Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Φημες λενε οτι κανει παρεα στους θεσσαλλλονικεις φιλους μας μαζι με τον Ρουτακο! :whistle2: :whistle2:

...καποιες αλλες φημες λενε οτι πηγε προσωπικα στην Taiwan για να μας φερει Venices και San Diegos!:happy2:

Where R U lazy boy? We missed you! :hug:

Αρχική απάντηση από SlotKiller [Σήμερα, στις 22:10]

Φημες λενε οτι κανει παρεα στους θεσσαλλλονικεις φιλους μας μαζι με τον Ρουτακο! :whistle2: :whistle2:

...καποιες αλλες φημες λενε οτι πηγε προσωπικα στην Taiwan για να μας φερει Venices και San Diegos!:happy2:

Μπορει να αρχησε WoW :bye:

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 21:40]

’ντε πάλι... :p Μήπως θα είχατε την καλοσύνη κ. Αστρολάβε να μου αναφέρετε την απαραίτητη διαδικασία; Θα σας είμουν ευγνώμον... :)

Υ.Γ.: Εντάξει τώρα ή να συνεχίσω να γλείφω; :p :P :hehe:

:p

post-400-1416071985,2526_thumb.jpg

εγω παλι θα ξεκινησω το κατεβασμα μολις βρεθει στο νετ (το demo εννοειται :p ) και θα κανω limit την ταχυτητα στα 6-7 kbps γιατι να τελειωσει μαζι με την εξεταστικη...αν τελειωσει πιο πριν.....ΚΑΗΚΑ!

Αρχική απάντηση από SlotKiller

Αυτές οι κακές γλώσσες...

post-80-1416071985,3376_thumb.jpg

Καποιοι εδω μεσα δεν ειχαν ποτε Π4 , αλλοι ειχαν μονο AMD και καποιοι αλλοι ειχαν μονο μια μαρκα σκληρο στον υπολογιστη τους.Αυτα που νομιζαν οτι ειχαν μεσα στο pc τους ηταν απλα δοκιμαστικα μοντελα transemta.

Αρχική απάντηση από dfragos [Χθες, στις 23:40]

δες τον ομως ποσο κατσουφης ειναι.........εγω ξερω γιατι.......γιατι δεν εχει διπλα του τον εσπισακο μιας και μετα την 1η χυλοπιτα τον εγκατελειψε για τον σαμαελ.........χαχαχαχαχαχααχαχ

ρε μητσο......δες τι τραβαει διπλα σου ο ρουτ...χαχαχαχαχα......και συ απαθεστατος στο φαη σου?ΕΥΓΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ:hehe:

Αρχική απάντηση από dfragos

Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι το βλέμα του "Σας παρακαλώ έχω λιώσει στο wow και θέλω ένα κρεβατ(ούκλα)άκι";

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 00:28]

ρε μητσο......δες τι τραβαει διπλα σου ο ρουτ...χαχαχαχαχα......και συ απαθεστατος στο φαη σου?ΕΥΓΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ:hehe:

τι τραβαει; τι λες ωρε; με ειχαν βαλει στη μεση οι καμενοι επι 3-4 ωρες. παλευα να αλλαξω την κουβεντα, αλλα ματαια. οπότε βρηκα να ασχοληθω με κατι αλλο.

Ρε'σεις! Ειδε κανενας τον spc???? Toυ εστειλα rma την Dfi μου και απο τοτε δεν εχει δωσει σημεια ζωης..

τον ειδανε, να κυκλοφορει βραδυ μαζι της. 24ιντσος με μακρια μαλλια, του εβαλε μερικα χαρτια στην τσεπη, και εξαφανιστηκε μεσα στο σκοταδι και την τσικνα του καμμενου λιπους..

post-9-1416071985,3576_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 00:46]

τι τραβαει; τι λες ωρε; με ειχαν βαλει στη μεση οι καμενοι επι 3-4 ωρες. παλευα να αλλαξω την κουβεντα, αλλα ματαια. οπότε βρηκα να ασχοληθω με κατι αλλο.

Ξεκίνα να παίζεις και εσύ τότε, γιατί σε βλέπω με 20 κιλά + :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.