giorikas Ιούνιος 3, 2005 #7341 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 ρε παιδες αυτο το Senior member κατω απο το nick πως αλλαζει? το βλεπω σε αλλους και ζηλευω το παιζακι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιούνιος 3, 2005 #7342 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 300posts Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Ιούνιος 3, 2005 #7343 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 αρχιζω το spamming λοιπον Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Ιούνιος 3, 2005 #7344 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Για να μην ανοίγω νέο θέμα, μια ερώτηση για σας...(Επαν)εγκατέστησα τα WinXp Pro x64 και ενώ τους είχα ετοιμάσει δικό τους διαμέρισμα D:\ στο δίσκο που έχω και το πρώτο λειτουργικό (ΧΡ) αυτά για κάποιο λόγο ονομασαν το διαμέρισμα I:\.Αν μπώ στα Χπ και αλλάξω το γράμμα του διαμερίσματος σε I:\ θα έχω πρόβλημα να φορτώσω το δεύτερο λειτουργικό;Υπάρχει κάποιος τρόπος να μετονομάσω το διαμέρισμα σε D:\ ;Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 3, 2005 #7345 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από vgiozo [Σήμερα, στις 23:38] Για να μην ανοίγω νέο θέμα, μια ερώτηση για σας...(Επαν)εγκατέστησα τα WinXp Pro x64 και ενώ τους είχα ετοιμάσει δικό τους διαμέρισμα D:\ στο δίσκο που έχω και το πρώτο λειτουργικό (ΧΡ) αυτά για κάποιο λόγο ονομασαν το διαμέρισμα I:\.Αν μπώ στα Χπ και αλλάξω το γράμμα του διαμερίσματος σε I:\ θα έχω πρόβλημα να φορτώσω το δεύτερο λειτουργικό;Υπάρχει κάποιος τρόπος να μετονομάσω το διαμέρισμα σε D:\ ;Ευχαριστώ εκ των προτέρων Αν κατάλαβα καλά τι θές να κάνεις, μπορείς να το κάνεις από την διαχείρηση δίσκων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Ιούνιος 3, 2005 #7346 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Θα έχω όμως πρόβλημα κατά τη φόρτωση του λειτουργικού χ64 αν αλλαχθεί το όνομα του δίσκου;Το ξέρω ότι μπορώ να το κάνω απ' τα εργαλεία διαχείρισης>διαχείριση δίσκων αλλά φοβούμαι μήπως δεν φορτώνει το λειτουργικό μετά...χρειάζεται να κάνω κάποια άλλη επέμβαση οποιουδήποτε είδους ή είναι σίγουρο ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 3, 2005 #7347 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από vgiozo [Σήμερα, στις 23:54] Θα έχω όμως πρόβλημα κατά τη φόρτωση του λειτουργικού χ64 αν αλλαχθεί το όνομα του δίσκου;Το ξέρω ότι μπορώ να το κάνω απ' τα εργαλεία διαχείρισης>διαχείριση δίσκων αλλά φοβούμαι μήπως δεν φορτώνει το λειτουργικό μετά...χρειάζεται να κάνω κάποια άλλη επέμβαση οποιουδήποτε είδους ή είναι σίγουρο ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα;; Μάλλον όχι γιατι τα Windows καταλαβαίνουν από %systemroot% και όχι από Ι: D: Εξαρτάται τι γράμμα έχεις ορίσει εσύ σαν %systemroot% Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Ιούνιος 3, 2005 #7348 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Εξαρτάται τι γράμμα έχεις ορίσει εσύ σαν %systemroot% Τα Xp Pro βρίσκονται στο C: και τα Xp pro x64 στο Ι: αν και βρίσκονται στον ίδιο δίσκο...αυτό για το systemroot δεν το κατάλαβα...πως μπορώ να επέμβω;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 3, 2005 #7349 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από vgiozo [Σήμερα, στις 00:00] Τα Xp Pro βρίσκονται στο C: και τα Xp pro x64 στο Ι: αν και βρίσκονται στον ίδιο δίσκο... αυτό για το systemroot δεν το κατάλαβα...πως μπορώ να επέμβω;; Εδώ ορίζεται, αλλά πάρε και μία δεύτερη γνώμη καλού κακού, να μη σε πάρω στο λαιμό μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούνιος 3, 2005 #7350 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από SlotKiller :smoke: :red: :jump1: :happy2: :fun: :whistle2: :hehe: :rofl: Σεμνααααααααααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Ιούνιος 3, 2005 #7351 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Πώς βγαίνει αυτή η επιλογή; (συγγνώμη για το πρήξιμο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Ιούνιος 3, 2005 #7352 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Εύρηκα, εύρηκα...