.38-.45 Ιούνιος 21, 2005 #8081 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 14:42] ... μουρμούριζαν ...όσο και κατά την επιστροφή).... !! δε ροχαλιζαν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 21, 2005 #8082 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Μου θυμηζει το ανεκδοτο που παει ο Κινεζος στο περιπτερο στα Σφακια και λεει του περιπτερα- τσιν τσουν τσαν τσι Coca colaκαι ο περιπτερας με υφος αποριας- Μια παγωμενη.... τί ???? LOL:hehe: ευτυχως που δεν εβγαλε το καλασνικοφ απο κατω να τον τελειωνει το παλιοκινεζα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 21, 2005 #8083 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 !! δε ροχαλιζαν; εντάξει....το είπα περιφραστικάΔεν μπορώ να πω πάντως, το ηχητικό σύστημα κατά την οδήγηση δρα θετικά:Αντί να ρωτάς: ''Μωρό, κοιμάσαι γλυκό μου;'', αρκεί να προσέξεις το εκάστοτε ηχητικό υπόβαθρο και έχεις την απάντηση:wowwowwowwowwowwowwow, 同Χ2同Χ2同Χ2同Χ2同Χ2, lianlilianlilianlilianli = up 'n runningBlair witch Project wannabe creepy sounds = system off Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 21, 2005 #8084 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 ξερει κανενας απο που μπορω να κατεβασω το sketchup ? εψαξα αλλα δεν βρηκα ακριβως αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 21, 2005 #8085 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 κατα προτιμηση την τελευταια εκδοση. ποια ειναι ομως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 21, 2005 #8086 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 sketchup it ? το εχω εγω και θα σου πω σε λιγο απο που θα το παρεις, μεχρι να βρω εννοω απο που το κατεβασα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 21, 2005 #8087 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Έλα ρε που δε βρίσκεις! Εγώ έβαλα στο google "sketchup download" και το βρήκα με ελάχιστο ψάξιμο. Επίοσης η τελευταία έκδοση είναι η 4. Υ.Γ.: Κατέβασε το trial και μετά στείλε μου πμ για τα... "γνωστά" Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 21, 2005 #8088 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka sketchup it ? το εχω εγω και θα σου πω σε λιγο απο που θα το παρεις, μεχρι να βρω εννοω απο που το κατεβασα :OT: για την καρτουλα σου μην ανυσηχεις που ζεστενονται οι μνημες τις καρτας οι extremοι καρτες ανεβαζουν παντα πιο πολυ θερμοκρασια,ειναι και καλοκαιρι και ολα συντελουνενας φιλος εχει στην Σουηδια μια 6800ultra extrem και εχει τα ιδια προβληματα αλλα η καρτα του μαμαει:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 21, 2005 #8089 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/15755pluginshttp://www.sketchup.com/?section=downloads Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 21, 2005 #8090 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 παιδια που μπορω να κατευασω το σουπερ PI ? ποιο να βρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 21, 2005 #8091 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από def παιδια που μπορω να κατευασω το σουπερ PI ? ποιο να βρω? ΤΟΟLS>KENTRIKH SELIDA Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 21, 2005 #8092 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Γειαααα! Τι λεει ολα καλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 21, 2005 #8093 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 19:13] Γειαααα! Τι λεει ολα καλα? πως πηγαν οι εξετασεις σου βρε?:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Ιούνιος 21, 2005 #8094 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Ρε γμτ ελπίζω ο καιρός να πάει έτσι καλοκαιρινός για όλο το καλοκαίρι γιατί μας έχει τρελάνει η αναποφασιστικότητά του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιούνιος 21, 2005 #8095 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από H.A.Balafoutre [Σήμερα, στις 19:32] Ρε γμτ ελπίζω ο καιρός να πάει έτσι καλοκαιρινός για όλο το καλοκαίρι γιατί μας έχει τρελάνει η αναποφασιστικότητά του. μα... γιατι το λες αυτο?? http://www.hnms.gr/hnms/greek/forecast/forecast_general_3-6_html?dr_region=Greece&nofdays=n3_6 :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 21, 2005 #8096 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma πως πηγαν οι εξετασεις σου βρε?:hi: Φραγμα μου ελειψες ρε Μια χαρα πηγαν...εκτος απο Αλγεβρα κ Μαθ Κατ/σης που παιζει να πηρα τα @@ μου...ημι-λευκη κολλα Ολα καλα ειναι, καιρο εχω να σας δω! ΥΓ: 2 chars σχεδον 40lvl σε 2 μερες ειναι καλα? και ο daggerας 56 με ολα Β+3 Lin2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 21, 2005 #8097 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K Φραγμα μου ελειψες ρε Σου έλλειψε ο Φράγμας; ????? :-O Τι να πω...βίτσια είναι αυτά! (και μένα που λείπει ο ''γλυκός μου'' αλλά δεν κάνω έτσι!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 21, 2005 #8098 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από spc Σου έλλειψε ο Φράγμας; ????? :-O Τι να πω...βίτσια είναι αυτά! (και μένα που λείπει ο ''γλυκός μου'' αλλά δεν κάνω έτσι!) Κ εσυ μου ελειψες! Ολους σας αγαπω! :P Εχω χαζεψει με το L2... Τελικα spc, η μνημη που σου ειπα οτι μαλλον καηκε, τοτε με το σιντριβανι...σκυλι! Μια χαρα ειναι! μαλλον στεγνωσε... Αλλαγες ειδα! Φραγμας, Bill, Ζαρρας, sotiris :) ΥΓ:Δεν ησουν αδμινος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούνιος 21, 2005 #8099 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_KΥΓ:Δεν ησουν αδμινος? είχε αυτοανακηρυχθεί να το αλλάξω κι εγώ σε The Galaxy Emperor? ( στην ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις πάντως ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 21, 2005 #8100 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K Κ εσυ μου ελειψες! Ολους σας αγαπω! :P Αν σου έλλειψε κι ο Φράγμας, δεν με νοιάζει ότι και να λες! Αρχική απάντηση από fANiS_KΕχω χαζεψει με το L2... Α, εσύ έχεις μείνει πολυυυυυυ πίσω! Αρχική απάντηση από fANiS_KΥΓ:Δεν ησουν αδμινος? Και παραμένω! Απλώς τελευταία κυκλοφορώ ινκόγκνιτο τελευταίως! Αρχική απάντηση από sotiris είχε αυτοανακηρυχθεί να το αλλάξω κι εγώ σε The Galaxy Emperor? ( στην ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις πάντως ) Εσύ είσαι που θα φας το πρώτο ban μου φαίνεται! :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.