Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από aristos87

Παιδιά έχει κανείς την P4C800??? Έχει αντιμετοπίσει προβλήματα με το στησημο της κάρτας δυκτίου (onboard) ????? Μιλάμε έχω κατεβάσει ένα κάρο drivers και δεν μπαίνουν με τπτ!!!!!!!!!!!!! Plz help

Δοκίμασε να βρεις το .inf, σιγουρέψου οτι είναι αυτό και κάνε δεξί κλικ και install. Είχα παρόμοιο πρόβλημα με το azalia στην P5GD2 του πατέρα μου και λύθηκε έτσι... ;)

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 23:05]

Ε ρε κολόφαρδοι Αθηναίοι!!!

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26176060&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=4&Product_Id=257589&Merchant_Id=1&sts_cid=3:eek:

?-29-?

θα περασω μια βολτουλα απο στουρναρη τη δευτερα.......its too good to be true:blink:

Αρχική απάντηση από greekfragma

?-29-?

θα περασω μια βολτουλα απο στουρναρη τη δευτερα.......its too good to be true:blink:

μεταμόρφωση είναι.

ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ, ΓΡΑΦΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ και θα μου τα φατε όλα.....

mx1000 35euro...

αν γίνεται αφήστε μου το 16άρι hub (11 ευρώ) :hehe:

παρατηρήσατε τι κωδικούς έχουν όλα; "RMA-XXXXXXX" :p

Πλάκα πλάκα έχει κάτι πραγματάκια π.χ. κάτι ρολόγια με μνλημη flash που είδα έναντι λιγότερο από 10... Και πολλά λέω! Δλδ είναι να πας να πάρεις κάι για την πλάκα σου...

δεν εχω παει ακομα

αλλα οταν ερθει η ωρα για αγορες θα περασω και απο εκει...

ε στοκαδικο ειναι...τα περισσοτερα πραγματα ειναι απο rma και τα υπολοιπα απο βιτρινα...

θα ειναι επισκευασμενα αυτα ή θα εχουν προβληματα?ξερει κανεις σε ποσο χρονο μπορεις να τα επιστρεψεις αν εχουν προβλημα?

Αρχική απάντηση από haris1984

δεν εχω παει ακομα

αλλα οταν ερθει η ωρα για αγορες θα περασω και απο εκει...

ε στοκαδικο ειναι...τα περισσοτερα πραγματα ειναι απο rma και τα υπολοιπα απο βιτρινα...

θα ειναι επισκευασμενα αυτα ή θα εχουν προβληματα?ξερει κανεις σε ποσο χρονο μπορεις να τα επιστρεψεις αν εχουν προβλημα?

Τα κανονικά προϊόντα νομίζω μέσα σε μια εβδομάδα. Προχτες το διάβαζα σε ένα χαρτί στο Πλαίσιο... Δεν ξέρω όμως για αυτά...

Αρχική απάντηση από haris1984

ε στοκαδικο ειναι...τα περισσοτερα πραγματα ειναι απο rma

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26176060&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=4&Product_Id=257604&Merchant_Id=1&sts_cid=3

κοιταξτε κωδικο προιοντος :hehe:

Σκηνικό: Σάββατο βράδυ και κάθομαι στο pc και βλέπω ότι ο φράγμας έχει ανοίξει κοινό παράθυρο με εμένα και τον chroma. Ο διάλογος, ανεπανάληπτος, είναι ώς εξής:

*’νοιγμα παραθύρου*

ΟΛΑ ΜΟΥ ΠΑΝ ΑΝΑΠΟΔΑ------Α_Μ_Α_Ν(τ αεροπλανο με το ΜΡΧ βλαβη κ καθεται Φραγκφουρτη) says:

αει ρα.......κωλοπαιδα...........μου λειψατε

ΟΛΑ ΜΟΥ ΠΑΝ ΑΝΑΠΟΔΑ------Α_Μ_Α_Ν(τ αεροπλανο με το ΜΡΧ βλαβη κ καθεται Φραγκφουρτη) has left the conversation.