Σε μένα εμφανίζεται εκεί Ι:\WINDOWS (αφού τρεχω τώρα τα XP x64)Δηλαδή θα πρέπει να το αλλάξω αυτό πχ σε D: να κάνω επανεκκίνηση και να κάνω τις αλλαγές γραμμάτων μέσω των XP;;(εννοείται θα κάνω την αλλαγή σε D:\ σε όλα κι όχι μόνο στο windir)Και να γίνει κανα λάθος δεν χάθηκε κι ο κόσμος...ελάχιστα θα χρησιμοποιώ τα x64 έτσι κι αλλιώς μέχρι να βγούν όλα τα προγράμματα που χρειάζομαι για x64...το πολύ πολύ σβήνω το διαμέρισμα...τουλάχιστον θα μάθουμε κάτι που δεν το ξέραμε πριν Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 3, 2005 #7353 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από vgiozo [Σήμερα, στις 00:13] Εύρηκα, εύρηκα...Σε μένα εμφανίζεται εκεί Ι:\WINDOWS (αφού τρεχω τώρα τα XP x64)Δηλαδή θα πρέπει να το αλλάξω αυτό πχ σε D: να κάνω επανεκκίνηση και να κάνω τις αλλαγές γραμμάτων μέσω των XP;;(εννοείται θα κάνω την αλλαγή σε D:\ σε όλα κι όχι μόνο στο windir)Και να γίνει κανα λάθος δεν χάθηκε κι ο κόσμος...ελάχιστα θα χρησιμοποιώ τα x64 έτσι κι αλλιώς μέχρι να βγούν όλα τα προγράμματα που χρειάζομαι για x64...το πολύ πολύ σβήνω το διαμέρισμα...τουλάχιστον θα μάθουμε κάτι που δεν το ξέραμε πριν Αλλάζεις το όνομα στο δίσκο και μετά αλλάζεις και τη μεταβλητή συστήματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Ιούνιος 3, 2005 #7354 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Μέσα από τα XP x64 δεν μπορώ να αλλάξω το γράμμα του ίδιου διαμερίσματος...οπότε θα πρέπει να αλλάξω μάλλον πρώτα τις μεταβλητές και μετά μέσα από τα Xp x32 να αλλάξω και το όνομα...ή όχι;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 3, 2005 #7355 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 χμ, και δε το δοκιμάζεις έτσι; (προφανώς θα σου λέει οτι δεν μπορείς να αλλάξεις το όνομα του δίσκου που είναι εγκατεστημένα τα win ε; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Ιούνιος 3, 2005 #7356 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Μάλλον ούτε μέσα από τα Xp x32 μπορώ να αλλάξω το γράμμα της εγκατάστασης των x64 καθώς δοκίμασα μόλις το αντίστροφο και δεν με αφήνει......δεν ξέρω αν γίνεται μέ κάποιο πρόγραμμα όπως το partition magic ή το acronisΘα μου πεις και γιατί σκας να αλλάξεις το γραμμα; Προτιμώ να το έχω στο D για να μην έχω πάλι προβλημα με το dc++ που όταν αλλάζεις δίσκο τα incomplete συνεχίζουν να εμφανίζονται στον δίσκο με το γράμμα που υπήρχε αρχικά κι ας αλλαχθεί μέσα από τις ρυθμίσεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Ιούνιος 3, 2005 #7357 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Ισως αν αλλάξω πρώτα τις μεταβλητές μετά να μην υπάρξει πρόβλημα αλλαγής του γράμματος μέσα από xp32, αλλά γενικά δύσκολο προβλέπεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Ιούνιος 3, 2005 #7358 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Κουφό...Μπήκα στα Xp32 και όλα εμφανίζονται όπως τα είχα ορίσει...στο D:\ τα Xp64 και στο Ι:\ τα αρχεία backup που έχω...Τη τελευταία φορά που εγκατέστησα τα Xp64 οι αλλαγές που έκανε στα γράμματα των δίσκων ισχύανε και για την αρχικη εγκατάσταση των Xρ32......οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα, αν και καλά θα ήταν αν μπορούσα να τα αλλάξω για να μην υπάρχει μπέρδεμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 3, 2005 #7359 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Λοιπόν. Quiz.Δείτε αυτό και πείτε μου τι λαμεριά έχει κάνει ο τύπος.http://www.fleamarket.gr/lot.cfm?lotID=3012535 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 3, 2005 #7360 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 ^^ Και γ@μω τους fraud ! Αλλα το λεει οτι εχει τα 98αρια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.