Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 10:48]

ψαρια, βουνα και δαση, ναι.

οι γυναικες δεν αποτελουν αξιοθεατο του χωριου σας.

εαν τις βαλω στην κατηγορια ''ερευνας και παρατηρησης του θαυμαστου ειδους και η σχεση προσαρμογης αυτων με το υπολοιπο περιβαλλον''?

μητσο πρεπει να με πιστεψεις....εχω κανει εμπεριστατωμενη και αρκετα ενδιαφερουσα ερευνα και τολμω να πω οτι τα αποτελεσματα ειναι αξια αναφορας:magic:

Mods ενα προβλημα που ειδα ειναι οτι οι φωτος πολλες φορες οταν μπαινω σε ενα thread δεν "κατεβαινουν" και πολλες φορες θελει ανανεωση , αλλα δεν ξερω 100% αν φταιει ο λαμπης η κατι αλλο.

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 11:37]

υπαρχει κανενας τροπος, για να ακουγονται 5.1 τα mp3 με με το carajan της dfi??

Χωρις να πεσει ο γενικος????

Εχεις βαλει τους drivers της realtec ή της nvidia οπως περαστηκαν με το forceware??

Ή θα παιζει θεμα "Φιλε οδηγε" ή δοκιμασε με το mediaplayer αντι για το winamp για παραδειγμα. Στην αρχη οταν την ειχα πρωτοπαρει ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα... Στο ΜΡ επαιζαν 5.1. Βεβαια τοτε ψαχνομουν και με αλλα πραγματα... κακη συνδεση των 7.1 ηχειων, πολλες επιλογες στο bios, και η αποδοση stereo αντι για 5.1 των mp3 δεν ηταν στη λιστα προτεραιοτητων μου. Λυθηκε παντως. Καποια στιγμη εκανα κατι σωστο χωρις να το καταλαβω...

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 11:37]

στο thread με τα κουσουρια παρακαλω.

carayan σακζ τα μαλα:TD:

παρε μια audigy 1

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 11:58]

Χωρις να πεσει ο γενικος????

Εχεις βαλει τους drivers της realtec ή της nvidia οπως περαστηκαν με το forceware??

εχω 3φασικο λεμε, δε μασαμε :D

με τους drivers της nvidia οπως περαστηκαν με το forceware ειμαι (μαλλον). τελικα το θεμα ειναι στο plugin του winamp. το αθλιο direct sound output που εχει το winamp παιζει 5.1, αλλα δεν κανει crossfade. το πανεμορφο sqrsoft advanced crossfading 1.75 κανει το απιστευτο crossfade αλλα παιζει σε 2.1.

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 12:00]

carayan σακζ τα μαλα:TD:

παρε μια audigy 1

ευχαριστω, η υποθεση ειναι να μην τρεχω μεσα στον ηλιο, γιατι η βρεγμενη sb live 5.1 τα παρατησε μετα απο 3 χρονια.

Αρχική απάντηση από .38-.45

στο thread με τα κουσουρια παρακαλω.

Τί, δεν παίζει η DFI τα mp3 σε 5.1;

Πάντα έλεγα ότι είναι άχρηστη αυτή η μητρική. :p

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 12:14]

εχω 3φασικο λεμε, δε μασαμε :D

με τους drivers της nvidia οπως περαστηκαν με το forceware ειμαι (μαλλον). τελικα το θεμα ειναι στο plugin του winamp. το αθλιο direct sound output που εχει το winamp παιζει 5.1, αλλα δεν κανει crossfade. το πανεμορφο sqrsoft advanced crossfading 1.75 κανει το απιστευτο crossfade αλλα παιζει σε 2.1.

ευχαριστω, η υποθεση ειναι να μην τρεχω μεσα στον ηλιο , γιατι η βρεγμενη sb live 5.1 τα παρατησε μετα απο 3 χρονια.

παρε ενα τηλεφωνο τον σολωνα να τρεχεις μεσα στη βροχη....μουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχ:hehe:

ναι ειναι δυνατον!! Κανε κατι πρωτοποριακο... Βαλε αυτους του cd!! Εγω στο cd καταληγω παντα.... 3 εχω κατεβασει... για 850, 880 κι αλλον ενα και κανενας δεν δουλευει... Μονο ο cd-ισιος

Αρχική απάντηση από Elpis

Mods ενα προβλημα που ειδα ειναι οτι οι φωτος πολλες φορες οταν μπαινω σε ενα thread δεν "κατεβαινουν" και πολλες φορες θελει ανανεωση , αλλα δεν ξερω 100% αν φταιει ο λαμπης η κατι αλλο.

Μια απ'τα ίδια και δω. Μυρίζει update;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.