wrong method Ιούνιος 4, 2005 #7381 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 πολύ popular αυτό το plug in τελικά (και χρήσιμο) tnx astro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 4, 2005 #7382 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 ΤΗΝΧ αλλά ψάχνοντας βρήκα ένα άλλο. Για να δούμε τι λέει... http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=144872 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιούνιος 4, 2005 #7383 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Παιδιά έχει κανείς την P4C800??? Έχει αντιμετοπίσει προβλήματα με το στησημο της κάρτας δυκτίου (onboard) ????? Μιλάμε έχω κατεβάσει ένα κάρο drivers και δεν μπαίνουν με τπτ!!!!!!!!!!!!! Plz help Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιούνιος 4, 2005 #7384 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Aristo εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και χρησιμοποιώ τους drivers από το CD. P4C800-E εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 4, 2005 #7385 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 Παιδιά έχει κανείς την P4C800??? Έχει αντιμετοπίσει προβλήματα με το στησημο της κάρτας δυκτίου (onboard) ????? Μιλάμε έχω κατεβάσει ένα κάρο drivers και δεν μπαίνουν με τπτ!!!!!!!!!!!!! Plz help Δοκίμασε να βρεις το .inf, σιγουρέψου οτι είναι αυτό και κάνε δεξί κλικ και install. Είχα παρόμοιο πρόβλημα με το azalia στην P5GD2 του πατέρα μου και λύθηκε έτσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 4, 2005 #7386 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Ε ρε κολόφαρδοι Αθηναίοι!!! http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26176060&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=4&Product_Id=257589&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 4, 2005 #7387 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 23:05] Ε ρε κολόφαρδοι Αθηναίοι!!! http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26176060&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=4&Product_Id=257589&Merchant_Id=1&sts_cid=3 ?-29-? θα περασω μια βολτουλα απο στουρναρη τη δευτερα.......its too good to be true:blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούνιος 4, 2005 #7388 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma ?-29-? θα περασω μια βολτουλα απο στουρναρη τη δευτερα.......its too good to be true:blink: μεταμόρφωση είναι. ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ, ΓΡΑΦΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ και θα μου τα φατε όλα..... mx1000 35euro... αν γίνεται αφήστε μου το 16άρι hub (11 ευρώ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιούνιος 4, 2005 #7389 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Καλα, ετσι λεγανε και για τα υπολοιπα. Αν βρεις παρε 2 να χεις...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 4, 2005 #7390 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 παρατηρήσατε τι κωδικούς έχουν όλα; "RMA-XXXXXXX" Πλάκα πλάκα έχει κάτι πραγματάκια π.χ. κάτι ρολόγια με μνλημη flash που είδα έναντι λιγότερο από 10... Και πολλά λέω! Δλδ είναι να πας να πάρεις κάι για την πλάκα σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιούνιος 4, 2005 #7391 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 δεν εχω παει ακομααλλα οταν ερθει η ωρα για αγορες θα περασω και απο εκει...ε στοκαδικο ειναι...τα περισσοτερα πραγματα ειναι απο rma και τα υπολοιπα απο βιτρινα...θα ειναι επισκευασμενα αυτα ή θα εχουν προβληματα?ξερει κανεις σε ποσο χρονο μπορεις να τα επιστρεψεις αν εχουν προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 4, 2005 #7392 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984 δεν εχω παει ακομααλλα οταν ερθει η ωρα για αγορες θα περασω και απο εκει...ε στοκαδικο ειναι...τα περισσοτερα πραγματα ειναι απο rma και τα υπολοιπα απο βιτρινα...θα ειναι επισκευασμενα αυτα ή θα εχουν προβληματα?ξερει κανεις σε ποσο χρονο μπορεις να τα επιστρεψεις αν εχουν προβλημα? Τα κανονικά προϊόντα νομίζω μέσα σε μια εβδομάδα. Προχτες το διάβαζα σε ένα χαρτί στο Πλαίσιο... Δεν ξέρω όμως για αυτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιούνιος 4, 2005 #7393 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984ε στοκαδικο ειναι...