greekfragma Ιούλιος 14, 2005 #8701 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 11:19] εμ, βεβαια.. για να spamαρετε ατελειωτα για το ψαροντουφεκο εχετε χρονο, για αλλα δεν εχετε. :cry: με 64Κ και ΙΕ 5.5 τι περιμενεις να κανω αφεντικο? :cry: στειλε κανα λαπτοπακι με turion επανω και wi-fi gps-gprs-mms-mini sd-και μια κουτα κουρκουμπινια να δεις για ποτε ποσταρω ειδησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 14, 2005 #8702 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2005 με το που ηρθε το μπλοκ του 11 αρχισε να βρεχει στην αθηνα? Συμπτωση?:alien: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιούλιος 14, 2005 #8703 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2005 Βγαίνω για κανε καγιακ στον δρόμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 14, 2005 #8704 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka με το που ηρθε το μπλοκ του 11 αρχισε να βρεχει στην αθηνα? Συμπτωση?:alien: o sln είναι σίγουρα πάτρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούλιος 14, 2005 #8705 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2005 Αχαχαχαχαχααχαχααχαχα!!! πω πω!! μη σταματα!! η κοιλια μου!!! Πετυχημενο βρε... αστειατορα!!!καλαμπουρτζη!!Σε καλο μας παλι σημερα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 14, 2005 #8706 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Αχαχαχαχαχααχαχααχαχα!!! πω πω!! μη σταματα!! η κοιλια μου!!! Πετυχημενο βρε... αστειατορα!!!καλαμπουρτζη!!Σε καλο μας παλι σημερα!! just checking... (δεν είχε χιούμορ μέσα, για να ξέρω αν θα βγω απ' το σπίτι ρώτησα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούλιος 14, 2005 #8707 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Αχαχαχαχαχααχαχααχαχα!!! πω πω!! μη σταματα!! η κοιλια μου!!! Πετυχημενο βρε... αστειατορα!!! καλαμπουρτζη!! Σε καλο μας παλι σημερα!! Ναι αλλά δεν απάντησες. (Smiley που υποδηλώνει χαβαλεδίστικο χαρακτήρα στην πρόταση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 14, 2005 #8708 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Καλώς η κακώς δεν είναι της παρούσης, συζούνε δυο λεβέντες 30+ χρόνια.Από τις οικογένειες τους δεν θέλουν ούτε να τους ξέρουν!Ξαφνικά πεθαίνει ο ένας και τότε οι συγγενείς του μοιράζονται τα υπάρχοντα του αφήνοντας τον άλλον στο δρόμο!! Δίκαιο; Υπάρχουν και νομικές λύσεις για να μην υπάρχει πρόβλημα. Διαθήκες κτλ (δεν είμαι δικηγόρος, δε ξέρω, αλλά φαντάζομαι έτσι πρέπει να είναι). Στη περίπτωση που μου ανέφερες, όχι δεν είναι καθόλου δίκαιο και δείχνει σαφώς την καλλιέργεια κάποιων από τους συναθρώπους μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 14, 2005 #8709 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 μολις τελειωσε το σημερινο επεισοδιο της Φρουτοπιας στην ΕΤ1. αυριο παλι, με τις περιπετειες του δαιμονιου δημοσιογραφου Πικου Απικου. LOOOOOL! Τι μου θύμισες! Έπαιξε καμία σκηνή με την ΚΟΠΟΝΤΑΛ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 14, 2005 #8710 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Καλώς η κακώς δεν είναι της παρούσης, συζούνε δυο λεβέντες 30+ χρόνια.Από τις οικογένειες τους δεν θέλουν ούτε να τους ξέρουν!Ξαφνικά πεθαίνει ο ένας και τότε οι συγγενείς του μοιράζονται τα υπάρχοντα του αφήνοντας τον άλλον στο δρόμο!! Δίκαιο; Αρχική απάντηση από astrolabos Υπάρχουν και νομικές λύσεις για να μην υπάρχει πρόβλημα. Διαθήκες κτλ (δεν είμαι δικηγόρος, δε ξέρω, αλλά φαντάζομαι έτσι πρέπει να είναι). Στη περίπτωση που μου ανέφερες, όχι δεν είναι καθόλου δίκαιο και δείχνει σαφώς την καλλιέργεια κάποιων από τους συναθρώπους μας. Καθίστε λίγο ρε παιδιά γιατί έχω αρχίσει να ανησυχώ.