ea6gka Ιούλιος 10, 2005 #8641 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/shanestiger@btinternet.com/detail?.dir=f901&.dnm=9d43.jpg&.src=ph Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 10, 2005 #8642 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 Είναι τρελοί αυτοί οι άγγλοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούλιος 10, 2005 #8643 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos Είναι τρελοί αυτοί οι άγγλοι... Την sig σου θα την αλλάξεις ποτές;Τι μας ενδιαφέρει κι αν παίζει ή δεν παίζει το samba.777; Ουυυυυυυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 10, 2005 #8644 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2005 Σε ενδιαφέρει αλλα δε το ξέρεις. Τι sig θα την έχω μέχρι να το εμπεδώσεις Οδυσσέα wannabe:P die:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 11, 2005 #8645 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 καλημερα σε ολα τα παιδακια. ελπιζω να περνατε καλα. χθες παιχτηκε ψαροντουφεκο επιτελους με καλα αποτελεσματα.......φωτος ελπιζω συντομα......μαμω τα πισι της δουλειας Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιούλιος 11, 2005 #8646 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από unseen οποτε μπηκε δωδεκαρης+shroud και ησυχασαμε :hehe: Unseen κρατα επισης και το interstage HX μακρια απο την ψησταρια γιατι χανεις αποδοση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούλιος 11, 2005 #8647 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma καλημερα σε ολα τα παιδακια. ελπιζω να περνατε καλα. χθες παιχτηκε ψαροντουφεκο επιτελους με καλα αποτελεσματα.......φωτος ελπιζω συντομα......μαμω τα πισι της δουλειας Πού πήγες; Τι έβγαλες; Πόσα κιλά; Δεν τη γλιτώνεις τώρα... :P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 11, 2005 #8648 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 new avatah Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 11, 2005 #8649 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 13:01] Πού πήγες; Τι έβγαλες; Πόσα κιλά; Δεν τη γλιτώνεις τώρα... :P:P 15χιλιομετρα βορεια απο το χωριο μου σε παραλιες απεναντι απο κεφαλλονια περιπου.πεντακαθαρα νερα αλλα παγωμενα(δεν εχω λεφτα για στολη ακομα.....η πρακτικη θα με σωσει) δεν ειχε πολυ κινηση απο ψαρι αλλα χτυπησαμε μερικα καλα. σαργομυτακια τσιπουρες λαβρακια κεφαλοπουλα.χασαμε και ενα ροφοπουλο καμια 10αρια κιλακια.........μολις μας ειδε με το φιλαρακι να κοντοζυγωνουμε εγινε αλεκος στα βαθια:cry: παντως παιδια ενα πραμα σας λεω......αν γουσταρετε θαλασσα το ψαροντουφεκο ειναι ιδανικο για ατελειωτες ωρες λιωσιματος και γυμναστικης........(που θα παει ρε σφιχτη αντμιν......θα γινω πιο σφιχτης απο σενα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούλιος 11, 2005 #8650 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 To 10κιλο το λες ΡΟΦΟΠΟΥΛΟ;;; Δλδ πόσο πρέπει κατεσέ να είναι κάποιος για να είναι μεγάλος; 25;;; Να δεις ρε στα κύθηρα ψάρι... Έβγαλε ο πατέρας μου κάτι σκάρους του κιλού... Εγώ βασικά είμαι λίγο περίεργη περίπτωση. Λατρέβω τη θάλασσα, τρελένομαι για το βυθό, μ'αρέσει το ψαροντούφεκο αλλά δεν τρώω ψάρι... Μου 'πε ο πατέρας μου οτι θα μου πάρει αυτές τις μέρες ένα δικό μου λαστιχοβόλο να παίρνω σαργουδάκια και τέτοια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Ιούλιος 11, 2005 #8651 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 13:26] δεν ειχε πολυ κινηση απο ψαρι αλλα χτυπησαμε μερικα καλα. σαργομυτακια τσιπουρες λαβρακια κεφαλοπουλα.