Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Σας το 'πα; Λέω να μην πάω για τεχνικός υπολογιστών αλλά να ασχοληθώ με τη Γιαπωνέζικη Φιλολογία... :hehe:

Αιδο ουτται μαι τυν αιλινυκει δαιν τα παο καλα... :hehe:

:OT: Πάντως έχω παρατηρήσει οτι αρκετοί ανορθόγραφοι την κατάληξη "η" στα θηλυκά την γράφουν πολλοί συστηματικά "ει"... Δεν κάνω πλάκα...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

έχουν και άλλα ωραία....διαβάζουν από πάνω προς τα κάτω (ενω εμείς απο αριστερά προς τα δεξιά) και το πιο κουφό ειναι οτι διαβάζουν απο την τελευταία σελίδα προς την πρώτη - εννοείται πως και η αρίθμηση των σελίδων ειναι απο πίσω προς τα μπρος

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Αιδο ουτται μαι τυν αιλινυκει δαιν τα παο καλα... :hehe:

lol..... εχω λιωσει στα γελια....

οπως ειχα αραξει-ξαπλωσει πισω στην καρεκλα διβαζω το ποστ και παω στην μαυρισμενη λεξη και την διαβαζω "Αιδ*ο"....... wtf λεω... τι γραφει.......

...εεε κολησα πανω στην οθονη για να "διαβασω" το παραπανω, μετα απο μισο λεπτο καταλαβα τι εγραφες!

:hehe: :hehe: :hehe: Όπως έχει πει και κάποιος άλλος: Δεν υπάρχουν πονειρές λέξεις παρα μόνο πονηρά μυαλά... :hehe: :hehe: :hehe:

Κάτι άσχετο γιατί έχω χάσει τις εξελίξεις τελευταία... Ο pentium M βασίζεται στον πυρήνα του PIII ή λάθος κατάλαβα;

Πριν λίγο πήρα το παρακάτω περίεργο mail. Το περίεργο είναι οτι εγώ δεν έστειλα κάποιο Mail τις τελευταίες ώρες ούτε κανένας άλλος από το λογαριασμό μου... Επίσης δεν έχω αυτό το mail στα contacts μου. Scan με το Norton έκανα πριν λιγότερο από βδομάδα. Τι λέτε, είναι ιός;

Hello,

A message was sent from makishourdakis@freemail.gr to:

loans@hellenicbank.gr

Was infected with a virus.

makishourdakis@freemail.gr, please scan your computer for viruses.

More information:

Subject: Picture

Date & Time: Mon, 6 Jun 2005 20:52:21 +0300

Detected: Scenarios/Incoming/F-Secure Anti-Virus: Virus W32/NetSky.AB@mm found by F-Secure Orion details W32/NetSky.AB@mm

Scenarios/Incoming/Block By Extension: A filename matching the file mask was detected: 'all_pictures.pif'.

Scenarios/Incoming/Blocked DATA-Types: 'ItemLength.GE.0'.

Επίσης δε μου λένε τπτ τα ονόματα των αρχείων...

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 22:48]

Πριν λίγο πήρα το παρακάτω περίεργο mail. Το περίεργο είναι οτι εγώ δεν έστειλα κάποιο Mail τις τελευταίες ώρες ούτε κανένας άλλος από το λογαριασμό μου... Επίσης δεν έχω αυτό το mail στα contacts μου. Scan με το Norton έκανα πριν λιγότερο από βδομάδα. Τι λέτε, είναι ιός;

Επίσης δε μου λένε τπτ τα ονόματα των αρχείων...

επειδη η περιεργεια σκοτωσε τη γατα απλα σβηστο και ελπιζω να μην εχεις ανοιξει κανα attachment που κουβαλουσε μαζι του το μηνυμα

Ρε παιδια να ρωτησω κατι...

Με τελεφωνησανε (σορυ το ταξιδι στα βορεια με επηρεασε) σε γκαλλον απο τα carrefour να με ρωτησουνε αν μου εκανε εντυπωση η ιστορια με τον μαγικο αριθμο και τα ζντουπ κλπ κλπ ...

Εχει παρει κανεις χαρτακι απο τα carrefour με τον μαγικο κωδικο? Αυτο πρεπει να στηνεσαι μπροστα στο μεγκα για να το κολλησεις πανω στην καρδια να δεις αν πηρες τον p.o.u.l.o??

Αν τυχον παρεις ενα οποιοδηποτε κοκκινο πραγμα και το κολλησεις Απανω απο το κουπονι δεν εμφανιζεται το δωρο σου ή η ελλειψη του δωρου σου??

Πρεπει απαραιτητα να το κολλησεις πανω στην τηλεοραση???

Προφανως δεν συμμετεχω στον διαγωνισμο απλα οσο με ρωτουσε η κακομοιρα τις ερωτησεις μου δημιουργηθηκε αυτη η απορια...

Αρχική απάντηση από ESTRANGED [Σήμερα, στις 01:24]

ανοιξε, λυσε-δεσε, ξελυσε-ξεδεσε, ξαναδεσε... με χετε κανει 'χακερ' :- p

παντως ακομη δεν μπορω να καταλαβω γιατι επρεπε να ανοιξω τον επεξεργαστη, να τον κοιταξω απλα -λες και μπορουσα να κανω και κατι αλλο- και μετα να αρχισει να δουλευει παλι..... :nerd: :sick: :toomuchne :nuke: :unsure::unsure:

thanx chroma , once again ....

βρε καλως τηνα την περδικα...:flower:

Αρχική απάντηση από greekfragma

επειδη η περιεργεια σκοτωσε τη γατα απλα σβηστο και ελπιζω να μην εχεις ανοιξει κανα attachment που κουβαλουσε μαζι του το μηνυμα

To mail δεν είχε κανένα απολύτως attachmen. Ούτε εικόνες μέσα στο mail. Το subject του ήταν Virus Alert: Picture και ήταν από τον postmaster@hellenicbank.gr. Ο λόγος που ρώτησα είναι: είμαι ο μόνος που έχω πάρει τέτοιο Mail αυτόν τον καιρό; Επίσης το άλλο είναι οτι σήμερα μου κοψε πρώτη φορά mail (spam) (τις εικόνες του βασικά, για λόγους ασφαλείας) το thunderbird και απορώ που με βρήκαν τώρα ξαφνικά. Spams όσο καιρό έχω το freemail account μου 'χουν έρθει 3-4 σύνολο... :hmm: Τέσπα, θα κάνω ένα καλό check_up σήμερα στο PC και μόλις μπορέσω θα πάει και για format...

Αρχική απάντηση από SLN

Εχει παρει κανεις χαρτακι απο τα carrefour με τον μαγικο κωδικο? Αυτο πρεπει να στηνεσαι μπροστα στο μεγκα για να το κολλησεις πανω στην καρδια να δεις αν πηρες τον p.o.u.l.o??

Αν τυχον παρεις ενα οποιοδηποτε κοκκινο πραγμα και το κολλησεις Απανω απο το κουπονι δεν εμφανιζεται το δωρο σου ή η ελλειψη του δωρου σου??

Πρεπει απαραιτητα να το κολλησεις πανω στην τηλεοραση???

Απ' ότι μου έχουν πει (δεν το έχω δοκιμάσει ο ίδιος), ναι, μπορείς να δεις με κόκκινο φως αν έχεις κερδίσει ή όχι χωρίς να περιμένεις το MEGA :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.