RootX Ιούνιος 7, 2005 #7561 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma ΠΡΟΒΛΕΠΩ FORMAT ΛΟΓΩ CORRUPTION :giveup: Δεν λες μία και τα νούμερα του Joker? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 7, 2005 #7562 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma ΠΡΟΒΛΕΠΩ FORMAT ΛΟΓΩ CORRUPTION :giveup: παω πασο...παλι νικησες....ε ρε γαμωτο...δεν επρεπε να γινεις news poster....forune teller επρεπε να γινεις........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 7, 2005 #7563 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 16:17] Δεν λες μία και τα νούμερα του Joker? 34-42-28-8-14 και τζοκερ το 9:laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 7, 2005 #7564 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης Μπραβο...!Δεν θα δεις σημαντικη προοδο ομως.....για να δεις αυξηση επιδωσεων θα πρεπει να αυξησεις τους ''μεγακυκλους'' για να αυξηθει και η ταχυτητα της μεταφορας δεδομενων μεσω του διαυλου,αλλιως θα εχεις ''κουφια'' σχετικα mhz....οποτε μπες στο bios και ανεβασε τις μνημες σου......αληθεια τι chipakia εχουν?tccd??? λες να ειναι ακομα στο bios? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 7, 2005 #7565 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Μιας και δεν παίζω Joker, έτσι και βγουν αυτά, καλύτερα να εξαφανιστείς από τον πλανήτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 7, 2005 #7566 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 στις 400 σελιδες να κλειδωθει το thread και να ανοιξει ''Πειτε ο,τι θελετε: Part II''?? γιατι σε λιγο οι σελιδες θα φτασουν στο πατωμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 7, 2005 #7567 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Εξαρτάται πως έχει ρυθμίσει ο καθένας το προφίλ του... εμένα, 191 σελίδες μου λέει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 7, 2005 #7568 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 16:23] Μιας και δεν παίζω Joker, έτσι και βγουν αυτά, καλύτερα να εξαφανιστείς από τον πλανήτη τραβα δωσε μισο ευρω και παιξτα ρε χαμενο κορμι........και που ξερεις.....αν κερδισεις θα εξφανιστουμε μαζι και θα παμε τα 2 μας σε αλλο πλανητη Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούνιος 7, 2005 #7569 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Δεν ανοιγετε ενα thread να μην μαματε το θεματακι του Ζαχου??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 7, 2005 #7570 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης γιατι δεν τις βαζεις πανω? υπομονη Βασιλη,ολα θα βγουν σε φοτο και θα παρουσιαστουν,και μαλιστα εκτος απον fx55θα παρουσιαστει και ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 7, 2005 #7571 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma.αν κερδισεις θα εξφανιστουμε μαζι και θα παμε τα 2 μας σε αλλο πλανητη Εσύ που κολλάς? :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούνιος 7, 2005 #7572 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 16:25] ........και που ξερεις.....αν κερδισεις θα εξφανιστουμε μαζι και θα παμε τα 2 μας σε αλλο πλανητη ...σαν ερωτευμενοι τσιγκουινοι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 7, 2005 #7573 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Δεν ανοιγετε ενα thread να μην μαματε το θεματακι του Ζαχου??? Χαχα, διαφορετικά? θα μας τις βρέξεις ? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 7, 2005 #7574 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 16:26] Εσύ που κολλάς? :hehe: κατα τα αλλα εγω ειμαι ο ΑΔΕΝΑκιλερ.........:devil: ου να μου χαθεις παλιοπαρτακιααααααααααααα.....κομπιναδορεεεεεεεεεε:tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 7, 2005 #7575 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από def υπομονη Βασιλη,ολα θα βγουν σε φοτο και θα παρουσιαστουν,και μαλιστα εκτος απον fx55 θα παρουσιαστει και ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ε τωρα που ειπες Αρχοντας ,πες και τι ειναι γιατι δεν ειναι σωστο και με τρωει η αγωνια......!αμα ηταν να μην το ελεγες...τωρα με αναψες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 7, 2005 #7576 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 ΥΠΟΜΟΝΗ Βασιλη,ψευτης δεν ημουν ποτε για αυτα που λεω οτι εχω, υπομονη......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 7, 2005 #7577 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από def ΥΠΟΜΟΝΗ Βασιλη,ψευτης δεν ημουν ποτε για αυτα που λεω οτι εχω, υπομονη......... re δεν ειπα οτι εισαι ψευτης...απλα πες μου τι ειναι ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ......εστω με πμ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 7, 2005 #7578 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 ενας ειναι ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ των επεξεργαστων...................τωρα θα μου πειτε ρε μαμοτο παλι σε λαθος χερια θα ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούνιος 7, 2005 #7579 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 16:45] ενας ειναι ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ των επεξεργαστων...................τωρα θα μου πειτε ρε μαμοτο παλι σε λαθος χερια θα ειναι O itanium??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 7, 2005 #7580 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από SLN O dothan??? τσουκ,παληκαρι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.