Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

θα συμφωνήσω με την άναρχη συμπεριφορά κλπ

θα διαφωνήσω με το θέμα συμβόλων, Τουρκίας κλπ (ειδικά η Τουρκία μόνο ως ατυχές παράδειγμα μπορεί να χαρακτηριστεί - αν και δεν νομίζω ότι το είπε έτσι ο Γιώργος)

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Βασιλης

oi καλυτεροι drivers για intel σε 3δμαρκ01 ειναι οι 4,12?

φιλαρακο εισαι ΟΤ , εδω καναμε ολοκληρη φασαρια για να βλεπουμε θεματα τεχνολογιας και εσυ ερχεσαι και ποσταρεις τετοια ερωτηση στο ΟΤ? κοιτα θρασος :p:hehe:

Αρχική απάντηση από spc

θα συμφωνήσω με την άναρχη συμπεριφορά κλπ

θα διαφωνήσω με το θέμα συμβόλων, Τουρκίας κλπ (ειδικά η Τουρκία μόνο ως ατυχές παράδειγμα μπορεί να χαρακτηριστεί - αν και δεν νομίζω ότι το είπε έτσι ο Γιώργος)

δεν το ειπα ετσι οπως νομιζεις;)

Αρχική απάντηση από ea6gka

δεν το ειπα ετσι οπως νομιζεις;)

νομίζω ότι κατάλαβα πως το εννοείς

ίσως δεν το εξέφρασα σωστά: εννοούσα ότι δεν πιστεύω ότι θέτεις την Τουρκία ως παράδειγμα προς μίμηση ;)

Η αληθεια ειναι οτι το κακο εχει παραγινει!Οσο για τα παραπανω με τη σημαια νομιζω αρκει να θυμηθουμε το δυσαρεστο για ολους μας γεγονος στην Κυπρο!Χωρις παρεξηγηση,αλλα γνωμη μου ειναι η αντιδραση οποιουδηποτε στους δρομους,κλπ δεν μπορει να αφηνεται ανεξελεγκτη απ'την στιγμη που σταματα να γινεται με "ειρηνικους" τροπους!

Αρχική απάντηση από deadlock7

Ρε συ Bill συγνωμη που ειμαι καπως ασχετος..αλλα τι δειχνει η εικονα που δεν καταλαβαινω?

Αρχική απάντηση από Zarras

διφραγγα του ευρω... ?

Αρχική απάντηση από spc

container του δίφραγγου;

einai το εχωτερικο των evaporator του chilly1 τα οποια τα χρησιμοποιει και στις βασεις για τα κανιστρα του τα οποια κρατανε πολυ σε load με ξηρο παγο..!....με αζωτο λογικα ολα πανω κατω στα ιδια επιπεδα ειναι.....

Στο 3d mark 2001 ποιά τεστ βάζουμε για burn-in στις μνήμες (όχι στις μνήμες της VGA)

Γενικά είμαι στην φάση burnin και εάν έχετε καμια καλή ιδέα για αποδοτικό να με πείτε εάν θέλετε γιατί είμαι :baby:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.