Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Τώρα που λέμε για BIOS, μου την έδωσε με την MSI, τρέχω προχτές το liveupdate3, τίποτα... Πάω στο site, ψάχνω BIOS για την 875P Neo LSR μου, τπτ... Ε sorry δλδ, αλλά το mobo βγήκε στην αγορά το καλοκαίρι του 2003 αν θυμάμαι καλά και μέσα σε 2 χρόνια σταματάει να το υποστηρίζει; Εκτώς πάλι αν εγώ δεν κάνω κάτι καλά ή είναι εκεί και δεν το βλέπω... Έχω και το πρόβλημα με το dual channel και δεν μπορώ τουλάχιστον να βρω την αμέσως προηγούμενη έκδοση...

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 20:19]

χθες εδωσα απο 1,5 στα 1.550 για αυτο και το ρωτησα,γιατι το θεωρεις ακατορθωτο;

sorry def ετοιμαζομαι να φορεσω την στολη για τον αρη. Ειπα χαζομαρα μπερδευτηκα με το clockgen για ιντελ.

Αρχική απάντηση από unseen

sorry def ετοιμαζομαι να φορεσω την στολη για τον αρη. Ειπα χαζομαρα μπερδευτηκα με το clockgen για ιντελ.

:blink: πορτοκαλη ειναι η στολη?νομιζω οτι σε βλεπω....

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 20:01]

απο το κλοκ-τζιν

[σκυλάς mode on] ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΤΖΙΝΙΙΙΙΙΙ....ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΚΕΙΝΗΗΗΗΗΗ.......[σκυλάς mode off]

:hehe:

Αρχική απάντηση από greekfragma

[σκυλάς mode on] ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΤΖΙΝΙΙΙΙΙΙ....ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΚΕΙΝΗΗΗΗΗΗ.......[σκυλάς mode off]

ναι...οκ ...κοροιδευαι εσυ.......:hehe:

K8V.gif

Γίνονται και θαύματα.

και να μιλησω εγω.. αντε να παει στο διαολο.... ΕΣΥ? Σκυλας? :rofl: :rofl: :rofl:

Στα Ασιατικα σαιτ που τα περισσοτερα βγαινουν μς ερωτηματικα ακα ????????, μπορω να κανω κατι απο τα windows gia na bgainoyn toylaxiston iapvnezika-kinezika jerv gv ti skata einai?

Αρχική απάντηση από doctor

τι το θες να διαβάζεις τα ρεκορ των γιαπωνέζων??????

βαζω στοιχιμα οτι κοιταμε τις ιδιες σελιδες εμεις οι 2....!!!!:)

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

Aφου αυτο εχει και στο επισημο site σαν τελευταιο...

another official link

Sorry σε άλλο thread μου είχαν πεί ότι υπάρχει πιο new official απ'αυτο... sorry :)

τι μέγεθος λέτε να έχει ένα πακέτο γιαπωνέζικων γραματοσειρών; :hehe: Κιόλας, πώς γράφουνε αυτοί οι άνθρωποι στο PC; Κάθε σχέδιο δεν υποτίθεται οτι είναι και μια λέξη; ή λάθος ξέρω; :confused:

Ιτσ ολ γκρικ του μι

οι γιαπωνέζοι έχουν 40 "γράμματα" και 1800 σύμβολα - μια λέξη μπορεί να γραφεί με παραπάνω απο εναν τρόπο. Ο χρόνος εξοικοίωσης με την γλώσσα για ενα γιαπωνεζάκι είναι 9 χρόνια. Δηλαδή τελειώνοντας το γυμνάσιο θα πρέπει να μπορεί να διαβάζει μια εφημερίδα πχ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.