη αυτή χώρα.Βεβαίως στα χέρια επιχειρηματιών πάνε, όχι για να φάνε τα μπατίρια!!Όπως φαίνεται είναι διαφορετικό το περιβάλλον όπου ανθεί μια ελληνική επιχείρηση από αυτό μιας εγγλέζικηςΑυτός είναι και ο λόγος που κλέβει ο Έλληνας την εφορία : Ενδόμυχα γνωρίζει ότι τα φράγκα λακίζουν!!2ος Αποδείξεις Ιδρύεις μια επιχείρηση, βγάζεις το προϊόν σου στην αγορά της Ευρώπης και τότε μας λες: Ακούστε μάγκες εγώ δεν καταλαβαίνω από ιστορία, οι ελιές μου (πχ Ελιές θρούμπες πανοράματος ) πουλιούνται σαν φρέσκο ψωμί. Τότε θα έχεις δίκιο.Αν υπάρχει ζημιά στην Ελλάδα, δεν την κάνει ο χλευασμός του πιτσιρικά που δεν τον ακούει κανένας , αλλά η εύκολη κριτική του μεγάλου.
DJD Ιούλιος 20, 2005 #8786 Ιούλιος 20, 2005 3 netcafe έχει η γκατζολόπολη.. κι ούτε ένα δεν έχει wow.. ακόμα παίζουν age of empires εδώ.. Ρε ρε κάντε κάτι :cry:
.38-.45 Ιούλιος 20, 2005 #8787 Ιούλιος 20, 2005 Αν υπάρχει ζημιά στην Ελλάδα, την κάνει ο χλευασμός του μεγάλου, που οταν ηταν πιτσιρικας δε βρεθηκε καποιος να του μαθει να μη χλευαζει και να σεβεται.
unseen Ιούλιος 20, 2005 #8788 Ιούλιος 20, 2005 Τον Λαλα τον ειδατε χτες στους Φακελους του παπαχελλα? Τι μπορεις να πεις για αυτον τον ανθρωπο που λεει Ελλαδα και κλαιει? Εγω τον ζηλεψα...
astrolabos Ιούλιος 20, 2005 #8789 Ιούλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 18:22] Τον Λαλα τον ειδατε χτες στους Φακελους του παπαχελλα? Τι μπορεις να πεις για αυτον τον ανθρωπο που λεει Ελλαδα και κλαιει? Εγω τον ζηλεψα... Κοίτα. Η ζωή είναι σαν ένα αγγούρι. ’λλοι το τρώνε και δροσίζονται και άλλοι το τρώνε και ζορίζονται. Τώρα, αν κάποιος δροσίζεται, είναι πολύ φυσικό να του λείπει η Ελλαδίτσα του, η χώρα του φωτός, η χώρα των θεών κτλ. Αν όμως αυτός ο κάποιος έχει φάει η τρώει ζόρισμα, πίστεψέ με ούτε ζωγραφιστή θα θέλει να τη δεί. Είναι καθαρά σε ποιά μεριά του ποταμιού είσαι...
astrolabos Ιούλιος 20, 2005 #8790 Ιούλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από DJD 3 netcafe έχει η γκατζολόπολη.. κι ούτε ένα δεν έχει wow.. ακόμα παίζουν age of empires εδώ.. Ρε ρε κάντε κάτι :cry: Να πάς κοστουμαρισμένος σε κάθε ένα από αυτά τα νετ καφέ και να τους πείς με σοβαρό ύφος: "Έχω να σας κάνω μια κερδοφόρα επιχηρηματική πρόταση". Ή αν θές κάτι πιο ριψοκίνδυνο, πήγαινε βράδυ έξψ από το νετ καφέ και γράψε "ΒΑΛΤΕ WOW ΡΕ!!!" Your choice
bold Ιούλιος 20, 2005 #8791 Ιούλιος 20, 2005 πανω πανω αριστερα εμφανιζει κατι περιργα γραμματα:xΪuγ τι ειναι αυτα?εμφανιζεται και σε αλλους?????
SLN Ιούλιος 20, 2005 #8792 Ιούλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 10:33] Υπάρχουν πάντα σωστοί τρόποι να προσεγγίσουμε ένα θέμα.Εδώ θα εξετάσουμε δυο.1ος Γεγονότα.Αυτός είναι και ο λόγος που κλέβει ο Έλληνας την εφορία : Ενδόμυχα γνωρίζει ότι τα φράγκα λακίζουν!!2ος Αποδείξεις Ιδρύεις μια επιχείρηση, βγάζεις το προϊόν σου στην αγορά της Ευρώπης και τότε μας λες: Ακούστε μάγκες εγώ δεν καταλαβαίνω από ιστορία, οι ελιές μου (πχ Ελιές θρούμπες πανοράματος ) πουλιούνται σαν φρέσκο ψωμί. Τότε θα έχεις δίκιο.Αν υπάρχει ζημιά στην Ελλάδα, δεν την κάνει ο χλευασμός του πιτσιρικά που δεν τον ακούει κανένας , αλλά η εύκολη κριτική του μεγάλου. 1oν ... σωστη η προεσεγγιση ρε Γιαγκο (σιγουρα) αλλα μηπως ειναι ρε γμτ πολυ "αθωωτικη" για τους "ενοχους". Κλεβω γιατι με κλεβουν... Σωστο σαν αποψη (και μη με παρεξηγησεις, κι εγω το ιδιο θα εκανα) αλλα δεν γιατρευει καμμια αρρωστια, αντιθετα διαιωνιζει το προβλήμα...Η ευκολη κριτικη παντα θα υπαρχει... παρολαυτα δεν νομιζω οτι ευθυνεται για την ζημια... Ειναι πολυ τραβηγμενο να πεις οτι η ευκολη (και λανθασμενη αν θες) κριτικη ευθυνεται για ενα τετοιο προβλημα... Η αδυναμια ή ωχαδερφισμος να αντιδρασει καποιος σωστα οταν του γινεται "ευκολη" κριτικη, ειναι πιο απτος σαν αιτιο...
