Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Βασιλης

Μπραβο...!

Δεν θα δεις σημαντικη προοδο ομως.....για να δεις αυξηση επιδωσεων θα πρεπει να αυξησεις τους ''μεγακυκλους'' για να αυξηθει και η ταχυτητα της μεταφορας δεδομενων μεσω του διαυλου,αλλιως θα εχεις ''κουφια'' σχετικα mhz....οποτε μπες στο bios και ανεβασε τις μνημες σου......αληθεια τι chipakia εχουν?tccd???

λες να ειναι ακομα στο bios?

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 16:23]

Μιας και δεν παίζω Joker, έτσι και βγουν αυτά, καλύτερα να εξαφανιστείς από τον πλανήτη :p

τραβα δωσε μισο ευρω και παιξτα ρε χαμενο κορμι........και που ξερεις.....αν κερδισεις θα εξφανιστουμε μαζι και θα παμε τα 2 μας σε αλλο πλανητη:hehe:

Αρχική απάντηση από Βασιλης

γιατι δεν τις βαζεις πανω?

υπομονη Βασιλη,ολα θα βγουν σε φοτο και θα παρουσιαστουν,και μαλιστα εκτος απον fx55

θα παρουσιαστει και ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 16:25]

........και που ξερεις.....αν κερδισεις θα εξφανιστουμε μαζι και θα παμε τα 2 μας σε αλλο πλανητη:hehe:

...σαν ερωτευμενοι τσιγκουινοι.....

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 16:26]

Εσύ που κολλάς? :hehe: :hehe:

κατα τα αλλα εγω ειμαι ο ΑΔΕΝΑκιλερ.........:devil:

ου να μου χαθεις παλιοπαρτακιααααααααααααα.....κομπιναδορεεεεεεεεεε:tongue:

Αρχική απάντηση από def

υπομονη Βασιλη,ολα θα βγουν σε φοτο και θα παρουσιαστουν,και μαλιστα εκτος απον fx55

θα παρουσιαστει και ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ

ε τωρα που ειπες Αρχοντας ,πες και τι ειναι γιατι δεν ειναι σωστο και με τρωει η αγωνια......!αμα ηταν να μην το ελεγες...τωρα με αναψες.....:p

Αρχική απάντηση από def

ΥΠΟΜΟΝΗ Βασιλη,ψευτης δεν ημουν ποτε για αυτα που λεω οτι εχω, υπομονη.........

re δεν ειπα οτι εισαι ψευτης...απλα πες μου τι ειναι ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ......εστω με πμ...

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 16:45]

ενας ειναι ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ των επεξεργαστων...................τωρα θα μου πειτε ρε μαμοτο παλι σε λαθος χερια θα ειναι

O itanium???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.