Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από astrolabos

Ναι αλλά στην εικόνα φάτσα κάρτα τι την έχει; και καλά να νομίζει ο κοσμάκης ότι μπορεί να πάρει xp;

ποσο μου αρεσουν τα subnotebooks δεν λεγετε...

όοοοοοοοχιιιιιιιιιιιιιιι!!

Τη πάτησα πάλι...με έπιασαν απ'το πανεπιστήμιο που κατέβαζα μέσω dc++ (η Paramount ειδοποίησε τη διεύθυνση του πανεπιστημίου) για δεύτερη φορά και αναμένεται τις επόμενες ώρες να διακοπεί η σύνδεση (συνήθως νωρίς το πρωί)

...δυστυχώς όμως είναι και η τελευταία φορά που συμβαίνει αυτο...δεν δικαιούμαι επανασύνδεση και τουλάχιστον σύμφωνα με τους κανονισμούς μπορούν να ειδοποιήσουν το τμήμα μου και να ληφθούν νομικά μέτρα...δεν νομίζω να το τραβήξουν τόσο..δεν φαίνεται τουλάχιστον απ'το ύφος του μαιλ που μου έστειλαν αλλά ποιός ξέρει...

’ντε τώρα να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα...το παράχεσα κι εγώ...550γίγα πανάθεμά με...(το οποίο δεν χρειάζεται να μάθουν βέβαια)....

τί λέμε τώρα;; πρέπει να επικονωνήσω μάλλον τη δευτέρα με τη διεύθυνση...

η επιχειρηματολογία υπέρ της ελεύθερης ανταλλαγής αρχείων έχει εξαντληθεί απ'τη προηγούμενη συνάντηση με τους εν λόγω κυρίους...

"Dear George,

We have received a complaint from Paramount concerning a breach of copyright on your computer attached to ResNet.

We treat all complaints of copyright infringement seriously. In this case the situation is particularly severe as this is the second occasion for you. You were fully made aware of the regulations and the law on copyright on a previous occasion.

Please telephone the ResNet helpdesk on 9001 internal to make an appointment to discuss the matter.

To protect yourself and the university from legal action your ResNet connection is currently suspended. You still have access to public computer rooms and other computing facilities at the university."

Αρχική απάντηση από vgiozo [Σήμερα, στις 05:57]

όοοοοοοοχιιιιιιιιιιιιιιι!!

Τη πάτησα πάλι...με έπιασαν απ'το πανεπιστήμιο που κατέβαζα μέσω dc++ (η Paramount ειδοποίησε τη διεύθυνση του πανεπιστημίου) για δεύτερη φορά και αναμένεται τις επόμενες ώρες να διακοπεί η σύνδεση (συνήθως νωρίς το πρωί)

...δυστυχώς όμως είναι και η τελευταία φορά που συμβαίνει αυτο...δεν δικαιούμαι επανασύνδεση και τουλάχιστον σύμφωνα με τους κανονισμούς μπορούν να ειδοποιήσουν το τμήμα μου και να ληφθούν νομικά μέτρα...δεν νομίζω να το τραβήξουν τόσο..δεν φαίνεται τουλάχιστον απ'το ύφος του μαιλ που μου έστειλαν αλλά ποιός ξέρει...

’ντε τώρα να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα...το παράχεσα κι εγώ...550γίγα πανάθεμά με...(το οποίο δεν χρειάζεται να μάθουν βέβαια)....

τί λέμε τώρα;; πρέπει να επικονωνήσω μάλλον τη δευτέρα με τη διεύθυνση...

η επιχειρηματολογία υπέρ της ελεύθερης ανταλλαγής αρχείων έχει εξαντληθεί απ'τη προηγούμενη συνάντηση με τους εν λόγω κυρίους...

"Dear George,

We have received a complaint from Paramount concerning a breach of copyright on your computer attached to ResNet.

We treat all complaints of copyright infringement seriously. In this case the situation is particularly severe as this is the second occasion for you. You were fully made aware of the regulations and the law on copyright on a previous occasion.

Please telephone the ResNet helpdesk on 9001 internal to make an appointment to discuss the matter.

To protect yourself and the university from legal action your ResNet connection is currently suspended. You still have access to public computer rooms and other computing facilities at the university."

