Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

αριστο αν στο κοψουνε παρε με θρασος και πεστους οτι εισαστε απαραδεκτοι κλπ που μου το κοψατε πριν το Σ/Κ:p

Αρχική απάντηση από ea6gka

αριστο αν στο κοψουνε παρε με θρασος και πεστους οτι εισαστε απαραδεκτοι κλπ που μου το κοψατε πριν το Σ/Κ:p

Πήγα Multirama σήμερα και πήρα μια νετκι των 20... μόλις λήξει τσούπ την βάζω :p

ρε παιδιά κανα Link με private tracker για torrent ξέρετε???

το thepiratebay.org σέρνεται... 3 χιλιάδες leechers και μονο 300 seeders στον Ανδρέα...

Αρχική απάντηση από chros26_

3 χιλιάδες leechers και μονο 300 seeders στον Ανδρέα...

τον μικρούτσικο?? :hehe:

Αρχική απάντηση από greekfragma [Χθες, στις 20:59]

ε δεν ξερουν και ολοι μεσα στο λαμπ οτι η Grace εχει τετοιο ρολο εκει.καποιοι δεν ηξεραν καν οτι η Grace ειναι παλιο μελος εδω μιας και εχει σταματησει σχεδον να ποσταρει.......και γω οταν ειδα το συγκεκριμενο ριβιου ειδα το ονομα της εκει μεσα.

Ανημερωτος και γω.......200καμτσικιες με το μαστιγιο ειναι καλα?:whip:

:shutup:

επισης για την τιμη κατι ακομα.........ειδα οτι πουλας πολυ πραμα απο hardware........το συγκεκριμενο τροφοδοτικο απο εγγυηση παρελκομενα τι εχει?γιατι αν εχει εγγυηση και παρελκομενα θα ηξερες τιμη να το βαλεις χωρις να γουγλαρεις.....εαν δεν εχει τιποτε απο αυτα τοτε παω πασο:)(αν και 130 για μτχ χωρις παρελκομενα παραειναι πολλα και παλι μιας και το ειδες 135 καινουριο ολλανδια......)

Τι 200? Να σε κρεμασουν αναποδα και να σου δωσουν καμια 500αρα με βρεγμενη σανιδα πρεπει. :giveup:

Εγγυηση τιποτα αλλα πληρη παρελκομενα πλην κουτι. Εγω διαταγες ακολουθω, δεν ξερω τιποτα! :whistling Μαλλον θα το κρατησει ομως οποτε δεν......:rip: Το ξηλωσα και απο την αγγελια.

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 11:22]

να κανουμε ενα update στη λιστα με τα ποστ ? :D:D

Γιατί δεν το κάνεις μόνος σου? Επειδή είσαι πρώτος?? :p

οχι βρε συ , απλα να δουνε οι αλλοι ποσο πισω ειναι και να αρχισουνε να ποσταρουνε μετα μανιας:hehe:

καλα μονος μου πως το κανω?

Αρχική απάντηση από .38-.45

loool Gr_God, anyway

11 ολοκληρες ωρες χωρις spamming... κατι συμβαινει σημερα...

bla bla bla bla bla

ok, boss?

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 11:28]

οχι βρε συ , απλα να δουνε οι αλλοι ποσο πισω ειναι και να αρχισουνε να ποσταρουνε μετα μανιας:hehe:

καλα μονος μου πως το κανω?

Αν κλικάρεις στον αριθμό των απαντήσεων ενός θέματος μπορείς να δεις ποιος έχει ποστάρει σε κάθε θέμα και πόσες φορές.

άλλα 3 ποστ και μπαίνω στο top 20:D

θέλω δουλειά για να θεωρούμαι αξιοσέβαστος spammer... (π.χ. spc)

Επιτελους τελειωσαμε σχεδον (εχω βιολογια που ημουν αρρωστος) τις πανελλξνιες και επιτελους ξανασυνδεσα τον υπολογιστη και εκανα και αιτηση για dsl !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.