Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 02:05]

Στο 3d mark 2001 ποιά τεστ βάζουμε για burn-in στις μνήμες (όχι στις μνήμες της VGA)

Γενικά είμαι στην φάση burnin και εάν έχετε καμια καλή ιδέα για αποδοτικό να με πείτε εάν θέλετε γιατί είμαι :baby:

memtest ίσως?

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

ANTE ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

την κανω για 15 μερες Θάσο.. Αν πετύχω κάνα πισι τα λέμε...

Ζητείται σύστημα wc με block μερικών τετραγωνικών για να μπω μέσα. Ρε παιδιά, τι καύσωνας είναι αυτός γμτ; 32 βαθμούς υπο σκιά μέσα στο σπίτι! Φανταστείται τι θα γίνεται έξω... Τέσπα, εγώ την κάνω για χωριό, σιγά μην κάτσω να ψηθώ Σαββατοκυριακάτικα...

Υ.Γ.: Όποιος θέλει να κάνει μπάρμπεκιου το ΣΚ και δεν έχει ψησταριά, του προσφέρω το γραφείο μου...

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Ζητείται σύστημα wc με block μερικών τετραγωνικών για να μπω μέσα. Ρε παιδιά, τι καύσωνας είναι αυτός γμτ; 32 βαθμούς υπο σκιά μέσα στο σπίτι! Φανταστείται τι θα γίνεται έξω... Τέσπα, εγώ την κάνω για χωριό, σιγά μην κάτσω να ψηθώ Σαββατοκυριακάτικα...

Υ.Γ.: Όποιος θέλει να κάνει μπάρμπεκιου το ΣΚ και δεν έχει ψησταριά, του προσφέρω το γραφείο μου...

Intel επεξεργαστής ε;

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 10:49]

Ρε παιδιά, τι καύσωνας είναι αυτός γμτ; 32 βαθμούς υπο σκιά μέσα στο σπίτι...

33 Βαθμούς... σε πέρασα. :p

Αρχική απάντηση από ea6gka

πωπω τι ζεστη ειναι αυτη θα σκασω:flag: :nuke:

σημερα πρεπει να εχω περασει πανω απο 12 ωρες σε air condition ...

Ηλιθιες μπανανες επεξεργαστες....και πιο ηλιθιος εγω που ψαρωσα.......

τι να σου πω , μεγαλη πικρα , ξερω ομως ενα καλο γραφειο τελετων , θα σου κανει καλη τιμη στην κηδεια του Venice :cool:

Αρχική απάντηση από spresv [Σήμερα, στις 20:51]

Ηλιθιες μπανανες επεξεργαστες....και πιο ηλιθιος εγω που ψαρωσα.......

Tι ήταν?

3500+, 3200+, 3000+?

Λοιπόν μπορεί κάποιος κατέχων να μας πέι πόσο μήκος είναι τα coolsleeves του hac ? Γράφει τιμή αλλά μου διαφευγει το μέγεθος . Και αν είναι καλά επίσης αν κάποιος τα έχει .

http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=4204

Βαρέθηκα όποτε ανοιγουν το pc χωρίς chiller & αντλία :hehe: να μου χαλάνε οι σωλήνες απο τους 60c~[διπλώνουν ] :hehe:

Αρχική απάντηση από FrOsT [Χθες, στις 21:27]

Tι ήταν?

3500+, 3200+, 3000+?

3200+.... Κανενας εθελοντης με αποδειξη απο το πλαισιο? :devil:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.