χασαμε και ενα ροφοπουλο καμια 10αρια κιλακια......... ρε, άσε τα ροφόπουλα και τράβα καμάκωσε κανένα από τα "άλλα" ψάρια ... ξέρεις εσύ, αυτά που λιάζονται στην άμμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 11, 2005 #8652 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 εννοεις τα Αμμοψαρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Ιούλιος 11, 2005 #8653 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 ε, ξέρεις τώρα... γοργόνες και τα ρέστα. αν δεν βρίσκει ας πάει σε καμμία φάλαινα που θε έχει εξοκείλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 11, 2005 #8654 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 13:32] To 10κιλο το λες ΡΟΦΟΠΟΥΛΟ;;; Δλδ πόσο πρέπει κατεσέ να είναι κάποιος για να είναι μεγάλος; 25;;; Να δεις ρε στα κύθηρα ψάρι... Έβγαλε ο πατέρας μου κάτι σκάρους του κιλού... Εγώ βασικά είμαι λίγο περίεργη περίπτωση. Λατρέβω τη θάλασσα, τρελένομαι για το βυθό, μ'αρέσει το ψαροντούφεκο αλλά δεν τρώω ψάρι... Μου 'πε ο πατέρας μου οτι θα μου πάρει αυτές τις μέρες ένα δικό μου λαστιχοβόλο να παίρνω σαργουδάκια και τέτοια... κατω απο 10 κιλα δεν αξιζει να του ριξεις.συνηθως σε 1 μηνα θα εχει παρει μερικα κιλακια ακομα και μιας και φωλιαζουν κατω απο βραχους ή σπηλιες καλυτερα να το αφησεις γιατι σιγουρα θα το ξαναβρεις. αυτο που βλεπω ειναι οτι καθε χρονο λιγοστευουν τα καλα ψαρια τα ''καθαρα'' (σπαροι/τσιπουρες/σαργοι/ζανακες/τσερουλες/λιθρινια και αυξανονται τα ''βρωμικα'' λαβρακια /κεφαλοπουλα/γοβιοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maz00nga Ιούλιος 11, 2005 #8655 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 Ντροπη ρε, 10 κιλα ροφος και πας να τον κατακρεουργησεις Ελπιζω να μην πιανεις περισσοτερα απ οσα χρειαζεσαι ε?.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 11, 2005 #8656 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από dpresv [Σήμερα, στις 13:40] ρε, άσε τα ροφόπουλα και τράβα καμάκωσε κανένα από τα "άλλα" ψάρια ... ξέρεις εσύ, αυτά που λιάζονται στην άμμο... εννοειτε οτι πριν ξεκινησω τα παρειστικα ψαροντουφεκα χτυπησα πριβε μια ''ζαργανα'' ρε παιδια τα γιαννενα βγαζουν ''ζαργανες'' στη λιμνη? :whistling σχολαω σε λιγακι.......θα τα πουμε αυριοζζζζζζ:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 11, 2005 #8657 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 τα γιαννενα βγαζουνε παγουρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 11, 2005 #8658 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 13:51] εννοειτε οτι πριν ξεκινησω τα παρειστικα ψαροντουφεκα χτυπησα πριβε μια ''ζαργανα'' ρε παιδια τα γιαννενα βγαζουν ''ζαργανες'' στη λιμνη? :whistling Αρχική απάντηση από Maz00nga [Σήμερα, στις 13:46] Ντροπη ρε, 10 κιλα ροφος και πας να τον κατακρεουργησεις Ελπιζω να μην πιανεις περισσοτερα απ οσα χρειαζεσαι ε?.. μπα....οσα πιανονται καταληγουν σε ταβερνα ενος πολυ καλου φιλου για βασιλικες μασες το βραδακι με τα απαραιτητα συνοδευτικα :banging: σχολαω σε λιγακι.......θα τα πουμε αυριοζζζζζζ:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιούλιος 11, 2005 #8659 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΡΑΓΜΑ!!! ψαροντουφεκακι ολε! Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis To 10κιλο το λες ΡΟΦΟΠΟΥΛΟ;;; Δλδ πόσο πρέπει κατεσέ να είναι κάποιος για να είναι μεγάλος; 25;;; Να δεις ρε στα κύθηρα ψάρι... Έβγαλε ο πατέρας μου κάτι σκάρους του κιλού... Εγώ βασικά είμαι λίγο περίεργη περίπτωση. Λατρέβω τη θάλασσα, τρελένομαι για το βυθό, μ'αρέσει το ψαροντούφεκο αλλά δεν τρώω ψάρι... Μου 'πε ο πατέρας μου οτι θα μου πάρει αυτές τις μέρες ένα δικό μου λαστιχοβόλο να παίρνω σαργουδάκια και τέτοια... ο ροφος μπορει να παει και πολλα κιλα θελει ομως προσοχη και να μην τον χτυπας οπου να'νε γιατι σου περνει το ψαροντουφεκο και φευγει! . παρε μια φωτο απο το καμαρι του πατερα μου (το καδρο ειναι στην κουζινα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 11, 2005 #8660 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 αυτα ειναι τριχες , εχω δει στη Ποτιδαια να βγαζουνε απο το καναλι Λαυρακι, ο παπους με τη βοηθεια 4 συγχωριανων εδεσε το κεφαλι του λαυρακιου στο σαμαρι και η ουρα σερνοταν στο χωμα . Εν ετη 1983 αυτα , πολυ γελιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.