spc Ιούνιος 7, 2005 #7601 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Εμ και συ, σε μονοπύρηνο επένδυσες.... αν τα έσκαγες X2 θα είχες καλύτερη τύχη.... :rofl: Αυτό να μου πεις.... Αλλά ξέρεις μωρέ, για το Χ2 η αρχική προσέγγιση ήταν διαφορετική: Σιγά-σιγά, στρώσιμο, κάψιμο κλπ Η όλη διαδικασία μου έφαγε 5+5+2 (bonus) ώρες, που να ξέρα ότι θέλει τσίτα τάσεις με την πρώτη; (ελπίζω να μην υπερεκτίμησα το χιούμορ σου και να εννοούσες ''ΣΕ Χ2'' και όχι απλά ''Χ2'') Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούνιος 7, 2005 #7602 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Ο φαρμας απο τοτε που εγινε news poster γραφει με κοκκινα fonts ή ειναι απλα συμπτωση που πεφτω πανω σε ... κοκκινα ποστ του εν λογω "κυριου"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Ιούνιος 7, 2005 #7603 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 ρε παιδια ποιο ειναι το site των ελληνων Macοφιλων να παμε να τους δουλεψουμε λιγακι? :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούνιος 7, 2005 #7604 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 helmug?http://www.helmug.gr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 7, 2005 #7605 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Macoφιλος από το McDonald's και το Big Mac; Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 7, 2005 #7606 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 καλυνυχτα παιδακια... παω για υπνο γιατι αυριο γραφω χημεια! αμα γραψω πανω απο 13 κερναω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 7, 2005 #7607 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Ο φαρμας απο τοτε που εγινε news poster γραφει με κοκκινα fonts ή ειναι απλα συμπτωση που πεφτω πανω σε ... κοκκινα ποστ του εν λογω "κυριου"! Σαν να μην έχεις άδικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούνιος 7, 2005 #7608 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 23:58] Σαν να μην έχεις άδικο... Σαν να 'χω δικιο ενα πραμα δηλαδη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 7, 2005 #7609 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Ένα πράμα τέτοιο, ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 7, 2005 #7610 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 μάλιστα.... σοβαρά τα πράματα δηλαδή.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 7, 2005 #7611 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Μυρίζομαι συνομοσία από τα adminia, τα wannabe adminia και τον Σόλων; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούνιος 7, 2005 #7612 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 let me spam with you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούνιος 7, 2005 #7613 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Nα μαστιγωθει παραυθα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 7, 2005 #7614 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Nα μαστιγωθει παραυθα! έτσι στεγνά δίνεις τον σύντροφό σου ρε; μέχρι χθες αλλάζατε nicks στο lab, στο msn, οδοντόβουρτσες και γω δεν ξέρω τι άλλο.... υποψιάζομαι ότι παίζει ερωτική απιστία.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούνιος 7, 2005 #7615 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 00:07] τα wannabe adminia και τον Σόλων; Εγω γιατι δεν ανηκω στην συμπαθη συνομoταξια των συμπαθων τετραποδων "wannabe adminia"????? Ειμαι ξεχωριστη ρατσα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 7, 2005 #7616 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 00:11] έτσι στεγνά δίνεις τον σύντροφό σου ρε;μέχρι χθες αλλάζατε nicks στο lab, στο msn, οδοντόβουρτσες και γω δεν ξέρω τι άλλο....υποψιάζομαι ότι παίζει ερωτική απιστία.... Μάλλον προσπαθείς να στρέψεις αλλού την προσοχή μας και να ξεχάσουμε τις περιπέτιές σου με τον Φάνη στη Θεσσαλονίκη. Αλλά θα βρώ φωτογραφίες, δε θα βρώ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 7, 2005 #7617 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Εγω γιατι δεν ανηκω στην συμπαθη συνομoταξια των συμπαθων τετραποδων "wannabe adminia"????? Ειμαι ξεχωριστη ρατσα?? Εσύ είσαι sui generis Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 7, 2005 #7618 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Εγω γιατι δεν ανηκω στην συμπαθη συνομoταξια των συμπαθων τετραποδων "wannabe adminia"????? Ειμαι ξεχωριστη ρατσα?? :coax: (πρέπει να πλερώσεις για να μπεις στο club: ελάχιστα post (aka ): 2.000 + ελάχιστος χρόνος παραμονής στο site (aka ξεμονονάχισμα υφισταμένου admin): 10 ώρες ή 1.000 Km) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούνιος 7, 2005 #7619 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από spc έτσι στεγνά δίνεις τον σύντροφό σου ρε; μέχρι χθες αλλάζατε nicks στο lab, στο msn, οδοντόβουρτσες και γω δεν ξέρω τι άλλο.... υποψιάζομαι ότι παίζει ερωτική απιστία.... To μυαλο σου στο σεξ εσενα.....! Ειπαμε,υπαρχουν ακομα ΑΝΤΡΕΣ στον τοπο τουτο,δε γιναμε ολοι τικιταγκες σα μερικους(-ες) μερικους(-ες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 7, 2005 #7620 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 και κάπου εδώ περιμένουμε τον astrolabo να μας κάνει update του top 10 του ''Πειτε ο,τι θελετε......'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.