Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 12:03]

ρωτησα και εκει. ενα παλικαρακι ο iassael που τις εχει δοκιμασει ολες αντι να δωσει ενα λινκ αναλωνεται σε απαντησεις του στυλ ''λιγο ψαξιμο δεν βλαπτει''........και ας εχω ποσταρει νωριτερα οτι γουγλαρω χωρις αποτελεσμα:mad:

Πές ότι είσαι newsposter στο thelab και φίλος μου και όλα τα στόματα θα ανοίξουν;):p:hehe:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 12:26]

ξερει κανεις πως βγαινει χρωμα σαν αυτα που βαφουμαι τοιχους στα σπιτια , απο αμαξι?

:cry: δοκιμασε πλαστικη σπατουλα με ζεστο νερο ή βενζινη με απαλες κινησεις.:cry:

το χουμε παθει και στο δικο μας αλλα καποια σημαδακια εμειναν(μας ειχαν πιτσιλησει με χρωμα παραθυρα και πορτες απο τη μια πλευρα):mad:

Αρχική απάντηση από astrolabos [Χθες, στις 23:34]

Δεν έγινε κιόλας, αλλά πιστεύω ότι αυτή η μόδα με τους ομοφυλλόφιλους έχει τραβήξει πολύ...

Καλώς η κακώς δεν είναι της παρούσης, συζούνε δυο λεβέντες 30+ χρόνια.

Από τις οικογένειες τους δεν θέλουν ούτε να τους ξέρουν!

Ξαφνικά πεθαίνει ο ένας και τότε οι συγγενείς του μοιράζονται τα υπάρχοντα του αφήνοντας τον άλλον στο δρόμο!!

Δίκαιο;

:D καλημερεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς:D

τι λεει ρε παλικαρια?

@-38.-45 :ρε μητσο τι τραβας και συ στην κεντρικη τωρα που λειπουμε:o ......ετσι ετσι.......στα δυσκολα φαινεται ο καπετανιος:magic:

Προς ψαροντουφεκαδες: Σημερα ετοιμαζεται μαζικη εξορμηση στα νησακια.....ελπιζω να παιξει καμια ψηφιακη γιατι το κινητο μου μαμιεται......:...:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.