Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από astrolabos

Είναι τρελοί αυτοί οι άγγλοι...

Την sig σου θα την αλλάξεις ποτές;

Τι μας ενδιαφέρει κι αν παίζει ή δεν παίζει το samba.

777; Ουυυυυυυ.

Αρχική απάντηση από greekfragma

καλημερα σε ολα τα παιδακια.

ελπιζω να περνατε καλα.

χθες παιχτηκε ψαροντουφεκο επιτελους με καλα αποτελεσματα.......φωτος ελπιζω συντομα......μαμω τα πισι της δουλειας:o

Πού πήγες; Τι έβγαλες; Πόσα κιλά;

Δεν τη γλιτώνεις τώρα... :p:P:P

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 13:01]

Πού πήγες; Τι έβγαλες; Πόσα κιλά;

Δεν τη γλιτώνεις τώρα... :p:P:P

15χιλιομετρα βορεια απο το χωριο μου σε παραλιες απεναντι απο κεφαλλονια περιπου.πεντακαθαρα νερα αλλα παγωμενα(δεν εχω λεφτα για στολη ακομα.....η πρακτικη θα με σωσει)

δεν ειχε πολυ κινηση απο ψαρι αλλα χτυπησαμε μερικα καλα.

σαργομυτακια τσιπουρες λαβρακια κεφαλοπουλα.χασαμε και ενα ροφοπουλο καμια 10αρια κιλακια.........μολις μας ειδε με το φιλαρακι να κοντοζυγωνουμε εγινε αλεκος στα βαθια:cry:

παντως παιδια ενα πραμα σας λεω......αν γουσταρετε θαλασσα το ψαροντουφεκο ειναι ιδανικο για ατελειωτες ωρες λιωσιματος και γυμναστικης........(που θα παει ρε σφιχτη αντμιν......θα γινω πιο σφιχτης απο σενα) :hehe:

To 10κιλο το λες ΡΟΦΟΠΟΥΛΟ;;; Δλδ πόσο πρέπει κατεσέ να είναι κάποιος για να είναι μεγάλος; 25;;;

Να δεις ρε στα κύθηρα ψάρι... Έβγαλε ο πατέρας μου κάτι σκάρους του κιλού...

Εγώ βασικά είμαι λίγο περίεργη περίπτωση. Λατρέβω τη θάλασσα, τρελένομαι για το βυθό, μ'αρέσει το ψαροντούφεκο αλλά δεν τρώω ψάρι... :p Μου 'πε ο πατέρας μου οτι θα μου πάρει αυτές τις μέρες ένα δικό μου λαστιχοβόλο να παίρνω σαργουδάκια και τέτοια...

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 13:26]

δεν ειχε πολυ κινηση απο ψαρι αλλα χτυπησαμε μερικα καλα.

σαργομυτακια τσιπουρες λαβρακια κεφαλοπουλα.χασαμε και ενα ροφοπουλο καμια 10αρια κιλακια.........

ρε, άσε τα ροφόπουλα και τράβα καμάκωσε κανένα από τα "άλλα" ψάρια ;) ... ξέρεις εσύ, αυτά που λιάζονται στην άμμο... :jump:

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 13:32]

To 10κιλο το λες ΡΟΦΟΠΟΥΛΟ;;; Δλδ πόσο πρέπει κατεσέ να είναι κάποιος για να είναι μεγάλος; 25;;;

Εγώ βασικά είμαι λίγο περίεργη περίπτωση. Λατρέβω τη θάλασσα, τρελένομαι για το βυθό, μ'αρέσει το ψαροντούφεκο αλλά δεν τρώω ψάρι... :p Μου 'πε ο πατέρας μου οτι θα μου πάρει αυτές τις μέρες ένα δικό μου λαστιχοβόλο να παίρνω σαργουδάκια και τέτοια...

κατω απο 10 κιλα δεν αξιζει να του ριξεις.συνηθως σε 1 μηνα θα εχει παρει μερικα κιλακια ακομα και μιας και φωλιαζουν κατω απο βραχους ή σπηλιες καλυτερα να το αφησεις γιατι σιγουρα θα το ξαναβρεις.

αυτο που βλεπω ειναι οτι καθε χρονο λιγοστευουν τα καλα ψαρια τα ''καθαρα'' (σπαροι/τσιπουρες/σαργοι/ζανακες/τσερουλες/λιθρινια και αυξανονται τα ''βρωμικα'' λαβρακια /κεφαλοπουλα/γοβιοι

Αρχική απάντηση από dpresv [Σήμερα, στις 13:40]

ρε, άσε τα ροφόπουλα και τράβα καμάκωσε κανένα από τα "άλλα" ψάρια ;) ... ξέρεις εσύ, αυτά που λιάζονται στην άμμο... :jump:

εννοειτε οτι πριν ξεκινησω τα παρειστικα ψαροντουφεκα χτυπησα πριβε μια ''ζαργανα'':D

ρε παιδια τα γιαννενα βγαζουν ''ζαργανες'' στη λιμνη?

:whistling

σχολαω σε λιγακι.......θα τα πουμε αυριοζζζζζζ:hi:

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 13:51]

εννοειτε οτι πριν ξεκινησω τα παρειστικα ψαροντουφεκα χτυπησα πριβε μια ''ζαργανα'':D

ρε παιδια τα γιαννενα βγαζουν ''ζαργανες'' στη λιμνη?

:whistling

Αρχική απάντηση από Maz00nga [Σήμερα, στις 13:46]

Ντροπη ρε, 10 κιλα ροφος και πας να τον κατακρεουργησεις :p Ελπιζω να μην πιανεις περισσοτερα απ οσα χρειαζεσαι ε?..

μπα....οσα πιανονται καταληγουν σε ταβερνα ενος πολυ καλου φιλου για βασιλικες μασες το βραδακι με τα απαραιτητα συνοδευτικα :banging:

σχολαω σε λιγακι.......θα τα πουμε αυριοζζζζζζ:hi:

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΡΑΓΜΑ!!! ψαροντουφεκακι ολε!

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

ο ροφος μπορει να παει και πολλα κιλα θελει ομως προσοχη και να μην τον χτυπας οπου να'νε γιατι σου περνει το ψαροντουφεκο και φευγει! :eek: . παρε μια φωτο απο το καμαρι του πατερα μου (το καδρο ειναι στην κουζινα :D)

post-1377-1416072074,1599_thumb.jpg

αυτα ειναι τριχες:D , εχω δει στη Ποτιδαια να βγαζουνε απο το καναλι Λαυρακι, ο παπους με τη βοηθεια 4 συγχωριανων εδεσε το κεφαλι του λαυρακιου στο σαμαρι και η ουρα σερνοταν στο χωμα:o . Εν ετη 1983 αυτα , πολυ γελιο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.