chros26_ Ιούνιος 5, 2005 #7421 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 xaaxxaxaxaxaxaxaxxaaxxaxaaxax ωραίο avatar..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιούνιος 5, 2005 #7422 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Φημες λενε οτι κανει παρεα στους θεσσαλλλονικεις φιλους μας μαζι με τον Ρουτακο! :whistle2: :whistle2: ...καποιες αλλες φημες λενε οτι πηγε προσωπικα στην Taiwan για να μας φερει Venices και San Diegos!:happy2: Where R U lazy boy? We missed you! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιούνιος 5, 2005 #7423 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Ελπιζω ο διαδρομός του πειρατή στο ΤΕΙ την τρίτη να γεμίσει με san andreas!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 5, 2005 #7424 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 Ελπιζω ο διαδρομός του πειρατή στο ΤΕΙ την τρίτη να γεμίσει με san andreas!! Ντροπή!Υπάρχουν και τα Οriginal!!!Κατέβασέ το ρε τεμπέλη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Ιούνιος 5, 2005 #7425 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από SlotKiller [Σήμερα, στις 22:10] Φημες λενε οτι κανει παρεα στους θεσσαλλλονικεις φιλους μας μαζι με τον Ρουτακο! :whistle2: :whistle2: ...καποιες αλλες φημες λενε οτι πηγε προσωπικα στην Taiwan για να μας φερει Venices και San Diegos!:happy2: Where R U lazy boy? We missed you! Μπορει να αρχησε WoW :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιούνιος 5, 2005 #7426 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsTΚατέβασέ το ρε τεμπέλη... Σιγά μην περιμένω Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 5, 2005 #7427 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 21:40] ’ντε πάλι... Μήπως θα είχατε την καλοσύνη κ. Αστρολάβε να μου αναφέρετε την απαραίτητη διαδικασία; Θα σας είμουν ευγνώμον... Υ.Γ.: Εντάξει τώρα ή να συνεχίσω να γλείφω; :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Ιούνιος 5, 2005 #7428 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 πόσα cd είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 5, 2005 #7429 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από chros26_ πόσα cd είναι? Έλπίζω κανένα!!!Καιρός είναι να βγένουν games μόνο σε dvd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Ιούνιος 5, 2005 #7430 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 αα καλαααα και εγω σε μονόφθαλμο τότε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιούνιος 5, 2005 #7431 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 εγω παλι θα ξεκινησω το κατεβασμα μολις βρεθει στο νετ (το demo εννοειται ) και θα κανω limit την ταχυτητα στα 6-7 kbps γιατι να τελειωσει μαζι με την εξεταστικη...αν τελειωσει πιο πριν.....ΚΑΗΚΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Ιούνιος 5, 2005 #7432 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από SlotKiller Φημες λενε οτι κανει παρεα στους θεσσαλλλονικεις φιλους μας μαζι με τον Ρουτακο! :whistle2: :whistle2: ...καποιες αλλες φημες λενε οτι πηγε προσωπικα στην Taiwan για να μας φερει Venices και San Diegos!:happy2: Where R U lazy boy? We missed you! Αυτές οι κακές γλώσσες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιούνιος 5, 2005 #7433 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Καποιοι εδω μεσα δεν ειχαν ποτε Π4 , αλλοι ειχαν μονο AMD και καποιοι αλλοι ειχαν μονο μια μαρκα σκληρο στον υπολογιστη τους.Αυτα που νομιζαν οτι ειχαν μεσα στο pc τους ηταν απλα δοκιμαστικα μοντελα transemta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Ιούνιος 5, 2005 #7434 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 εγώ που Τετάρτη τελειώνω??? τι να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 5, 2005 #7435 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από dfragos [Χθες, στις 23:40] Αυτές οι κακές γλώσσες... δες τον ομως ποσο κατσουφης ειναι.........εγω ξερω γιατι.......γιατι δεν εχει διπλα του τον εσπισακο μιας και μετα την 1η χυλοπιτα τον εγκατελειψε για τον σαμαελ.........χαχαχαχαχαχααχαχ ρε μητσο......δες τι τραβαει διπλα σου ο ρουτ...χαχαχαχαχα......και συ απαθεστατος στο φαη σου?ΕΥΓΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούνιος 5, 2005 #7436 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από dfragos Αυτές οι κακές γλώσσες... Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι το βλέμα του "Σας παρακαλώ έχω λιώσει στο wow και θέλω ένα κρεβατ(ούκλα)άκι"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούνιος 5, 2005 #7437 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 00:28] ρε μητσο......δες τι τραβαει διπλα σου ο ρουτ...χαχαχαχαχα......και συ απαθεστατος στο φαη σου?ΕΥΓΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ τι τραβαει; τι λες ωρε; με ειχαν βαλει στη μεση οι καμενοι επι 3-4 ωρες. παλευα να αλλαξω την κουβεντα, αλλα ματαια. οπότε βρηκα να ασχοληθω με κατι αλλο. Ρε'σεις! Ειδε κανενας τον spc???? Toυ εστειλα rma την Dfi μου και απο τοτε δεν εχει δωσει σημεια ζωης.. τον ειδανε, να κυκλοφορει βραδυ μαζι της. 24ιντσος με μακρια μαλλια, του εβαλε μερικα χαρτια στην τσεπη, και εξαφανιστηκε μεσα στο σκοταδι και την τσικνα του καμμενου λιπους.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 5, 2005 #7438 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 σαν την διαφημηση της ΤΙΜ , Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιούνιος 5, 2005 #7439 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Που χάθηκες εσύ κύριε μάυρε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujin Ιούνιος 5, 2005 #7440 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 00:46] τι τραβαει; τι λες ωρε; με ειχαν βαλει στη μεση οι καμενοι επι 3-4 ωρες. παλευα να αλλαξω την κουβεντα, αλλα ματαια. οπότε βρηκα να ασχοληθω με κατι αλλο. Ξεκίνα να παίζεις και εσύ τότε, γιατί σε βλέπω με 20 κιλά + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.