Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από RootX

Εμ και συ, σε μονοπύρηνο επένδυσες.... αν τα έσκαγες X2 θα είχες καλύτερη τύχη....

:rofl: :rofl: :rofl:

Αυτό να μου πεις....

Αλλά ξέρεις μωρέ, για το Χ2 η αρχική προσέγγιση ήταν διαφορετική: Σιγά-σιγά, στρώσιμο, κάψιμο κλπ

Η όλη διαδικασία μου έφαγε 5+5+2 (bonus) ώρες, που να ξέρα ότι θέλει τσίτα τάσεις με την πρώτη;

(ελπίζω να μην υπερεκτίμησα το χιούμορ σου και να εννοούσες ''ΣΕ Χ2'' και όχι απλά ''Χ2'')

:p

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από SLN

Ο φαρμας απο τοτε που εγινε news poster γραφει με κοκκινα fonts ή ειναι απλα συμπτωση που πεφτω πανω σε ... κοκκινα ποστ του εν λογω "κυριου"!

Σαν να μην έχεις άδικο...

Αρχική απάντηση από Samael

Nα μαστιγωθει παραυθα! :hehe:

έτσι στεγνά δίνεις τον σύντροφό σου ρε;

μέχρι χθες αλλάζατε nicks στο lab, στο msn, οδοντόβουρτσες και γω δεν ξέρω τι άλλο....

υποψιάζομαι ότι παίζει ερωτική απιστία....

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 00:07]

τα wannabe adminia και τον Σόλων; :p:hehe:

Εγω γιατι δεν ανηκω στην συμπαθη συνομoταξια των συμπαθων τετραποδων "wannabe adminia"????? Ειμαι ξεχωριστη ρατσα??

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 00:11]

μέχρι χθες αλλάζατε nicks στο lab, στο msn, οδοντόβουρτσες και γω δεν ξέρω τι άλλο....

Μάλλον προσπαθείς να στρέψεις αλλού την προσοχή μας και να ξεχάσουμε τις περιπέτιές σου με τον Φάνη στη Θεσσαλονίκη. Αλλά θα βρώ φωτογραφίες, δε θα βρώ;

Αρχική απάντηση από SLN

Εγω γιατι δεν ανηκω στην συμπαθη συνομoταξια των συμπαθων τετραποδων "wannabe adminia"????? Ειμαι ξεχωριστη ρατσα??

:coax: :coax: :coax:

(πρέπει να πλερώσεις για να μπεις στο club: ελάχιστα post (aka ): 2.000 + ελάχιστος χρόνος παραμονής στο site (aka ξεμονονάχισμα υφισταμένου admin): 10 ώρες ή 1.000 Km)

Αρχική απάντηση από spc

To μυαλο σου στο σεξ εσενα.....!

Ειπαμε,υπαρχουν ακομα ΑΝΤΡΕΣ στον τοπο τουτο,δε γιναμε ολοι τικιταγκες σα μερικους(-ες) μερικους(-ες) :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.