Στου Kung-Fu τη πόρτα, αν σε πέρνει βρόντα says:

?

chroma says:

ελα ντε

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Δοκίμασε να βρεις το .inf, σιγουρέψου οτι είναι αυτό και κάνε δεξί κλικ και install. Είχα παρόμοιο πρόβλημα με το azalia στην P5GD2 του πατέρα μου και λύθηκε έτσι... ;)

Δεν γίνετε απολύτος τπτ!! Η κάρτα ειναι μια 3com.... Το κουφό είναι οτι στα 2000 (έχει dual boot xp-2000) στήνετε κανονικά αλλά παρ'ολο που είναι συνδεδεμένο το καλώδιο δυκτίου δείχνει αποσυνδεδεμένο!!! Επίσης στα Xp μου λέει ΙΕΕΕ 1394 συνδέθηκε!!!!!!!!! Χωρίς να έχω βάλει τπτ στην firewire! Tην έκανα disable απο το bios αλλά πάλι τπτ! Δεν λέει να στηθεί η κάρτα αλλά ούτε να δήξει συνδεδεμένη στα 2000 :( Θα το ψάξω άν είναι κανα Jumberaki η τπτ τέτοιο πάνω στην mobo αλλίως θα την πάω πίσω!........ (απο στοκ την πήρα)

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Στο msn 7 έχει μια επιλογή για να βλέπουν οι άλλοι το κομμάτι που παίζει εκείνη τη στιγμή στο wmp. Γίνεται να το κάνω να βλέπει από το winamp 5;

MessengerAmp v2.0 plugin

:yawn:

Αρχική απάντηση από vgiozo [Χθες, στις 05:57]

όοοοοοοοχιιιιιιιιιιιιιιι!!

Τη πάτησα πάλι...με έπιασαν απ'το πανεπιστήμιο που κατέβαζα μέσω dc++ (η Paramount ειδοποίησε τη διεύθυνση του πανεπιστημίου) για δεύτερη φορά και αναμένεται τις επόμενες ώρες να διακοπεί η σύνδεση (συνήθως νωρίς το πρωί)

...δυστυχώς όμως είναι και η τελευταία φορά που συμβαίνει αυτο...δεν δικαιούμαι επανασύνδεση και τουλάχιστον σύμφωνα με τους κανονισμούς μπορούν να ειδοποιήσουν το τμήμα μου και να ληφθούν νομικά μέτρα...δεν νομίζω να το τραβήξουν τόσο..δεν φαίνεται τουλάχιστον απ'το ύφος του μαιλ που μου έστειλαν αλλά ποιός ξέρει...

’ντε τώρα να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα...το παράχεσα κι εγώ...550γίγα πανάθεμά με...(το οποίο δεν χρειάζεται να μάθουν βέβαια)....

τί λέμε τώρα;; πρέπει να επικονωνήσω μάλλον τη δευτέρα με τη διεύθυνση...

η επιχειρηματολογία υπέρ της ελεύθερης ανταλλαγής αρχείων έχει εξαντληθεί απ'τη προηγούμενη συνάντηση με τους εν λόγω κυρίους...

Γιωργο σε ποιο πανεπιστημιο εισαι; Αυτο που επαθες να υποθεσω οτι συμβαινει σε καθε πανεπιστημιο στο UK? Ρωταω γιατι μαλλον θα ειμαι στο Stirling απο Σεπτεμβρη και σε λιγο καιρο θα πρεπει να διαλεξω εστια (με την βοηθεια ενος φιλου που ηταν πριν 4 χρονια εκει)...

Το φαινομενο ειναι συχνο ή εσυ το παρατραβηξες λιγο με τις ταινειες; βασικα αν ειναι μονο για ταινειες δεν με αφορα και πολυ! κοιτα να δεις ρε γμτ... και το εκανα για ασφαλες το dc...:cry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.