Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Με το καλο Αριστο...Καλα ταξιδια κ μαμήσια στο πισω καθισμα! Και μακρια απο τυχόν καγκουριες. Mην κανεις τα λαθη των παλιών..;)

Το ροβεράκι έχει μηχανή honda :p Αλλά όχι vtec :(

Οσο για καγκουρίες είναι σχετικό τι θεωρεί ο καθένας :p Ενα λέω... ο ήχος θα είναι τούμπανο.... :hehe:

(με τα λεφτά που μπορώ να δώσω έτσι!! :D)

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

^^

Eχω εναν γνωστο εδω στην Γλυφαδα κ στειλει 4 γνωστους που ο καθενας εχει δωσει 2000-2500 ευρω κ εγω αλλα 1700 (αλλο αν στην αρχη ελεγε 2150 ;) ). Aν θες να κανονισουμε να παμε μια βολτα

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

^^

Eχω εναν γνωστο εδω στην Γλυφαδα κ στειλει 4 γνωστους που ο καθενας εχει δωσει 2000-2500 ευρω κ εγω αλλα 1700 (αλλο αν στην αρχη ελεγε 2150 ;) ). Aν θες να κανονισουμε να παμε μια βολτα

Σιγά ρε που να τα βρώ τόσα λεφτά για ήχο!!!!!! Είπαμε!!

Αρχική απάντηση από Shidokanjohn

Καλοριζικο Αριστο και ευχομαι να εισαι απο τους τυχερους με τα ροβερ(πολλα προβληματα)

Προβλήματα έχουν τα ρόβερ απο τα μέσα του 90 και μετά με μηχανές ρόβερ... εμένα είναι σαν civic...

Αρχική απάντηση από aristos87 [Σήμερα, στις 19:45]

Σιγά ρε που να τα βρώ τόσα λεφτά για ήχο!!!!!! Είπαμε!!

Προβλήματα έχουν τα ρόβερ απο τα μέσα του 90 και μετά με μηχανές ρόβερ... εμένα είναι σαν civic...

Ειχα του 96 μοντελο .......μοτερ Χοντα και δεν θες να μαθεις ποσα μου φαγε......

Rover 620 turbo...

Αλλα ειλικρινα στο λεω να θελει συνεργειο μονο για λαδια

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

ρε παιδια ποια ειναι η μοναδα μετρησης μετα το terrabyte?:cry:

(και γ@μω τα hubs αυτο το International...)

Κοπριτακο ποιο ειναι αυτο το hub και σε τι εξειδικευεται;

Μαλλον θα κατακτησει επ αξια μια θεση στην favorites hub list μου!!

Αρχική απάντηση από aristos87 [Σήμερα, στις 18:57]

Rover 416GSi model 90 :p Είναι λίγο παλιό (έχει κάνει όμως 60.000km) αλλα δυνατό :D 1600cc ~110hp :D

Να φυλάγεστε στον δρόμο :p

Το νου σου Αρίστο, δεν κρατάνε μια τα Roverάκια της εποχής....

Αρχική απάντηση από Shidokanjohn [Σήμερα, στις 19:42]

Καλοριζικο Αριστο και ευχομαι να εισαι απο τους τυχερους με τα ροβερ(πολλα προβληματα)

Και λίγα λες, δυστυχώς :cry:

Αρχική απάντηση από aristos87 [Σήμερα, στις 19:45]

Έχουνε και τα γκάζια όμως.

103hp στα 1400cc από το 94 και 120hp στα 1600cc. Μόνο η Alfa έπαιζε στα ίδια τότε αν θυμάμε καλά.

Αρχική απάντηση από Ujin

Το νου σου Αρίστο, δεν κρατάνε μια τα Roverάκια της εποχής....

Και λίγα λες, δυστυχώς :cry:

Έχουνε και τα γκάζια όμως.

103hp στα 1400cc από το 94 και 120hp στα 1600cc. Μόνο η Alfa έπαιζε στα ίδια τότε αν θυμάμε καλά.

Καλά μωρε ούτος ή αλλος ο father θα τα πληρώνει! Αφού δεν δουλεύω που θα βρώ λεφτά!?! Και απο την άλλη αν δούμε ότι με έντονη καθημερινή χρήση δεν πάει... παίρνουμε κανα άλλο πιο καινουργιο μεταχειρισμένο... αλλά σας λέω 60.000 χλμ έχει κάνει έχει ψωμιά ακόμα μπροστά του! :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.