Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Τωρα τα ειδα βρε γελοιε!!

Αμεσως με την καλη κουβεντα....

Οταν καθυστερεις εσυ 5 μερες εισαι πολυασχολος, οταν καθυστερω εγω μιση μερα.... θα με παρει και θα με σηκωσει.... Ουστ ρε ανιμαλς!

χθες το βραδυ κλοκαρα περισσοτερο τον fx55 και πηγε 2.91 με ταση 1.550 οι μνημες τις αφησα ετσι οπως ηταν 2,5-3-3-8 απλες tiwmmos 2x512 και ειπα να τον τεσταρω στο 3dmar 2005 αφου με κλοκαρισμα μονο της καρτας επαιρνα 5770,και ειπα αφου ανεβηκε

στα 2.91 θα μου εδινε καλυτερο αποτελεσμα,αλλα για 3 φορες που το δοκιμασα παντα στο τελευταιο τεστ εκει που βαρενουν πολυ τα fps μου κανει επανεκινηση γιατι;

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 13:30]

Τωρα τα ειδα βρε γελοιε!!

Αμεσως με την καλη κουβεντα....

Οταν καθυστερεις εσυ 5 μερες εισαι πολυασχολος, οταν καθυστερω εγω μιση μερα.... θα με παρει και θα με σηκωσει.... Ουστ ρε ανιμαλς!

Μπίζι μπόυ άστα τα σάπια και κανόνισε το βράδυ να περασεις από δω!:daisy:

Αρχική απάντηση από def

χθες το βραδυ κλοκαρα περισσοτερο τον fx55 και πηγε 2.91 με ταση 1.550 οι μνημες τις αφησα ετσι οπως ηταν 2,5-3-3-8 απλες tiwmmos 2x512 και ειπα να τον τεσταρω στο 3dmar 2005 αφου με κλοκαρισμα μονο της καρτας επαιρνα 5770,και ειπα αφου ανεβηκε

στα 2.91 θα μου εδινε καλυτερο αποτελεσμα,αλλα για 3 φορες που το δοκιμασα παντα στο τελευταιο τεστ εκει που βαρενουν πολυ τα fps μου κανει επανεκινηση γιατι;

treξε πρωτα Spi 32mb να δεις αν εισαι σταθερος....

ή η καρτα φταιει και θελει λιγο να την κατεβασεις η το cpu θελει ρευμα.....οι μνημες στα ποσα ειναι?

Αρχική απάντηση από def

οι μνημες ειναι 2.5-3-3-8 με ταση ρευματος 2.6 και ποσο παραπανω ρευμα να δωσω στο cpu το ειχα ειδη στο μαx 1.550

ρε φιλε ποσο ειναι ι μνημες?ποσο?ποσα mhz?ποσους μεγακυκλους?πως το λενε πια?οχι timmings,mhz ρωταω....

max 1.550 δινει μονο απο το clock gen.....απο το bios δινει 1.9 αν θυμαμαι καλα.....

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

απο που το πηρες ρε τρελοπαιδο και ποσο???

το θελω και εγω..................

ρε αλεξ....μαλλον διβαζεις σε αλλο φορουμ εσυ....αρε greekfragma.....ποτε δεν πεφτεις εξω.......!!!

Διαβασε και τα παρακατω ποστ απο του αριστου και θα καταλαβεις

Αρχική απάντηση από def

οι μεγακυκλοι ειναι 200

Μπραβο...!

Δεν θα δεις σημαντικη προοδο ομως.....για να δεις αυξηση επιδωσεων θα πρεπει να αυξησεις τους ''μεγακυκλους'' για να αυξηθει και η ταχυτητα της μεταφορας δεδομενων μεσω του διαυλου,αλλιως θα εχεις ''κουφια'' σχετικα mhz....οποτε μπες στο bios και ανεβασε τις μνημες σου......αληθεια τι chipakia εχουν?tccd???

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 15:54]

οι μεγακυκλοι ειναι 200

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 16:01]

Μπραβο...!

Δεν θα δεις σημαντικη προοδο ομως.....για να δεις αυξηση επιδωσεων θα πρεπει να αυξησεις τους ''μεγακυκλους'' για να αυξηθει και η ταχυτητα της μεταφορας δεδομενων μεσω του διαυλου,αλλιως θα εχεις ''κουφια'' σχετικα mhz....οποτε μπες στο bios και ανεβασε τις μνημες σου......αληθεια τι chipakia εχουν?tccd???

ΠΡΟΒΛΕΠΩ FORMAT ΛΟΓΩ CORRUPTION

:giveup:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.