YDinopoulos Ιούλιος 7, 2005 #8601 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Φραγμακο...που ειπαμε οτι εισαι ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούλιος 7, 2005 #8602 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Όποιος έχει κινητό νοκια series 60 [symbian] ας μου στείλει ένα pm να επικοινωνήσουμε θέλω να ρωτήσω ορισμένα πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Ιούλιος 7, 2005 #8603 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 χαμος στο Λονδίνο........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 7, 2005 #8604 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 3οσε το κακό με τις Asus σήμερα... 3 sata σε 3 διαφορετηκά μ/β...ΕΛΕΟΣ Αλλά τι λέω το DFI που έχω σπίτι φταίει για όλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούλιος 7, 2005 #8605 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Ρε παιδιά, κανένα προγραμματάκι για "κλονοποίηση" σκληρού; Το Norton Ghost κάνει αυτή τη δουλειά ή μου φαίνεται;Βασικά πήρε ένα φίλος ένα 200άρη και θέλει να περάσει ό,τι έχει μέσα σε αυτόν χωρίς να κάνει format. Βασικά για τα παιχνίδια καίγεται επειδή σε αρκετά δεν έχει τα cds οπότε του είπα αναγκαστικα πρέπει να κάνει ολοκληρωτικό αντίγραφο του δίσκου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούλιος 7, 2005 #8606 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 ξερει κανενας που μπορω να κατευασω δωρεαν το videoclip του crazy frog????? εψαξα αλλα δεν βρικα πουθενα δωρεαν.. αν το εχει κανενας ας ριξει ενα πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maz00nga Ιούλιος 8, 2005 #8607 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 OKAMOTO, ΕΚΑΨΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ $$!@$!#@ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ... Θα μου περασει ε? ( Ε ρε τι τραβαμε οταν πρεπει να πληρωνουμε 1 ευραιο τον ηλεκτρολυτικο πυκνωτη... ΓΜΦΑΣΜΥ$*$&*#$(#$# ετσι μου ρχεται να ... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούλιος 8, 2005 #8608 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 00:37] ξερει κανενας που μπορω να κατευασω δωρεαν το videoclip του crazy frog????? εψαξα αλλα δεν βρικα πουθενα δωρεαν.. αν το εχει κανενας ας ριξει ενα πμ. emule it.το ringtone παντως δε λεει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 8, 2005 #8609 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Χθες, στις 15:35] Φραγμακο...που ειπαμε οτι εισαι ??? Αστακος αιτωλοακαρνανιαςςςςςςςς πατριδα ρεεεεεεεεεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιούλιος 8, 2005 #8610 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 SPC ΞΥΠΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Ιούλιος 8, 2005 #8611 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 παιδες μολις επεστρεψα απο το Καβουρι(you know ψυχοτεχνικα tests για τις στρατιωτικες σχολες).Σε μια φαση οι ερωτησεις με στριμωξανε και κατεληξα οτι ειμαι αθεος.Πειραζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 8, 2005 #8612 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 οχι, γιατι οι αλλοι ειναι θεικοι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Ιούλιος 8, 2005 #8613 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 ε ξερω γω. Εχω την εντυπωση πως ο στρατος ειναι πατρις,θρησκεια,οικογενεια. Εχω δεν εχω το θρησκεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Ιούλιος 8, 2005 #8614 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 ειχα δυο επιλογες:η αθεος η ανισορροπος.παρε ματι την σειρα των ερωτησεων:πιστευετε σε μεταφυσικα φαινομενα? οχιπιστευετε στην μεταθανατο ζωη? οχιπιστευετε στο παραδεισο και την κολαση? οχιπιστευε στην Δευτερα παρουσια του χριστου? οχιπιστευετε στο θεο? ναι??? ειναι παραφρων αγορι μου.Γεια σου(οι ερωτησεις δεν ηταν με την σειρα η μια μετα ην αλλη αλλα μπλεγμενες με πολλες αλλες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 8, 2005 #8615 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 βασικα κοπηκες λογω των ΟΧΙ , πολλα ΟΧΙ. Στο στρατο λες παντα ΝΑΙ , οπως η εμπορικη τραπεζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Ιούλιος 8, 2005 #8616 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 lolελπιζω παντως να μην γινει καμια στραβη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούλιος 8, 2005 #8617 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Τι απόλαυση όταν ξαναβρίσκεις ένα κωδικό που είχες ξεχάσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούλιος 8, 2005 #8618 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Τι απολαυση ειναι να εχεις ξεχασει την ATM καρτα στην κωλοτσεπη, να καθεσαι και να σπαει, και να πας σπιτι και μετα απο 1 ωρα ψαξιμο να καταλαβαινεις οτι εχεις χασει και το βιβλιαριο (μεσα στο αχουρι) οποτε ... no money, no honey....edit: ειναι καλος τροπος για σιγουρη αποταμιευση (αν καταφερεις να επιβιωσεις πεινα, διψα κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 8, 2005 #8619 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka βασικα κοπηκες λογω των ΟΧΙ , πολλα ΟΧΙ. Στο στρατο λες παντα ΝΑΙ , οπως η εμπορικη τραπεζα Τι λες βρε? Για σκεψου το "Ναι" στα επομενα.... - Θες να ταϊσεις τον εργατη ? - Θα πας να μας παρεις μπουλμεδακια απο διπλα ? - Θα καθαρισεις τον λαχανά ? - Θα πας για 02:00-08:00 κλίμακα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maz00nga Ιούλιος 8, 2005 #8620 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 Κοιτα να δεις, γι αυτο λεω να μη βαζετε χημικα προσθετα στα νερα της υδροψυξης (Βλεπε Anti Freeze, UV Reactive Fluid,κτλ) ωστε αμα ξεμεινετε τοσο πολυ πια απο χρηματα να χετε να πιειτε κατι , μεχρι να σας βρουνε οι Promm-αδες που εχουνε κατι γκαφρα στην ακρη και να σας δωσουν κατιτις γιατι αν συνεχισετε να πινετε το νερο του w/c θα πατε για RMA οι ιδιοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.