τοσο συνεπεις ειναι στο UK ...πακετο

χμμμ στην διαφημιση του OTEnet onDSL λεει να βαλουμε DSL για γρηγορο mp3 downloading χωρις να αναφερει πνευματικα δικαιοματα κτλ κτλ, αρα εγω ειμαι νομιμος αφου η OTENET με προτρεπει να κατεβαζω mp3?

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 11:33]

τοσο συνεπεις ειναι στο UK ...πακετο

χμμμ στην διαφημιση του OTEnet onDSL λεει να βαλουμε DSL για γρηγορο mp3 downloading χωρις να αναφερει πνευματικα δικαιοματα κτλ κτλ, αρα εγω ειμαι νομιμος αφου η OTENET με προτρεπει να κατεβαζω mp3?

Προφανώς εννοεί για νόμιμο κατέβασμα mp3, όπως iTunes κτλ. Λές να κάνανε τέτοια γκάφα;

Πωπω αλλαγές! Καινούριοι news poosters, ολοκαίνουριοι moderators, το καλύτερο αποσμητικό του καλοκαιριού, ο dfragmas έκανε (επιτέλους) σεχ...

Θεωρητικά μέσα στην επόμενη βδομάδα θα μου συνδέσουνε το broadband. Πρακτικά, υπάρχει περίπτωση να τα ξαναπούμε πάλι βαστικά από κανα νετκαφέ...

Καλή Πάσχα,

Γουλιέλμος

Αρχική απάντηση από astrolabos

Προφανώς εννοεί για νόμιμο κατέβασμα mp3, όπως iTunes κτλ. Λές να κάνανε τέτοια γκάφα;

α, δεν έχει υποσημειώσεις, όλα κι όλα! :p

@vgiozo, ΜΗΝ πάρεις ιδέες από εδώ

http://thepiratebay.org/legal.php

γιατί στο uk σε βλέπω με ριγέ:D

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 13:19]

Πωπω αλλαγές! Καινούριοι news poosters, ολοκαίνουριοι moderators, το καλύτερο αποσμητικό του καλοκαιριού, ο dfragmas έκανε (επιτέλους) σεχ...

Θεωρητικά μέσα στην επόμενη βδομάδα θα μου συνδέσουνε το broadband. Πρακτικά, υπάρχει περίπτωση να τα ξαναπούμε πάλι βαστικά από κανα νετκαφέ...

Καλή Πάσχα,

Γουλιέλμος

ποιος?:tomato:

υπαρχει καλυτερο ξυπνημα απο το να σηκωνεσαι, να φτιαχνεις το καφεδακι σου,

πατας το Power on και διαπιστωνεις οτι ενας εκ των τεσσαρων Seagate εχει κλωτσησει

το Raid σου και κανει και εναν ανατριχιαστικο θορυβο

σαν να βαραει βαλβιδες κανενα 72αρι στρογγυλοφαναρο του 70':banging:

(παλι καλα που ηταν 0/1 και δεν χασαμε τπτ...)

Αρχική απάντηση από Chosen

Καλή Πάσχα,

Γουλιέλμος

Καλή Πάσχα,

Γουλιέλμος

:) :) :clap:

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 14:49]

υπαρχει καλυτερο ξυπνημα απο το να σηκωνεσαι, να φτιαχνεις το καφεδακι σου,

πατας το Power on και διαπιστωνεις οτι ενας εκ των τεσσαρων Seagate εχει κλωτσησει

το Raid σου και κανει και εναν ανατριχιαστικο θορυβο

σαν να βαραει βαλβιδες κανενα 72αρι στρογγυλοφαναρο του 70':banging:

(παλι καλα που ηταν 0/1 και δεν χασαμε τπτ...)

:bye: καλο του ταξιδι στο.......RMA:devil:

Καλή Πάσχα,

Γουλιέλμος

Η απάντηση την Τρίτη.... :p

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 21:09]

Στο msn 7 έχει μια επιλογή για να βλέπουν οι άλλοι το κομμάτι που παίζει εκείνη τη στιγμή στο wmp. Γίνεται να το κάνω να βλέπει από το winamp 5;

Ναι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.