Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Ρε παιδιά, κανένα προγραμματάκι για "κλονοποίηση" σκληρού; Το Norton Ghost κάνει αυτή τη δουλειά ή μου φαίνεται;

Βασικά πήρε ένα φίλος ένα 200άρη και θέλει να περάσει ό,τι έχει μέσα σε αυτόν χωρίς να κάνει format. Βασικά για τα παιχνίδια καίγεται επειδή σε αρκετά δεν έχει τα cds οπότε του είπα αναγκαστικα πρέπει να κάνει ολοκληρωτικό αντίγραφο του δίσκου.

OKAMOTO, ΕΚΑΨΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ $$!@$!#@ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ... Θα μου περασει ε? :D ( Ε ρε τι τραβαμε οταν πρεπει να πληρωνουμε 1 ευραιο τον ηλεκτρολυτικο πυκνωτη... ΓΜΦΑΣΜΥ$*$&*#$(#$# ετσι μου ρχεται να ... )

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 00:37]

ξερει κανενας που μπορω να κατευασω δωρεαν το videoclip του crazy frog????? εψαξα αλλα δεν βρικα πουθενα δωρεαν.. αν το εχει κανενας ας ριξει ενα πμ.

emule it.

το ringtone παντως δε λεει.

παιδες μολις επεστρεψα απο το Καβουρι(you know ψυχοτεχνικα tests για τις στρατιωτικες σχολες).

Σε μια φαση οι ερωτησεις με στριμωξανε και κατεληξα οτι ειμαι αθεος.

Πειραζει?

ειχα δυο επιλογες:η αθεος η ανισορροπος.

παρε ματι την σειρα των ερωτησεων:

πιστευετε σε μεταφυσικα φαινομενα? οχι

πιστευετε στην μεταθανατο ζωη? οχι

πιστευετε στο παραδεισο και την κολαση? οχι

πιστευε στην Δευτερα παρουσια του χριστου? οχι

πιστευετε στο θεο? ναι??? ειναι παραφρων αγορι μου.Γεια σου

(οι ερωτησεις δεν ηταν με την σειρα η μια μετα ην αλλη αλλα μπλεγμενες με πολλες αλλες)

Τι απολαυση ειναι να εχεις ξεχασει την ATM καρτα στην κωλοτσεπη, να καθεσαι και να σπαει, και να πας σπιτι και μετα απο 1 ωρα ψαξιμο να καταλαβαινεις οτι εχεις χασει και το βιβλιαριο (μεσα στο αχουρι) οποτε ... no money, no honey....

edit: ειναι καλος τροπος για σιγουρη αποταμιευση (αν καταφερεις να επιβιωσεις πεινα, διψα κλπ)

Αρχική απάντηση από ea6gka

βασικα κοπηκες λογω των ΟΧΙ , πολλα ΟΧΙ. Στο στρατο λες παντα ΝΑΙ , οπως η εμπορικη τραπεζα

Τι λες βρε? Για σκεψου το "Ναι" στα επομενα....

- Θες να ταϊσεις τον εργατη ?

- Θα πας να μας παρεις μπουλμεδακια απο διπλα ?

- Θα καθαρισεις τον λαχανά ?

- Θα πας για 02:00-08:00 κλίμακα ?

:hehe::rofl:

Κοιτα να δεις, γι αυτο λεω να μη βαζετε χημικα προσθετα στα νερα της υδροψυξης (Βλεπε Anti Freeze, UV Reactive Fluid,κτλ) ωστε αμα ξεμεινετε τοσο πολυ πια απο χρηματα να χετε να πιειτε κατι , μεχρι να σας βρουνε οι Promm-αδες που εχουνε κατι γκαφρα στην ακρη και να σας δωσουν κατιτις γιατι αν συνεχισετε να πινετε το νερο του w/c θα πατε για RMA οι ιδιοι :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.