τα περισσοτερα πραγματα ειναι απο rma http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26176060&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=4&Product_Id=257604&Merchant_Id=1&sts_cid=3 κοιταξτε κωδικο προιοντος Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 4, 2005 #7394 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Σκηνικό: Σάββατο βράδυ και κάθομαι στο pc και βλέπω ότι ο φράγμας έχει ανοίξει κοινό παράθυρο με εμένα και τον chroma. Ο διάλογος, ανεπανάληπτος, είναι ώς εξής:*’νοιγμα παραθύρου*ΟΛΑ ΜΟΥ ΠΑΝ ΑΝΑΠΟΔΑ------Α_Μ_Α_Ν(τ αεροπλανο με το ΜΡΧ βλαβη κ καθεται Φραγκφουρτη) says:αει ρα.......κωλοπαιδα...........μου λειψατε ΟΛΑ ΜΟΥ ΠΑΝ ΑΝΑΠΟΔΑ------Α_Μ_Α_Ν(τ αεροπλανο με το ΜΡΧ βλαβη κ καθεται Φραγκφουρτη) has left the conversation.Στου Kung-Fu τη πόρτα, αν σε πέρνει βρόντα says:?chroma says:ελα ντε Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιούνιος 5, 2005 #7395 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Δοκίμασε να βρεις το .inf, σιγουρέψου οτι είναι αυτό και κάνε δεξί κλικ και install. Είχα παρόμοιο πρόβλημα με το azalia στην P5GD2 του πατέρα μου και λύθηκε έτσι... Δεν γίνετε απολύτος τπτ!! Η κάρτα ειναι μια 3com.... Το κουφό είναι οτι στα 2000 (έχει dual boot xp-2000) στήνετε κανονικά αλλά παρ'ολο που είναι συνδεδεμένο το καλώδιο δυκτίου δείχνει αποσυνδεδεμένο!!! Επίσης στα Xp μου λέει ΙΕΕΕ 1394 συνδέθηκε!!!!!!!!! Χωρίς να έχω βάλει τπτ στην firewire! Tην έκανα disable απο το bios αλλά πάλι τπτ! Δεν λέει να στηθεί η κάρτα αλλά ούτε να δήξει συνδεδεμένη στα 2000 Θα το ψάξω άν είναι κανα Jumberaki η τπτ τέτοιο πάνω στην mobo αλλίως θα την πάω πίσω!........ (απο στοκ την πήρα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιούνιος 5, 2005 #7396 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Update Μετά απο clear cmos η κάρτα δουλεύει στα 2000 τώρα μένουν τα ΧΡ να την δούν αλλά με προβληματίζει ότι στην καρτέλα των πόρων αναφέρει ότι η κάρτα έχει πρόβλημα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούνιος 5, 2005 #7397 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Στο msn 7 έχει μια επιλογή για να βλέπουν οι άλλοι το κομμάτι που παίζει εκείνη τη στιγμή στο wmp. Γίνεται να το κάνω να βλέπει από το winamp 5; MessengerAmp v2.0 plugin Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιούνιος 5, 2005 #7398 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από vgiozo [Χθες, στις 05:57] όοοοοοοοχιιιιιιιιιιιιιιι!!Τη πάτησα πάλι...με έπιασαν απ'το πανεπιστήμιο που κατέβαζα μέσω dc++ (η Paramount ειδοποίησε τη διεύθυνση του πανεπιστημίου) για δεύτερη φορά και αναμένεται τις επόμενες ώρες να διακοπεί η σύνδεση (συνήθως νωρίς το πρωί)...δυστυχώς όμως είναι και η τελευταία φορά που συμβαίνει αυτο...δεν δικαιούμαι επανασύνδεση και τουλάχιστον σύμφωνα με τους κανονισμούς μπορούν να ειδοποιήσουν το τμήμα μου και να ληφθούν νομικά μέτρα...δεν νομίζω να το τραβήξουν τόσο..δεν φαίνεται τουλάχιστον απ'το ύφος του μαιλ που μου έστειλαν αλλά ποιός ξέρει...’ντε τώρα να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα...το παράχεσα κι εγώ...550γίγα πανάθεμά με...(το οποίο δεν χρειάζεται να μάθουν βέβαια)....τί λέμε τώρα;; πρέπει να επικονωνήσω μάλλον τη δευτέρα με τη διεύθυνση...η επιχειρηματολογία υπέρ της ελεύθερης ανταλλαγής αρχείων έχει εξαντληθεί απ'τη προηγούμενη συνάντηση με τους εν λόγω κυρίους... Γιωργο σε ποιο πανεπιστημιο εισαι; Αυτο που επαθες να υποθεσω οτι συμβαινει σε καθε πανεπιστημιο στο UK? Ρωταω γιατι μαλλον θα ειμαι στο Stirling απο Σεπτεμβρη και σε λιγο καιρο θα πρεπει να διαλεξω εστια (με την βοηθεια ενος φιλου που ηταν πριν 4 χρονια εκει)...Το φαινομενο ειναι συχνο ή εσυ το παρατραβηξες λιγο με τις ταινειες; βασικα αν ειναι μονο για ταινειες δεν με αφορα και πολυ! κοιτα να δεις ρε γμτ... και το εκανα για ασφαλες το dc...:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιούνιος 5, 2005 #7399 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 @@ Tπτ δέν έγινε τελικά! Το οτι δούλεψε και στα 2000 τυχαίο γεγονός Μετά απο ένα reboot πάλι τα ίδια.............................................. φτού γμτ να τρέχω πάλι......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 5, 2005 #7400 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Από stock δεν είπες οτι την πήρες; ’λλαγμα κατευθείαν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.