Αν δλδ (χτύπα ξύλο), μου σκάσει καμία μέρα απ τα πολλά club και τα golden ή (ξαναχύπτα ξύλο), τύφλα απ τις Corones, σε στιγμή αδυναμίας (πχ δεν καταφέρει να φτιάξει το msn και η επικοινωνία μας πεθάνει σιγά-σιγά), κάνει καμία βλακεία, δεν θα το κληρονομήσω το lab;Για πείτε, γιατί, για μία ακόμη φορά, ανησυχώ ότι σπαταλάω τα νιάτα μου τσάμπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούλιος 14, 2005 #8711 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2005 Σύριε, κόφτω το αστειάκι γιατί σιγά σιγά εμείς θα σε νομίσουμε οτι πράγματι κουνάς την αχλαδιά, πόσο μάλλον νεότερα μέλη... :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 14, 2005 #8712 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Σύριε, κόφτω το αστειάκι γιατί σιγά σιγά εμείς θα σε νομίσουμε οτι πράγματι κουνάς την αχλαδιά, πόσο μάλλον νεότερα μέλη... :hehe: ζηλεύουμε-ζηλεύουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 14, 2005 #8713 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 15:52] Καθίστε λίγο ρε παιδιά γιατί έχω αρχίσει να ανησυχώ. Αν δλδ (χτύπα ξύλο), μου σκάσει καμία μέρα απ τα πολλά club και τα golden ή (ξαναχύπτα ξύλο), τύφλα απ τις Corones, σε στιγμή αδυναμίας (πχ δεν καταφέρει να φτιάξει το msn και η επικοινωνία μας πεθάνει σιγά-σιγά), κάνει καμία βλακεία, δεν θα το κληρονομήσω το lab; Για πείτε, γιατί, για μία ακόμη φορά, ανησυχώ ότι σπαταλάω τα νιάτα μου τσάμπα Βάλτον να υπογράψει, βάλτον να υπογράψει Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 14, 2005 #8714 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos Βάλτον να υπογράψει, βάλτον να υπογράψει Λες, ε; Pre-ma κι έτσι; Λες, να το(ν) εκμεταλευτώ όταν είναι τύφλα; Ή μήπως όταν είναι στις καλές του (αν και σπάνιο αυτό τελευταία). Μπα, άσε καλύτερα, δεν μ' αρέσει. Θα νομίζει ότι τα κάνω όλα για τα λεφτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 14, 2005 #8715 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 16:14] Λες, ε; Pre-ma κι έτσι; Λες, να το(ν) εκμεταλευτώ όταν είναι τύφλα; Ή μήπως όταν είναι στις καλές του (αν και σπάνιο αυτό τελευταία). Μπα, άσε καλύτερα, δεν μ' αρέσει. Θα νομίζει ότι τα κάνω όλα για τα λεφτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 14, 2005 #8716 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2005 lolhttp://elgoog.rb-hosting.de/index.cgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 14, 2005 #8717 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2005 δοκίμασες να αναζητήσεις κάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 14, 2005 #8718 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos δοκίμασες να αναζητήσεις κάτι; ναι, σου λέει περίμενε λίγο (5 sec) και σου φορτώνει τα results mirrored:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 14, 2005 #8719 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2005 http://elgoog.rb-hosting.de/index.cgi?page=%2Fsearch&cgi=GET&dir=%2F&btnG=hcraeS&q=baleht&ie=ISO-8859-1&lr=&hl=en Πρέπει για να σου βγάλει αποτελέσματα να γράψεις τη λέξη που θές ανάποδα. Πχ, αντι για thelab να γράψεις baleht Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 14, 2005 #8720 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2005 κοιτα να δεις που δεν εχω ενα κωλοσωληνα να βαλω το νερο να παιξει , καταραμενο PVC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.