dpresv Ιούλιος 20, 2005 #8793 Ιούλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 01:08] πωπω σταζω λεμε αυτά παθαίνεις αν μένεις αθήνα! :P εδώ στην μιναρούπολη η θάλασσα είναι 5 λεπτά από το πανεπιστήμιο και 15 ολόκληρα λεπτά από το κέντρο της πάτρας (όταν έχει κίνηση ) εγώ σχεδόν κάθε μεσημέρι εκμεταλλεύομαι αυτό το κομφόρ και βουτάω το γυμνασμένο και ηλιοκαμμένο πλέον κορμί μου στον Αγ. Βασίλειο Πατρών. μαζί μου και πλήθος ωραίων γυναικών των οποίων χαζεύω τους κώλους! μετά χλαπακιάζω και ένα κλαμπ σάντουιτς "αλά μινάρα" (aka τεράστιο, οριακά το καταφέρνω) για να κρατήσω τους αγαλματένιους κοιλιακούς μου σε φόρμα. μετά από αυτά ξαναγυρνάω στην ποντικότρυπά μου....
SLN Ιούλιος 20, 2005 #8795 Ιούλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από dpresv [Σήμερα, στις 21:18] αυτά παθαίνεις αν μένεις αθήνα! :P εδώ στην μιναρούπολη η θάλασσα είναι 5 λεπτά από το πανεπιστήμιο και 15 ολόκληρα λεπτά από το κέντρο της πάτρας (όταν έχει κίνηση ) εγώ σχεδόν κάθε μεσημέρι εκμεταλλεύομαι αυτό το κομφόρ και βουτάω το γυμνασμένο και ηλιοκαμμένο πλέον κορμί μου στον Αγ. Βασίλειο Πατρών. μαζί μου και πλήθος ωραίων γυναικών των οποίων χαζεύω τους κώλους! μετά χλαπακιάζω και ένα κλαμπ σάντουιτς "αλά μινάρα" (aka τεράστιο, οριακά το καταφέρνω) για να κρατήσω τους αγαλματένιους κοιλιακούς μου σε φόρμα. μετά από αυτά ξαναγυρνάω στην ποντικότρυπά μου.... Το ξερει η μανα σου οτι λες ψεμματα ρε Πινοκιο??? Ποιο κομφορ εκμεταλλευεσαι ρε γελοιε!! Το οτι την εχει κοπανησει ο κυρ-Κωστας και.... "ο,τι ωρα θες πας, ο,τι ωρα θες φευγεις" εκμεταλλευεσαι!! Και εξω απο το πανεπιστημιο να σου ειχανε θαλασσα με 150 γκομενες να περιμενουνε να σε αλοιψουνε με λαδι... ετσι και ηταν ο κυρ-Κωστας παρον, παλι στην ποντικοτρυπα σου θα ησουνα και θα ελιωνες!!! Ε ρε το παιζεις και μαγκας με ξενα @@@δια!!! (παει και το "το παιζεις gay με ξενο κ*λο!!"
dpresv Ιούλιος 20, 2005 #8796 Ιούλιος 20, 2005 σιχαμένε SLN, δολιοφθορέα και συκοφάντη, έχω διάλειμμα κάθε μέρα 3-5:30!άσε που ο μπαρμπα-Κώστας 3 η ώρα είναι στο κρεββάτι του και ροχαλίζει, οπότε εγώ εκείνη την ώρα i can relax and party!
ea6gka Ιούλιος 20, 2005 #8797 Ιούλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 ετ3 τωραη ελλαδα Νο1 στους υπολογιστες για πες
.38-.45 Ιούλιος 20, 2005 #8798 Ιούλιος 20, 2005 κατι τυποι, με ενα μηχανημα περιεργο, σαν ψυγειο, που εκαναν παγκοσμιο ρεκορ σε ενα προγραμμα.
esdee Ιούλιος 20, 2005 #8799 Ιούλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 κατι τυποι, με ενα μηχανημα περιεργο, σαν ψυγειο, που εκαναν παγκοσμιο ρεκορ σε ενα προγραμμα. ελα πες και αλλα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.